0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada Primacy 3 çıkıyor HP yerine o yüzden lastikçiler stok eritmeye bakıyorlar anladığım kadar ile acep biraz dah bekleyim bari diyorum.
Çetin bey Primacy Hp leri 235 e bırakıyor.Benim tercih edeceğim diğer lastik Energy saver'ın H tipi yokmuş V tipi varmış eğer H tipini getirtirsem ona kampanya uygulamıyorlar 250 lira fiyatı var.Ben yanaklar biraz daha yumuşak olsun konforu arttırsın diye H tipini tercih edeyim diyorum.
Çetin bey elle yaptığım yoklamada Energy hamuru bana daha yumuşak geldi.Sizin araçtaki soğuk asfalt sesi vs nasıl.
İnanırmısınız aracı aldığım zaman İzmir Akdemirde ikinci el bir 2005 Exe.Elegant Avensis vardı ve araç 85000km deydi ve benim aldığım araçtan daha ucuzdu.İnanın 17 inç olayıda o arabayı almama nedenlerinden biriydi.Sonradan Makyajlı kasaya merak sardıydım.
16" de olması lazım aynı modelin, farklı modellerde de fiyatlar uygun .. ben genel olarak toyo markasının iyi bir alternatif olacağını söylemek istedim.. 17" ler dediğiniz gibi çok çok pahalı 16 " jant & lastik olayına mı girsem.. uzun vade de ekonomik olabilir
Az olan pahallıdır her zaman:)
Can Bey bizim araçlarda (2.0 için söylüyorum) fiyat farkı donanıma göre pek değişmiyor. Onun için EXE. ELE. 2005 olması sizin aracınızdan düşük fiyatta olması için yeterli bir sebep.
Eminmisiniz? bizim avensislerde az ama çok olan corollalar kadar para etmiyor.
ben avensisin 2. elinin , corolladan daha fazla değer kaybetmesinden memnunum, yoksa ikinci el avensis alamazdım
Bende sizinle aynı fikirdeyim. Ancak üçbuçuk aydır gaza basmamak için üçbuçuk atıyor olmamdan niçin böyle olduğunuda anlamış oldum.
Arkadaşlar aracımı satıyorum,alım satım köşesine yakın zamanda konu açacağım.İlgilenen arkadaşlar özelden yazabilir.Sevgiler.