0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu o kadar cam filmi takan var..yokmu bir babayiğit yukarıda sorduğum soruyu cevaplayabilecek
ben susuyorum ve yorumları yakından takip ediyorum merakla
arkadaşlar kapı döşemelerinin sökülmesi şeklinde mi yapılmasını tavsiye edersiniz yoksa sökülmeden mi ? Burada tabi kapı döşemelerinin sökülerek yapılması durumunda aracımın garantiden çıkması durumu doğacaktır işlem yapılan bölgelerle ilgili.Ama sökülmeden yapılanlar için de genelde soyulma olduğundan bahsediliyor zamanla..Bilemedim ne yapacağımı
Kapının dökülmesine gerek yok.Uzun ve zahmetli bir işlem.Kapının sökülmesine harcanan zamanın yarısını film montajına usta zaman ayırırsa güzel bir is çıkar ortaya. Yarın sizin için İstinye Audi'yi arayıp film ücreti sorayım.Uygun olursa gidip orada taktirirsiniz.Olmaz mı Betül Hanim?
buyrun betül hanım izleyin Care-cool Tint Film
bu arka camdaki güvenlik cam filmiydi dimi..bende de olsaydı böyle birşey bunların hiçbiri başıma gelmezdi..yok yok kesin kararlıyım taktırmaya da işte geldik yine asıl konuya..acaba döşeme sökülerek mi sökülmeyerek mi ))
Betül hanım bundan önceki 2009 corollama dışarda normal cam filmi çektirdim camları sökerek yapmışlardı bende ozamanlar söktürmeden yapmak niyetindeydim fakat kime sorduysam filmlerin köşelerden çıkabileceğini söyledi ve garanti vermediler bende camları sökerek çektirdim. Aracımı film çektirdikten sonra yaklaşık 1.5 yıl kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım .Şu anki aracıma serviste aracı alırken babam güvenlikli çekilmesini söyledi 500 tl ye çektiler fakat camları sökerek mi yaptılar yoksa sökmeden mi bilmiyorum .Tavsiyem işçiliği iyi bir yerde camları söktürerek yaptırmanız . Aracın garantisi konusunda ise kafanız rahat olsun ilerde sorun yaşamayim diyorsanız serviste çektirmeniz sizin için iyi olacaktır fakat servise vereceğiniz fazla parada bence gereksiz zaten garanti konusunda büyük ihtimal sadece cam motorları garanti dışı kalır onunda sorun çıkaracağını sanmıyorum dışarda çektirmeye karar verirseniz dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta normal filmi güvenlikli diye satan uyanık çok ikisinin arasındaki farkı nasıl anlarım diyorsanız bu konuda malesef bilgim yok .
ama olmazki öyle Selim bey, siz öyle fitili ateşliyosunuz görsellerden faydalanıp gazı veriyorsunuz..sonra da....
tamam ben yaptırıyorum gel sen garantiden çıkarsada ben karşılıyacağım söz
valla selim bey o kadar kendinizden eminsiniz ki bu hususta, sanırım hakkaten döşemeleri söktürüp yaptıracam..tabi ki garantiden çıkma durumunda sizin karşılamanıza izin vermeden
ya garanti konusu önemli bir husus benim için..aracı 5 yıllık garantiye aldım çünkü..faydalanmamak bundan insanı biraz rencide eder yani..
Özcan bey siz de hem İstinye diyorsunuz hem audi diyorsunuz..bu ikisi bir araya geldimi bana servisin rakamını bile aratır gibime geliyor..Bütün sermayeyi kediye de yüklemeyelim dimi