0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 model öncesi e12 2007 ve 2012 arası e15 olarak geçiyor bu model sadece e15 lere uyumlu.
piranha nın sitesinde şöyle bir cümle geçiyor (•Toyota Corolla dashboard uyumlu özel tasarım) bu cümle direksiyondaki tuşlarında kullanılabiliyor anlamına geliyor sanırım
bu cihazı alan oldumu arkadaşlar ben bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum alan varsa cihazla ilgili paylaşımda bulunabilirmi
cihazı almam için tek bir acaba var aklımda cihaz rengi ile torpido rengi arasında sanki renk farkı varmış gibime geliyor klima düğmelerinin orası sanki benim araçta daha koyu ve mat cihaz ise daha açık ton ve parlak duruyor, bende devamlı nette araştırıyorum ancak şu ana kadar kullanan yok gibi.
Piranha yetkilileri de direksiyondan kumanda kısmının çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi veremiyor. Daha çok akıl veriyorlar, seviste taktırın diye Sanki serviste taktırırsak direksiyondan kumanda çalışacak, taktırmazsak çalışmıcakmış gibi Neden şu telefonların başına ehil birini oturtmazlar ki
sahibinden de mağaza ürünlü satışı vardı. 585 tl. iletişime geçtim auris uyumlu mu diye. Maalesef sadece corolla için üretildiğini söylediler. kararsız kaldım.
sahibinden deki ilanı bende aradım fatura kesmem falan dedi istanbul içinden teslim ederim dedi bende çatalca da oturuyorum gelemem dedim bide kutunun içinde kamera varmı yokmu bilmiyor o yuzden hb dan aldım 6 taksit
Burada CANBUS özelliği olduğu yazıyor..http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-dispatcher-8-0-inc-2din-bt-av-inout-oto-radyo-navigasyon-sistem-77519463/detay/
ben piranha servisi ile görüştüm bazı raçların ken bus hattına uyuyor ama her araçta sağlıklı çalışır diyemiyoruz dediler. 2 model söyledim uyarmı diye uyum tablomuz yok dediler..
Ciddiyetsiz çalışıyolar demek ki.