0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla maun dedinizmi eski mercedesler geliyor aklıma.. Azıcık benim araçtada var gerçi. Ama taksiyle alakası yok..
Maunun tonu da çok önemli; eski kasa mercedeslerde ve focusda da var maun fakat ben o tonları hiç beğenmiyorum.Avensisin maununun tonu güzel.
çok az ve kibar kullanılmış..
http://www.zaplat.com/video/teknik_videolar/157284/Melek_Gozu_Araba_Far_Yapimiadem olaya bak...
Kerem dedim kusura bakma
Sorun değil .. Daha abi denecek yaşa gelmedik zate..Bu arada 50 tl lik lpg ile 175 km yol yaptım avensis lpg siz arkadaşlara duyrulur.. Onların yerine geziyorum..gazı 2,65 shell den aldım.
50tl ile 70km civari yapmışım saygılar
Hadi bir gaza dokunalım diyorum ibrenin inişi görüyorum neredeyse Birşeyler yapmak lazım.
50 TL. ile ş.arası yolda en az 250 km yol yaparım:)
75 km fark
bir an önce LPG taktırmalısın, yazık verilen bu paralara.
Tolgacığım;D-4 lere LPG konusunun uzmanını (Kerem) yakalamışken ayrıntılarını öğrenmeni hesabına ve aklına uyuyorsa hiç vakit kaybetmemeni tavsiye ederim.Avensis 3'üncü LPG'li aracım, LPG yerine benzinle 1km fazla yol yapmayı enayilik görüyorum (LPG bitince ilk gaz istasyonuna kadar benzinle gitmeyi)
Bu arada 50 tl lik lpg ile 175 km yol yaptım avensis lpg siz arkadaşlara duyrulur.. Onların yerine geziyorum..gazı 2,65 shell den aldım.
Tolga ile muhabbetim var abi ne zaman isterse yardımcı olacağımı bilir kendisi.. Bu arada Salihli de lise pansiyonunda 2 yıl kaldığımdan 2. memleket sayılır salihli ama baya değişmiş..
250-175=75 desem
Tolga'yı ikna et o halde, rahat rahat binsin o da avensisine.
pardon desem Abi zorla değil bak Can bey ben taktırmam arabam kapalı garajda bekler yine taktırmam diyor..Tercih meselesi..Zavoliyle bu gün görüştüm yok tsi yok fsi motora tüp takıyoruz diyorlar reklam veriyorlar, getiriyorum takacakmısınız dedim kem küm takamayız dediler.. Eee tsi ve fsi motora takıyormsusunuz dedim, bazılarına takıyoruz dediler.. Yanı wv grubu bazı araçları golf mesela 1,4 motor 140 bg olanı da var 1,6 05 bg olanı da .. Bunlar zaten takılan 105 bg lik motora yeni takılmaya başlamış gibi lanse edip müşteri çekmeye çalışıyorlar..