piranha nın sitesinde şöyle bir cümle geçiyor (•Toyota Corolla dashboard uyumlu özel tasarım) bu cümle direksiyondaki tuşlarında kullanılabiliyor anlamına geliyor sanırım
Diğer markalarda özellikle belirtiyor bu özelliği varsa.. Piranha mutlaka yazar böyle bişey olsa. Bu özelliğe yanılmıyorsa Can bus deniyor.
bu cihazı alan oldumu arkadaşlar ben bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum alan varsa cihazla ilgili paylaşımda bulunabilirmi
bu cihazı alan oldumu arkadaşlar ben bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum alan varsa cihazla ilgili paylaşımda bulunabilirmi
Caner galiba ilk sen alacaksın

zaten piaysaya yeni çıktı cihaz. Aldığın zaman irtibatı koparmada.
Navigasyonunu kullanıyorum el tipi . Ona kefilim sıkıntısı yok ama diğer özelliklerini senden duyucaz bakalım.
cihazı almam için tek bir acaba var aklımda cihaz rengi ile torpido rengi arasında sanki renk farkı varmış gibime geliyor klima düğmelerinin orası sanki benim araçta daha koyu ve mat cihaz ise daha açık ton ve parlak duruyor, bende devamlı nette araştırıyorum ancak şu ana kadar kullanan yok gibi.
cihazı almam için tek bir acaba var aklımda cihaz rengi ile torpido rengi arasında sanki renk farkı varmış gibime geliyor klima düğmelerinin orası sanki benim araçta daha koyu ve mat cihaz ise daha açık ton ve parlak duruyor, bende devamlı nette araştırıyorum ancak şu ana kadar kullanan yok gibi.
Bu tarz cihazlarda çift çerçeve olur biri teybin diğeri teyp ile araba arasında.. Oem ler hariç. Eğer bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı olursa boyatırsınız geçer.
dün akşam hb'dan piranha dispatcher double din cihazı 6 taksit aldım, cihaz elime ulaşıp bağlantısını yapınca yorumları ekleyeceğim.
sahibinden de mağaza ürünlü satışı vardı. 585 tl. iletişime geçtim auris uyumlu mu diye. Maalesef sadece corolla için üretildiğini söylediler. kararsız kaldım.
Piranha yetkilileri de direksiyondan kumanda kısmının çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi veremiyor. Daha çok akıl veriyorlar, seviste taktırın diye

Sanki serviste taktırırsak direksiyondan kumanda çalışacak, taktırmazsak çalışmıcakmış gibi

Neden şu telefonların başına ehil birini oturtmazlar ki
sahibinden deki ilanı bende aradım fatura kesmem falan dedi istanbul içinden teslim ederim dedi bende çatalca da oturuyorum gelemem dedim bide kutunun içinde kamera varmı yokmu bilmiyor o yuzden hb dan aldım 6 taksit
Piranha yetkilileri de direksiyondan kumanda kısmının çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi veremiyor. Daha çok akıl veriyorlar, seviste taktırın diye
Sanki serviste taktırırsak direksiyondan kumanda çalışacak, taktırmazsak çalışmıcakmış gibi
Neden şu telefonların başına ehil birini oturtmazlar ki 
Aynı soruyu bende sordum kenbus diyorlar bazı araçlarda çalışır bazılarında çalışmaz dediler. Uyum tablosu varmı dedim benim aracın modelini söyledim .. Öyle bir uyum tablomuz yok ama direksiyondan kumanda tipine göre bazılarını çalıştırıyor dediler.
sahibinden de mağaza ürünlü satışı vardı. 585 tl. iletişime geçtim auris uyumlu mu diye. Maalesef sadece corolla için üretildiğini söylediler. kararsız kaldım. 
Auris için oem değilde normal cihaz alıp çerçeve yi ayrı alıp taktıracaksınız son care..
yada bunun gibi bişey alacaksınız..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-navigold-toyota-auris-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-75915645/detaysahibinden deki ilanı bende aradım fatura kesmem falan dedi istanbul içinden teslim ederim dedi bende çatalca da oturuyorum gelemem dedim bide kutunun içinde kamera varmı yokmu bilmiyor o yuzden hb dan aldım 6 taksit
En iyisini yapmışsın.. En azından resmi olur işlerin.Sana tavsiyem..
1- Kaskon varsa kaskona işlet teyp aldığını.Toplamda 100 tl civarı fark ödersin belki ama çalınmaya karşı sigortalanır.
2-5 yıl uzatılmış garanti yaptır. Elektronikte ne olacağı belli olmaz..
3-Eğer çok ses lazım diyorsan araya bi anfi koy ucuz yolluda olsa.
4-Montaj fotolarını birde kargodan ilk çıktığı andan itibaren resimleri de çekmeyi unutma..
5-Güle güle kullan..
kaskoya ekletmeyi bende düşündüm kerem
5 yıl uzatma olayınıda sorucam cihazı teslim alınca hatırlattığın için sağol
anfi işine girmem herhalde
fotoları çekerim elbet ben hiçbir bilgi bulamadım benden sonra alacaklara faydalı olur
bu arada cihaz tedarik edilmiş teslimata hazır yazıyor bu akşam kargoya verirler herhalde aslında saat 11 de hazırdı ancak birde cam çıtası almıştım cam çıtası akşam saatinde tedarik edildiği için erken satte kargoya vermediler iki ürün bir gitsin diye bekletmişler herhlde
Caner kardeşim 4 gözle yorumlarını bekliyorum. Kampanya bitmeden yorum yaparsan daha da memnun olurum. 999-699= 300 TL zarara sokma beni
Ben e az önce sipariş verdim. Umarım pişman olmayız. Ben daha önce Piranhanın muhtelif ürünlerini kullandım. Ayrıca piranha ürünü kullanan bir çok arkadaşım da ürünlerden gayet memnunlardı. Ürün gelip de taktırdıktan sonra izlenimlerimi paylaşırım.
Montaj sonrası yorumlarınızıda bekliyor olacağız.