Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
2007 model öncesi e12 2007 ve 2012 arası e15 olarak geçiyor bu model sadece e15 lere  uyumlu.

Arkadaşların bahsettiği oem.. Ama sizde çerçeve alıp kendiniz istediğiniz teybi takabilirsiniz..
Çerçeve
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-toyota-corolla-2003-2007-teyp-cercevesi-78397601/detay

double teybi de bunu alırsanız daha da ucuza mal edebilirsiniz..
http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-couger-70-inc-goruntu-sistemi-navigasyon-tv-bluetooth-av-inout-radyo-rds-arka-gorus-kamerasi-hediyeli/productDetails.aspx?productId=otpircougar&categoryId=17545
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
piranha nın sitesinde şöyle bir cümle geçiyor (•Toyota Corolla dashboard uyumlu özel tasarım)   bu cümle direksiyondaki tuşlarında kullanılabiliyor anlamına geliyor sanırım

Diğer markalarda özellikle belirtiyor bu özelliği varsa.. Piranha mutlaka yazar böyle bişey olsa. Bu özelliğe yanılmıyorsa Can bus deniyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
bu cihazı alan oldumu arkadaşlar ben bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum alan varsa cihazla ilgili paylaşımda bulunabilirmi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
bu cihazı alan oldumu arkadaşlar ben bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum alan varsa cihazla ilgili paylaşımda bulunabilirmi

Caner galiba ilk sen alacaksın :) zaten piaysaya yeni çıktı cihaz. Aldığın zaman irtibatı koparmada.
Navigasyonunu kullanıyorum el tipi . Ona kefilim sıkıntısı yok ama diğer özelliklerini senden duyucaz bakalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
cihazı  almam için tek bir acaba var aklımda cihaz rengi ile torpido rengi arasında sanki renk farkı varmış gibime geliyor klima düğmelerinin orası sanki benim araçta daha koyu ve mat cihaz ise daha açık ton ve parlak duruyor, bende devamlı nette araştırıyorum ancak şu ana kadar kullanan yok gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
cihazı  almam için tek bir acaba var aklımda cihaz rengi ile torpido rengi arasında sanki renk farkı varmış gibime geliyor klima düğmelerinin orası sanki benim araçta daha koyu ve mat cihaz ise daha açık ton ve parlak duruyor, bende devamlı nette araştırıyorum ancak şu ana kadar kullanan yok gibi.

Bu tarz cihazlarda çift çerçeve olur biri teybin diğeri teyp ile araba arasında.. Oem ler hariç. Eğer bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı olursa boyatırsınız geçer.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
dün akşam hb'dan piranha dispatcher double din cihazı 6 taksit aldım, cihaz elime ulaşıp bağlantısını yapınca yorumları ekleyeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
sahibinden de mağaza ürünlü satışı vardı. 585 tl. iletişime geçtim auris uyumlu mu diye. Maalesef sadece corolla için üretildiğini söylediler. kararsız kaldım.  :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
Piranha yetkilileri de direksiyondan kumanda kısmının çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi veremiyor. Daha çok akıl veriyorlar, seviste taktırın diye :wacko: Sanki serviste taktırırsak direksiyondan kumanda çalışacak, taktırmazsak çalışmıcakmış gibi   :D Neden şu telefonların başına ehil birini oturtmazlar ki   :olu:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
sahibinden deki ilanı bende aradım fatura kesmem falan dedi istanbul içinden teslim ederim dedi bende çatalca da oturuyorum gelemem dedim bide kutunun içinde kamera varmı yokmu bilmiyor o yuzden hb dan aldım 6 taksit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Piranha yetkilileri de direksiyondan kumanda kısmının çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi veremiyor. Daha çok akıl veriyorlar, seviste taktırın diye :wacko: Sanki serviste taktırırsak direksiyondan kumanda çalışacak, taktırmazsak çalışmıcakmış gibi   :D Neden şu telefonların başına ehil birini oturtmazlar ki   :olu:

Aynı soruyu bende sordum kenbus diyorlar bazı araçlarda çalışır bazılarında çalışmaz dediler. Uyum tablosu varmı dedim benim aracın modelini söyledim .. Öyle bir uyum tablomuz yok ama direksiyondan kumanda tipine göre bazılarını çalıştırıyor dediler.

sahibinden de mağaza ürünlü satışı vardı. 585 tl. iletişime geçtim auris uyumlu mu diye. Maalesef sadece corolla için üretildiğini söylediler. kararsız kaldım.  :blink:

Auris için oem değilde normal cihaz alıp çerçeve yi ayrı alıp taktıracaksınız son care..
yada bunun gibi bişey alacaksınız..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-navigold-toyota-auris-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-75915645/detay

sahibinden deki ilanı bende aradım fatura kesmem falan dedi istanbul içinden teslim ederim dedi bende çatalca da oturuyorum gelemem dedim bide kutunun içinde kamera varmı yokmu bilmiyor o yuzden hb dan aldım 6 taksit
En iyisini yapmışsın.. En azından resmi olur işlerin.Sana tavsiyem..
1- Kaskon varsa kaskona işlet teyp aldığını.Toplamda 100 tl civarı fark ödersin belki ama çalınmaya karşı sigortalanır.
2-5 yıl uzatılmış garanti yaptır. Elektronikte ne olacağı belli olmaz..
3-Eğer çok ses lazım diyorsan araya bi anfi koy ucuz yolluda olsa.
4-Montaj fotolarını birde kargodan ilk çıktığı andan itibaren resimleri de çekmeyi unutma..
5-Güle güle kullan.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
kaskoya ekletmeyi bende düşündüm kerem
5 yıl uzatma olayınıda sorucam cihazı teslim alınca hatırlattığın için sağol
anfi işine girmem herhalde
fotoları çekerim elbet ben hiçbir bilgi bulamadım benden sonra alacaklara faydalı olur
bu arada cihaz tedarik edilmiş teslimata hazır yazıyor bu akşam kargoya verirler herhalde aslında saat 11 de hazırdı ancak birde cam çıtası almıştım cam çıtası akşam saatinde tedarik edildiği için erken satte kargoya vermediler iki ürün bir gitsin diye bekletmişler herhlde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Caner kardeşim 4 gözle yorumlarını bekliyorum. Kampanya bitmeden yorum yaparsan daha da memnun olurum. 999-699= 300 TL zarara sokma beni :)
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Burada CANBUS özelliği olduğu yazıyor..http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-dispatcher-8-0-inc-2din-bt-av-inout-oto-radyo-navigasyon-sistem-77519463/detay/

ben piranha servisi ile görüştüm bazı raçların ken bus hattına uyuyor  ama her araçta sağlıklı çalışır diyemiyoruz dediler. 2 model söyledim uyarmı diye uyum tablomuz yok dediler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
ben piranha servisi ile görüştüm bazı raçların ken bus hattına uyuyor  ama her araçta sağlıklı çalışır diyemiyoruz dediler. 2 model söyledim uyarmı diye uyum tablomuz yok dediler..

:wacko: :wacko: :wacko:  Ciddiyetsiz çalışıyolar demek ki. :wacko: :wacko: :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti

:wacko: :wacko: :wacko:  Ciddiyetsiz çalışıyolar demek ki. :wacko: :wacko: :wacko:

abi aslında hızlı çalışıyorlar ama acemiler sektörde diyelim ben sıcak bakıyorum firmaya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ben e az önce sipariş verdim. Umarım pişman olmayız. Ben daha önce Piranhanın muhtelif ürünlerini kullandım. Ayrıca piranha ürünü kullanan bir çok arkadaşım da ürünlerden gayet memnunlardı. Ürün gelip de taktırdıktan sonra izlenimlerimi paylaşırım.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

arkadaşlar ürünüm bugun öğlende geldi çok fazla inceleyemedim ama parasını hakediyor gibime geldi.burdan özellikle belirtemim cd dvd girişi yok cihazda alacak olanlar bunu dikkate alsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Montaj sonrası yorumlarınızıda bekliyor olacağız.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija: