0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar, malumunuz cuma gecesi başıma gelen olaydan sonra aracıma dair güvenlik seviyesini maksimuma çıkarmak için elimi taşın altına sokmanın vakti geldiğini düşünüyorum..Tabii ilk işim araca alarm taktırmak oldu. Taylan arkadaşımızın da tavsiyesiyle güvenlikli cam filmi taktırmaya karar verdim. Şeffaf düşünmüştüm başlarda ama şimdi en hafifinden karartılmış olanını taktırmaya karar verdim..Neyse, sorun aslında tam da burada başladı. Yetkili servise bunu yaptırmak istediğimi söylediğimde bana 720 TL masraf çıkarttılar, tabii ertelettim..Sizden bu hususta yardım bekliyorum..Bildiğiniz tanıdığınız günendiğiniz beğendiğiniz, yetkili servise nazaran daha ekonomik güvenlikli cam filmi taktıran yerler varmı tavsiye edeceğiniz? Bir de garanti durumu söz konusu..Araca nazarlık taktırsam garantiden çıkartma tehdidiyle karşılaştığım servis mantalitesine karşılık olarak; başka yerde cam filmi taktırmam durumunda aracın garantiden çıkmasına sebebiyet verecek bir durumu oluşurmu? Ne gibi parçalar bu durumda garantiden çıkar? Tavsiyesi tecrübesi bilgisi görgüsü olan varsa ve paylaşırsa çok makbule geçer Herkese iyi akşamlar dilerim...
öncelikle tekrardan geçmiş olsun demek isterim işin aslı şu cam filmini ben lummar 1 numara olarak yaptırdım ve gayet memnunum tavsiye ederim servis cam filmi yüzünden (böyle bir olasılık olmaz ama )olduğunu farz edersek ençok cam otomatiği ve cam ile alakalı sorun olursa garantiden çıkartır bunun için cam filmi yaptırın ama 1 numara malum polisler biraz koyu olursa cezai işlem yapıyor 154 tl bu (arada fiyat olarak 300 tl gibi bir rakama biter )
teşekkürler Selim bey, polislerin problem yaratacağını sanmıyorum, bayanlara karşı biraz daha anlayışlı yaklaşabiliyorlar..açıkçası bu yola baş koydum diyebilirim=) Bana tavsiye edeceğiniz böyle işinin ehli, temiz ve titiz çalışan bir yer varmı? Ben biraz vesveseli bir insanım da
anadolu yakasında ataşehirde yıllardır çalışdığım ve bütün araçlarımı düşünmeden götüreceğim bir arkadaşım var eğer size uygun bir yer ise yardımcı olurum
Sonuçta İstanbul'da yaşadığımız için sorun olmaz tabii..Ancak aracımı bana maksimum bir hafta sonra teslim edecekler (tabi hasarlı şekilde) Ancak önümüzdeki hafta sonu için olabilir. Veya geç saatlere kadar çalışıyorlarsa hafta içi de bir gün olabilir..Tam net fiyat hakkında bilginiz varmı?
ister hafta içi ister hafta sonu fazla geç olmamak şartıyla (gündüz daha sağlıklı olması nedeniyle) olur fiyat olarak konuşurum yarın net cevap veririm k.kartıyla ödemede yapabilirsiniz isterseniz
para mühim değil Selim bey (fahiş olmadıgı müddetçe)şaka bir yana, Özcan beyin paylaştığı fotolardaki 1 numara film varla yok gibi birşey..Yani aracın içini ayna gibi gösteriyor neredeyse diyecem..Malum benim araç touch&go yüzünden kurban gitti, içinin böyle net görünmesini istemiyorum bu yüzden..Bilemedim şimdi
evet bu son iki fotoda daha net ve tatmin edici duruyor..1 numara en iyisi sanırım..Ama ön cama da yaptırmışsınız gibi görünüyor..Bana mı öyle geldi bilmiyorum tabii ama ön cam olayı sakat diye biliyorum...
Alarmınız hayırlı olsun. Kaça taktılar acaba Betül Hanım? Ben de taktıracağım, 280 tl fiyat vermişlerdi. En son aradığımda siz getirmeden bir gün önce arayın indirim yaparız dediler. Bir de alarm benim önceki yaris te de vardı. Çok kaliteli bir şey değildi. Doğrusunu söylemek gerekirse 50 tl lik alarmı oldukça yüksek fiyatlara satıyorlar. Ne var ki araca göre yapılmış olduğu için mecbur bunu taktıracağız. Filmi onlara yaptırmadığınız isabet olmuş. İyi akşamlar.
evet bu son iki fotoda daha net ve tatmin edici duruyor..1 numara en iyisi sanırım..Ama ön cama da yaptırmışsınız gibi görünüyor..Bana mı öyle geldi bilmiyorum tabii ama ön cam olayı sakat diye biliyorum..
Öncelikle belirteyim normal cam filmi ile güvenlik camı aynı şey değil cam fılmı olanlar sonradan kötü süprizle karşılaşmasın. normal cam filmi güvenlık cam filmi kadar sağlam değil biz çanakkalede bir cam firmasını yaptırmıstık adını suan unuttum ama isteyen olursa bulabılırım toplam 1700 tl ödemiştik 2 sene önce bir araca 720 tl harbıden cok istemişler çok şükür daha bizim başımıza gelmedı ama bizim kiracıların komsularının dukkanına acemi bir bayan şöför park ederken vurmuştu aracı resmen camlar tutmus yoksa araç hem içeri girebilir yada o cam parçaları içerdeki insanlara zarar verebılırmiş bizde zaten kazadan sonra o manzarayı görunce iş yerlerımızın camlarını güvenlik cam filmiyle kaplattık en şeffafı olmasına rağmen genede normal camdan daha koyu oluyor gözlede fark edilebiliyor