Gönderen Konu: güvenlikli cam filmi hakkında...  (Okunma sayısı 10480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: güvenlikli cam filmi hakkında...
« Yanıtla #60 : Şubat 22, 2012, 04:38:25 »
Betül Hanım, karartma amaçlı yapılan piyasadaki cam filimlerinin numara ve tonları arasında bir standart yok. aracımda ziebart 2 numara var. daha bir ay önce arkadaşımın almış olduğu polo suna serviste 2 numara olarak takılan film daha koyu. size tavsiyem numaralara fazla takılmadan aracınızın üstünde görmek için bölgesel olarak uygulatıp size en uygun olanına kendi gözünüz ile karar vermeniz. servislerin verdiği fiyatlar pek esnek olamıyor. ama servis dışında ziebart dahil  bu işi profesyonel yapan firmalarda pazarlık yapma şansınız var. garanti konusuna gelince ise yaptırdığınız firma profesyonel bir firma ise onunda garantisi var ve toyota servisleri de bu firmaları sözlü de olsa onaylıyorlar.
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 22, 2012, 04:38:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Şubat 22, 2012, 06:14:28 »
Cam filmlerine fazla güvenmeyin. Dışardan darbe alınca içeriye doğru kırılıp düşmüyor ama filmin olduğu bir köşeden delip dışarı doğru kastırdıkları zaman can bütün olarak dışarı düşüyor. Daha önce hırsızın biri denemişti, alarm devreye girince kaçtı

Yerde görünün siyah şey, hırsız üzerinde çalışmadan önce, aracın arka sağ kapısının camıydı :(

Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Şubat 22, 2012, 09:39:52 »
   Betül Hanim su anda Dogus otodayim.Guvenlikli can filmi 600+KDV fiyata sahip.Normal film ise 500+KDV.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Şubat 22, 2012, 10:08:50 »
   Betül Hanim su anda Dogus otodayim.Guvenlikli can filmi 600+KDV fiyata sahip.Normal film ise 500+KDV.

servisten daha pahalı Özcan bey aman deyin  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Şubat 22, 2012, 10:39:53 »
Cam filmlerine fazla güvenmeyin. Dışardan darbe alınca içeriye doğru kırılıp düşmüyor ama filmin olduğu bir köşeden delip dışarı doğru kastırdıkları zaman can bütün olarak dışarı düşüyor. Daha önce hırsızın biri denemişti, alarm devreye girince kaçtı

Yerde görünün siyah şey, hırsız üzerinde çalışmadan önce, aracın arka sağ kapısının camıydı :(

zaten %100 güvenlik diye bir şey yok Mehmet bey, hem o kadarına da gerek yok..Maksat ilk bir kaç darbede kıramamaları ki o esnada zaten alarm devreye girecektir..Yani sizin başınıza gelen olay aslında amacına uygun olmuş, tabii bu arada size de geçmiş olsun..Buradan da çıkardığımız sonuç hakikaten güvenlik filmi ve alarmın ne kadar etkili olduğu..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Şubat 22, 2012, 11:15:29 »
KDV dahil 708 TL.Normal film daha ucuza yaptirilabilir.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Şubat 22, 2012, 11:20:51 »
KDV dahil 708 TL.Normal film daha ucuza yaptirilabilir.

Özcan bey bana güvenlik cam filmi için servisten 720 TL demişlerdi..Zaten normal cam fln istemiyorum güvenlikli olsun kafi benim için..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Şubat 22, 2012, 15:49:44 »
Merhaba arkadaşlar, kesin kararımı verdim ve toyota servisinde yaptırıyorum..Şöyle ki, demin arayıp aracı teslim edebileceklerini söylediler, cam filmi isteyip istemediğimi sorduklarında önce ağzıma geleni söyleyip sonra fahiş fiyatlarla kazıkladıklarını belirtip şikayet edeceğim tehdidinde bulunup en son olarak da birdaha asla kendileriyle çalışmayacağımı söylediğimde beni yaklaşık on dakka sonra arayıp alarm için 220 TL (ki 300 TL demişlerdi) güvenlik cam filmi için de 530 TL (ki 720 TL demişlerdi) fiyat verdiler..Ben de ok dedim biraz naza çekip :) velhasılı aracı yarın alarmlı ve güvenlikli cam filmi takılı halde teslim alacam..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Şubat 22, 2012, 15:51:13 »
Forumu da takip ediyorlar sanırım :) Umarım diğer konulardaki sıkıntılarınız da en kısa sürede giderilir.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #69 : Şubat 22, 2012, 15:52:13 »
Merhaba arkadaşlar, kesin kararımı verdim ve toyota servisinde yaptırıyorum..Şöyle ki, demin arayıp aracı teslim edebileceklerini söylediler, cam filmi isteyip istemediğimi sorduklarında önce ağzıma geleni söyleyip sonra fahiş fiyatlarla kazıkladıklarını belirtip şikayet edeceğim tehdidinde bulunup en son olarak da birdaha asla kendileriyle çalışmayacağımı söylediğimde beni yaklaşık on dakka sonra arayıp alarm için 220 TL (ki 300 TL demişlerdi) güvenlik cam filmi için de 530 TL (ki 720 TL demişlerdi) fiyat verdiler..Ben de ok dedim biraz naza çekip :) velhasılı aracı yarın alarmlı ve güvenlikli cam filmi takılı halde teslim alacam..
bravo size betül hanım en sonunda başardınız  :D
bu kulübün en sadık üyüse olarak tüm kaybedenlere (kaybedenler kulübü) yalnızlık ömür boyu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Şubat 22, 2012, 15:53:59 »
Forumu da takip ediyorlar sanırım :) Umarım diğer konulardaki sıkıntılarınız da en kısa sürede giderilir.

Hakkı bey bir tek 20-25 gün sonra takılacak olan yeni ekran kaldı işte..o gelene kadar da eskisiyle devam edecem, elektroniğinde bir sorun yok çünkü..Bakalım artık hayırlısı olsun..Ama şunu anladım ki, insan gibi muameleden anlamıyorlar, tehdit en kesin çözüm..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Şubat 22, 2012, 15:54:46 »

Hayırlı olsun. Sizin fiyatlarınızı referans yapıp, ben de aynı şeyleri yaptırmayı düşünüyorum. Kazasız ve güvenli sürüşler dilerim.

2012 Yaris 1.33 Cool MultidriveS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Şubat 22, 2012, 15:56:39 »

Hayırlı olsun. Sizin fiyatlarınızı referans yapıp, ben de aynı şeyleri yaptırmayı düşünüyorum. Kazasız ve güvenli sürüşler dilerim.

Faruk bey tehdit etmeyi unutmayın :) diğer servislerin fiyatlarını da öğrenin, ona göre hareket edin. Sitede bir arkadaş çalıştığı serviste alarmı 280 TL ye taktırdığını söyledi, ben de bunu kullanarak fiyatı 220 TL ye indirdim.
tevazu erdemdir...