maşallah, tertemiz duruyor, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
Çok teşekkürler Alper bey..
Can bey;
nazarlardan uzak olsun, kazasız-belasız güzel günlerde kullanın,
kazasız-belasız güzel günlerde kullanın
Çok teşekkürler Çetin bey.
Maşallah o bir Lider.
Sercan Bey çok teşekkürler.
Can bey;
2007 elegant mı aracınız?
Bu garaja bir beton atmak lazım.Yoksa her yıkamadan sonra bu araç eksozun kaldırdığı toz ile gene kirleniyordur değilmi?
Maşallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Maşallah aracınız çok bakımlı görünüyor. Şu arabaya birde LPG takılabilse çok iyi olacak. Bildiğim kadarı ile bu araçta D4 motor var.
Bu garaja bir beton atmak lazım.Yoksa her yıkamadan sonra bu araç eksozun kaldırdığı toz ile gene kirleniyordur değilmi?
Maşallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Aynen Ümit bey:) İlk yıkadığım zaman dışarıdaki garaja koyuyorum orada kirlendikten sonra aşağı alıyorum.Ama bir süre sonra kapalının zemini yapılacak.
Maşallah aracınız çok bakımlı görünüyor. Şu arabaya birde LPG takılabilse çok iyi olacak. Bildiğim kadarı ile bu araçta D4 motor var.
Evet D4 motor var.Çok teşekkürler.
Serkan bey bu konuyu bi< bir çok yerde işledik ve takıldığını söyledik...
Can bey yokluğumuzda bakıyorum döktürmüşsünüz resimleri..
Maşallah Allah kaza bela vermesin ama sizden bir kaç ic görüntü beklerdim... Kapalı garaj olayına hayranım yerler toz toprak olsada ..
Serkan bey bu konuyu bir< bir çok yerde işledik ve takıldığını söyledik...
Maşallah Allah kaza bela vermesin ama sizden bir kaç ic görüntü beklerdim... Kapalı garaj olayına hayranım yerler toz toprak olsada ..
Kerem kardeşim, orjinal kit istiyor bir çok kullanıcı.

ama senin çözümünde güzel.
Kerem bey, LPG takılıyor fakat araç seyir sırasında bir miktar benzin bir miktar gaz şeklinde yakıt harcamıyor mu?
Çok güzel aracınız maşallah. Kazasız belasız. .. Yanlız eksiklik olarak gördüğüm 17 inc jantlar ve sunroof olaydı tadından yenmezdi
Adem bey çok teşekkürler.17 lik jantların lastik fiyatları malum, sunroof için ise pek hevesim yok her nedense.Bu haliyle yetiyor bana.
haklısınız.. ön lastiklerim epey yıprandı sordum geçenlerde bridgstone er300 17" 480 TL dedi tanesine

dünya başıma yıkıldı . . .
güvenli olmasa da binmek zorundayım sezon sonuna kadar :/
Sunroof olayına gelince, tabi .. zevk meselesi tamamen. ben genelde sunrooflu araçlar kullandım haliyle olmayınca eksikliğini yaşıyorum. birde gözüme güzel görünüyor fonksiyonundan çok... ama dediğim gibi aracınız çok güzel bu haliyle de. çokta titizsiniz belli

Kaza bela ceza sizden uzak dursun .. Maşallah diyeyim nazar değmesin.
Kerem bey mesajınızı şimdi gördüm.Sonunda becerebildim resimleri yüklemeyi.Bunları bir ara cep telefonuyla çekmiştim ondan dolayı içi aklıma gelmemiş.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.