0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Betül Hanim su anda Dogus otodayim.Guvenlikli can filmi 600+KDV fiyata sahip.Normal film ise 500+KDV.
Cam filmlerine fazla güvenmeyin. Dışardan darbe alınca içeriye doğru kırılıp düşmüyor ama filmin olduğu bir köşeden delip dışarı doğru kastırdıkları zaman can bütün olarak dışarı düşüyor. Daha önce hırsızın biri denemişti, alarm devreye girince kaçtıYerde görünün siyah şey, hırsız üzerinde çalışmadan önce, aracın arka sağ kapısının camıydı
KDV dahil 708 TL.Normal film daha ucuza yaptirilabilir.
Merhaba arkadaşlar, kesin kararımı verdim ve toyota servisinde yaptırıyorum..Şöyle ki, demin arayıp aracı teslim edebileceklerini söylediler, cam filmi isteyip istemediğimi sorduklarında önce ağzıma geleni söyleyip sonra fahiş fiyatlarla kazıkladıklarını belirtip şikayet edeceğim tehdidinde bulunup en son olarak da birdaha asla kendileriyle çalışmayacağımı söylediğimde beni yaklaşık on dakka sonra arayıp alarm için 220 TL (ki 300 TL demişlerdi) güvenlik cam filmi için de 530 TL (ki 720 TL demişlerdi) fiyat verdiler..Ben de ok dedim biraz naza çekip velhasılı aracı yarın alarmlı ve güvenlikli cam filmi takılı halde teslim alacam..
Forumu da takip ediyorlar sanırım Umarım diğer konulardaki sıkıntılarınız da en kısa sürede giderilir.
Hayırlı olsun. Sizin fiyatlarınızı referans yapıp, ben de aynı şeyleri yaptırmayı düşünüyorum. Kazasız ve güvenli sürüşler dilerim.