Gönderen Konu: güvenlikli cam filmi hakkında...  (Okunma sayısı 10474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: güvenlikli cam filmi hakkında...
« Yanıtla #20 : Şubat 21, 2012, 13:09:18 »
arkadaşlar kapı döşemelerinin sökülmesi şeklinde mi yapılmasını tavsiye edersiniz yoksa sökülmeden mi ? Burada tabi kapı döşemelerinin sökülerek yapılması durumunda aracımın garantiden çıkması durumu doğacaktır işlem yapılan bölgelerle ilgili.Ama sökülmeden yapılanlar için de genelde soyulma olduğundan bahsediliyor zamanla..Bilemedim ne yapacağımı  :-\
tevazu erdemdir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 21, 2012, 13:09:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 21, 2012, 21:59:04 »
yahu o kadar cam filmi takan var..yokmu bir babayiğit yukarıda sorduğum soruyu cevaplayabilecek :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Şubat 21, 2012, 22:00:15 »
yahu o kadar cam filmi takan var..yokmu bir babayiğit yukarıda sorduğum soruyu cevaplayabilecek :)
ben susuyorum ve yorumları yakından takip ediyorum merakla  :lol:
bu kulübün en sadık üyüse olarak tüm kaybedenlere (kaybedenler kulübü) yalnızlık ömür boyu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 21, 2012, 22:01:54 »
ben susuyorum ve yorumları yakından takip ediyorum merakla  :lol:

ama olmaski öyleeee  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 21, 2012, 22:10:13 »
arkadaşlar kapı döşemelerinin sökülmesi şeklinde mi yapılmasını tavsiye edersiniz yoksa sökülmeden mi ? Burada tabi kapı döşemelerinin sökülerek yapılması durumunda aracımın garantiden çıkması durumu doğacaktır işlem yapılan bölgelerle ilgili.Ama sökülmeden yapılanlar için de genelde soyulma olduğundan bahsediliyor zamanla..Bilemedim ne yapacağımı  :-\
   Kapının dökülmesine gerek yok.Uzun ve zahmetli bir işlem.Kapının sökülmesine harcanan zamanın yarısını film montajına usta zaman ayırırsa güzel bir is çıkar ortaya.
   Yarın sizin için İstinye Audi'yi arayıp film ücreti sorayım.Uygun olursa gidip orada taktirirsiniz.Olmaz mı Betül Hanim?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 21, 2012, 22:12:48 »
   Kapının dökülmesine gerek yok.Uzun ve zahmetli bir işlem.Kapının sökülmesine harcanan zamanın yarısını film montajına usta zaman ayırırsa güzel bir is çıkar ortaya.
   Yarın sizin için İstinye Audi'yi arayıp film ücreti sorayım.Uygun olursa gidip orada taktirirsiniz.Olmaz mı Betül Hanim?

kapıyı dökmüyolar zaten Özcan bey söküyorlar  :P ya aslında kapı döşemesi sökülmeden yapıldığında ilerde kenarlardan çıkma yapıyor diye öğrendim onun vesvesesi sardı beni... :-\ ücret mühim değil dediğim gibi her durumda servisten az olacak zaten..yeterki en iyisi olsun kalite ve işçilikte.
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Şubat 21, 2012, 22:18:30 »
:D Ayfonun halt etmesi.Ben sokulme diye yazdım ama dökülme diye değişmiş :D Yarın otomotion'nu arar size haber veririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 21, 2012, 22:18:52 »
Özcan bey siz de hem İstinye diyorsunuz hem audi diyorsunuz..bu ikisi bir araya geldimi bana servisin rakamını bile aratır gibime geliyor..Bütün sermayeyi kediye de yüklemeyelim dimi :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Şubat 21, 2012, 22:19:41 »
buyrun betül hanım izleyin Care-cool Tint Film
bu kulübün en sadık üyüse olarak tüm kaybedenlere (kaybedenler kulübü) yalnızlık ömür boyu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 21, 2012, 22:19:53 »
Betül hanım bundan önceki 2009 corollama dışarda normal cam filmi çektirdim camları sökerek yapmışlardı bende ozamanlar söktürmeden yapmak niyetindeydim fakat kime sorduysam filmlerin köşelerden çıkabileceğini söyledi ve garanti vermediler bende camları sökerek çektirdim. Aracımı film çektirdikten sonra yaklaşık 1.5 yıl kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım .

Şu anki aracıma serviste aracı alırken babam güvenlikli çekilmesini söyledi 500 tl ye çektiler fakat camları sökerek mi yaptılar yoksa sökmeden mi bilmiyorum .

Tavsiyem işçiliği iyi bir yerde camları söktürerek yaptırmanız .

Aracın garantisi konusunda ise kafanız rahat olsun ilerde sorun yaşamayim diyorsanız serviste çektirmeniz sizin için iyi olacaktır fakat servise vereceğiniz fazla parada bence gereksiz zaten garanti konusunda büyük ihtimal sadece cam motorları garanti dışı kalır onunda sorun çıkaracağını sanmıyorum dışarda çektirmeye karar verirseniz dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta normal filmi güvenlikli diye satan uyanık çok ikisinin arasındaki farkı nasıl anlarım diyorsanız bu konuda malesef bilgim yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 21, 2012, 22:24:24 »

bu arka camdaki güvenlik cam filmiydi dimi..bende de olsaydı böyle birşey bunların hiçbiri başıma gelmezdi..yok yok kesin kararlıyım taktırmaya da işte geldik yine asıl konuya..acaba döşeme sökülerek mi sökülmeyerek mi :)))
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #31 : Şubat 21, 2012, 22:25:54 »
 :D
bu arka camdaki güvenlik cam filmiydi dimi..bende de olsaydı böyle birşey bunların hiçbiri başıma gelmezdi..yok yok kesin kararlıyım taktırmaya da işte geldik yine asıl konuya..acaba döşeme sökülerek mi sökülmeyerek mi :)))
:D   :D   :D  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 21, 2012, 22:26:03 »
Betül hanım bundan önceki 2009 corollama dışarda normal cam filmi çektirdim camları sökerek yapmışlardı bende ozamanlar söktürmeden yapmak niyetindeydim fakat kime sorduysam filmlerin köşelerden çıkabileceğini söyledi ve garanti vermediler bende camları sökerek çektirdim. Aracımı film çektirdikten sonra yaklaşık 1.5 yıl kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım .

Şu anki aracıma serviste aracı alırken babam güvenlikli çekilmesini söyledi 500 tl ye çektiler fakat camları sökerek mi yaptılar yoksa sökmeden mi bilmiyorum .

Tavsiyem işçiliği iyi bir yerde camları söktürerek yaptırmanız .

Aracın garantisi konusunda ise kafanız rahat olsun ilerde sorun yaşamayim diyorsanız serviste çektirmeniz sizin için iyi olacaktır fakat servise vereceğiniz fazla parada bence gereksiz zaten garanti konusunda büyük ihtimal sadece cam motorları garanti dışı kalır onunda sorun çıkaracağını sanmıyorum dışarda çektirmeye karar verirseniz dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta normal filmi güvenlikli diye satan uyanık çok ikisinin arasındaki farkı nasıl anlarım diyorsanız bu konuda malesef bilgim yok .

ya garanti konusu önemli bir husus benim için..aracı 5 yıllık garantiye aldım çünkü..faydalanmamak bundan insanı biraz rencide eder yani..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 21, 2012, 22:26:59 »
:D :D   :D   :D  :D

ama olmazki öyle Selim bey, siz öyle fitili ateşliyosunuz görsellerden faydalanıp gazı veriyorsunuz..sonra da.... ::)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #34 : Şubat 21, 2012, 22:30:43 »
ama olmazki öyle Selim bey, siz öyle fitili ateşliyosunuz görsellerden faydalanıp gazı veriyorsunuz..sonra da.... ::)
tamam ben yaptırıyorum gel sen garantiden çıkarsada ben karşılıyacağım söz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 21, 2012, 22:32:19 »
tamam ben yaptırıyorum gel sen garantiden çıkarsada ben karşılıyacağım söz

:lol: :lol: :lol:

valla selim bey o kadar kendinizden eminsiniz ki bu hususta, sanırım hakkaten döşemeleri söktürüp yaptıracam..tabi ki garantiden çıkma durumunda sizin karşılamanıza izin vermeden  :lol:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #36 : Şubat 21, 2012, 22:37:56 »
:lol: :lol: :lol:

valla selim bey o kadar kendinizden eminsiniz ki bu hususta, sanırım hakkaten döşemeleri söktürüp yaptıracam..tabi ki garantiden çıkma durumunda sizin karşılamanıza izin vermeden  :lol:
ya okadar arabam oldu okadar cam filmi yaptırdımki onun için sıkıntı yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 21, 2012, 22:43:31 »
ya garanti konusu önemli bir husus benim için..aracı 5 yıllık garantiye aldım çünkü..faydalanmamak bundan insanı biraz rencide eder yani..
Betül hanım madem öyle benim tavsiyem serviste çektirmeniz olur hem çekilen filmin güvenlikli olup olmadığı konusunda tereddütünüz olmaz hemde herhangi bir sorunda bu yüzden şu parça garanti dışı diyemezler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Şubat 21, 2012, 22:45:25 »
Özcan bey siz de hem İstinye diyorsunuz hem audi diyorsunuz..bu ikisi bir araya geldimi bana servisin rakamını bile aratır gibime geliyor..Bütün sermayeyi kediye de yüklemeyelim dimi :)
   Betül Hanim gerekeni yaparız.Merak etmeyin.Adasiniza ulaşmam yeterli ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Şubat 21, 2012, 22:50:32 »
çok iyiymiş ya, ama özenmedim de değil, bi uçan tekme atasım geldi cama, ne güzel vuruyor adamlar, filmin bu kadar mukavemet göstermesi hakkaten çok iyi, bende bir maaliyet araştırmasına girişeyim
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio