0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzin 4,70 olmuş bu gün..
LPG' ne kadar olmuş yeni avatarında çok karizmatik olmuş.
Hehe ilahi Çetin bey güldüm vallaha.Daha küçük bir araca geçmek istiyorum sadece pratiklik açısından yoksa bir şikayetim yok.
Lpg izmirde 2,64 falandı..Geçen pazar izmir de kordon sefası yaptık arkadaş çekmişti yeni gördüm hoşuma gitti.. Teşekkürler abi..
Vallaha göreceğiz Çetin bey aslında kıyamıyorumda gel git yaşıyorum.
Kerem bey madem mermer işi ile uğraşıyorsunuz size bir sormak isterim.Hani şu evlerin duvarlarına kaplatılan patlatma mermer denilen ürünler hakkında bilgi alabilirmiyim acaba?Salonun bir duvarını kaplatmak istiyoruzda.Küp küp oluyor hani.
Çetin bey vallaha 3-4 gündür çok düşündüm müşteride çıktı ama kıyamadım vallaha ilanı kaldırdım.Şimdi satsam ne alcağım diye kös kös düşündüm.0 Polo alayım diye düşündüm yahu bom boş araba 33 milyar.3-5 aksesuar ekliyorsun oluyor sana 38 milyar.Yeni Yaris dedim içime sinmedi.Auris'e kafa yorsam seneye kasası değişecek.İşin içinden çıkamadım,vaz geçtim bende.Birşey değil sattıktan sonra pişman olsam, benzerini bulmak için yine 3 ay araba kovalamayı gözüm yemedi.akalım yeni kasa Auris veya Corolla birşeye benzerse anca ona bakarım yada ikinci el yeni kasa Avensis olabilirŞuan planları rafa kaldırdım anlayacağınız.Önümüz yaz avensis konforu olmadan yaz geçmez:)
Kerem bey şu tarz bir şey düşünüyorum yemek masası arkasına fiyat nasıl tavsiye edermisiniz?http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-dekoratif-urunler-beyaz-mermer-dogaltas-3-boyutlu-kubik-patlatma-mozaik-72029902/detay/
vallahi ben LPG sıkıntısından dolayı Accord bakmayı düşünüyorum.
Alperen bey değişik araçlara kaymanıza gerek yok .. Gelin İzmire.