Passat yada Jetta çok güzel ama düşünmem.
Nedense avensis konularında araç satılma durumu ortaya çıkınca sayfalarca passat avensis kıyaslanıyor nedense.. Heralde herkeste bi wv takıntısı var.
Kerem'cim ben Avensis'i satarsam biraz küçülücem.
Kerem'cim ben Avensis'i satarsam biraz küçülücem.
Valla benimde aklımda tek kapı yada cabrio var bide onlardan bişey kullanmak istiyorum..

Laf aramızda
Valla benimde aklımda tek kapı yada cabrio var bide onlardan birşey kullanmak istiyorum..
Laf aramızda 
Vallaha bizden geçti öyle şeyler:)
Bu ara birde gaza geldim lastiklerimi değiştirsem diyorum:)
Bu ara birde gaza geldim lastiklerimi değiştirsem diyorum:)
Lastik olayı bela gibi...
En az 750 tl en çok 2000 tl seç beğen al

, bence acelsei yoksa kampanyaları takip et.
Marka Michelin olur tabi başka alternatif düşünmüyorum.
Buradaki lastikçi Primacy Hp kampanya yapmış 235tl nakit bırakıyor.Energy Saver ın V serisi varmış elinde H serisi yokmuş onu getirtirse 250 TL olacak.Muhtemel Primacy Hp yerine Primacy 3 çıkaağı için stok eritiyor.
Marka Michelin olur tabi başka alternatif düşünmüyorum.
Takıntı yapma bence, 17 jant performans lastiğine girer piyasayı araştır bence.
Elegantlar 16' inç.Performans lastiği düşünmüyorum hoş Primacy serisi daha üst bir seri.
Elegantlar 16' inç.Performans lastiği düşünmüyorum hoş Primacy serisi daha üst bir seri.
16 ise fiyatlar uygun oluyor..
İşte dediğim fiyatlar hoş aracın üzerinde Lassa İmpetus Revo var durumuda gayet iyi.
İşte dediğim fiyatlar hoş aracın üzerinde Lassa İmpetus Revo var durumuda gayet iyi.
Bende aynısını kullanıyorum.. En ucuz 250 tl ye buldum zar zor.
lastik konusu gündeme gelmiş,
Bende aynısını kullanıyorum.. En ucuz 250 tl ye buldum zar zor.
kerem abi biliyor zaten de; lastik alacaklara belki yardımı olur..
Bende geçenlerde bi araştırma yaptım. bridgestone Er300 215/45/ 17 ebatlardaki lastiğin fiyatı 495 tl idi

resmen pist lastiği fiyatına yani :/ neyse ki biraz araştırma üzerine TOYO marka (amerika ve japonya da özellikle pist lastikleri üretiyorlarmış kendileri) Türkiye'de çok tanınmış bi marka olmasa da fiyatları gayet makul idi.. aynı ebatlarda lastiği 260 TL gibi bi fiyata aldım. 490 nereeee 260 nere. er 300'lere göre biraz daha yumuşak olduğunu söyleyebilirim. yol tutuşu hiç fena değil. Diş derinliği ise nedense bana hiç olmadığı kadar fazla geldi. iyi mi kötü mü anlamadım. . Tam model ismi - TOYO Proxes T1R - önerir, referans olur muyum?? henüz 1 hafta bile olmadı .. bir kez sert viraj aldım (hız biraz yüksekti) savurma vs. yapmadı.. ömrü nedir, kaç km dayanır göreceğiz. ama fiyat ve performans eğrisi çizersek emsallerine denk kalitede uygun fiyatlı diyebiliriz.
17 lik olunca fiyatlar direk katlıyor.Başka bir mesajımda yazmıştım EX.Elegant almamamın nedenlerinden biridir.Başıma geleceği biliyorum çünkü.
17 lik olunca fiyatlar direk katlıyor.Başka bir mesajımda yazmıştım EX.Elegant almamamın nedenlerinden biridir.Başıma geleceği biliyorum çünkü.
16" de olması lazım aynı modelin, farklı modellerde de fiyatlar uygun .. ben genel olarak toyo markasının iyi bir alternatif olacağını söylemek istedim.. 17" ler dediğiniz gibi çok çok pahalı

16 " jant & lastik olayına mı girsem.. uzun vade de ekonomik olabilir
Adem bey teşekkürler,işte ben şuan Michelin'e göz diktim lakin modeline karar veremiyorum.izim araçlar için Genelde Primacy Hp takıyorlar fabrikalar.
Bu arada Primacy 3 çıkıyor HP yerine o yüzden lastikçiler stok eritmeye bakıyorlar anladığım kadar ile acep biraz dah bekleyim bari diyorum.
16" de olması lazım aynı modelin, farklı modellerde de fiyatlar uygun .. ben genel olarak toyo markasının iyi bir alternatif olacağını söylemek istedim.. 17" ler dediğiniz gibi çok çok pahalı
Desenin yeter senin...
Resmini koysana tartışalım + ve - lerini
Exe elegant keyfide başka olsa gerek..
16" lastik jant orjinal çıkma alsan en az 2000 tl vereceksin biliyorsun dimi Adem..