0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu forumda auris şikayeti okumaktan bıktım artık.
auris corolla ya göre daha sert süspansiyona sahiptir.Ayrıca kullanılan plastik aksamın yeterli izolasyonu yapılmadığından kabinin de dar olması nedeniyle corolla dan daha sesli.
Merhaba Murat bey,Öncelikle Corolla ile Aurisi karşılaştırmak pek uygun düşmez ama madem yazılmış bir şeyler bende fikirlerimi sunayım.Suspansiyon konusunda haklısınız,Coralladan daha sert buda biraz sarsıntı ve ses yapmıyor değil.Ama Auris'in yol tutuşunun Corolladan daha iyi olmasının nedeni budur.Emniyet daha önemli bazıları için,tabiki tercih meselesi tartışılır.İki aracıda kullandım , ses izalasyonu konusunda farklılık yok,iç mekan konusunda Auris e dar denilemez,diyen olursada içerden değil dışardan bakmış diye düşünürüm,Coralladan daha geniş ve ferah bir mekana sahiptir Auris.Corolla nın tek ve yegane avantajı sedan olmasından kaynaklı bagaj hacmi.Eee oda olsun biri Hb biri sedan değil mi?
Haklısın Kemal abi, Honda da km de (benzinli otm.) 0.50-0.60 Krş. yakınca onun sancısından ses mes duyulmuyor
2,5 aydır 0 km. aldığım Auris'te okuduklarımdan dolayı her sesten irkiliyorum. Ancak olağanüstü bir ses duyamadım. İnşallah da duymam...
Forumdaki bu konunun adı bence çok ağır. Birkaç münferit şanssız tecrübe yüzünden toyotaya ve aurise şahin muamelesi yapılıyor. Saçmalık.
Aurisinden ses gelenler satsın, onlarda bizde kurtulalım, gına geldi.
Türkiye de üretilen aurislerde sanırım kalite sorunu var, aracım 1500 km daha ve koltuk değişti, farlarda buğulanma sorunu var, 80-100 km de içerde türbülans sesi var , debriyaj pedalında tık tık bir ses var . açıkcası ileriki km de korkutuyor araç beni . servis buğulanmaya çözüm bulamadı toyotada çok ilgili değil tüketici kahlarına şikayet edecem. içerderki türbülans sesinide servis antenden kaynaklandığını buldu ancak çözüm yok toyota teknik gurubu gelip bakacak dedi ama 10 gündür arayan yok . Çoğu auristeki ön kolsoldan gelen sesler hakkında servisteki arkadaşla konuştum bende yok ama çoğu aris kullan gibi mutlaka başlayacağını düşünerek , ön kısımın çok parçalı olduğunu ve seslerinde bu çok parçalı olmasından kaynaklandığını söyledi , çözüm olarakda parçalar arası klipsleri silikonladıklarını söylediler . inş bari bu sesler başlamaz aracımda ... ki zaten yeterince can sıkıcı şeyler oldu...