0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 aylık sıfır aracımda ve de Denizli' nin yeni yapılan üst yapısı yollarında ses yok şu an.
6 yıldır toyota kullanıcısıyım. 2006 da coroola sahibi olarak toyotayla tanıştım. 2 ay önce corollamı satarak auris aldım. Forumda özellikle aurisin ön konsol seslerinden rahatsız olan çok kullanıcı olduğunu gördüm. Corollamda böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Gerçi 6 yıllık araç olduğundan biraz sesler vardı ama rahatsız edici derecede değildi. Şimdiyse auriste böyle bir sorunum yok. Ama forumu okudukça ve arabaya bindikçe bu sesler ne zaman başlayacak diye bir hassasiyet gelişti bende ve iyice işkillendim (amiyane bir tabir ama kusura bakmayın). Tüm auris kullananlarda bu sorun var mı? veya aracından ses gelmeyen var mı? (Bu segment araçlarda mutlaka ses olur ama önemli olan rahatsız edici derecede olmaması)...
Dünyadaki bütün HB araçlarda, gövdede daha fazla burulma meydana geldiğinden dolayı daha fazla sesler çıkmaktadır. Aynı aracın sedanında bu kadar fazla ses oluşmamasının sebebi budur.
2008 auris d4d aracımı alalı 3 ay oldu.aynı sorunlar bendede var.Bundan önceki aracım 2000 ford focus ghia idi.120.000 km de sattım.İnanın 2000 model aracımda hiç ses yoktu aurise binince takayamı bindim diye kendi kendime düşündüm hatta ilk başlarda pişman oldum ama sonradan artılarını düşününce eksilerini unutmaya başladım.Bence tabiki ama akırsın ford olursun lord bidahaki aracım kesinlikle gene ford olur.
rahatsız edici tıkırtı yok sadece yol sesinden şikayetçiyim alttan izolasyon yaptırmayı düşünüyorum yol sesini yarı yarıya azalttığı söyleniyor bu konuda alman araçları daha başarılı şüphesiz