0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok iyiymiş ya, ama özenmedim de değil, bi uçan tekme atasım geldi cama, ne güzel vuruyor adamlar, filmin bu kadar mukavemet göstermesi hakkaten çok iyi, bende bir maaliyet araştırmasına girişeyim
Ucuz olmasın, kapı döşemelerini söktürmeden yaptırın hiçbirşey olmaz. Kullandığım bütün araçlarıma çektirdim, hiçbirşeyde olmadı. Dandik marka olmasın yeter. Zaten garantili sökülsede yaptırırsınız bi daha.Servis dışında yaptırırsanız cam motorlarına birşey olduğunda sıkıntı olabilir, döşemeyi söktürmeseniz bile.
Haklısınız, sizin için bu durum hayli sıcak şimdi, siz yine metanetinizi koruyorsunuz, ben sizin kadar soğukkanlı yaklaşamazdım bu duruma, arabam çizildiğinde dahi , küçük notlar yapıştırıyorum üstüne, numaramı yazıyorum ve çizenin cesareti olması durumunda beni telden aramasını belirtiyorum. Tekrar geçmiş olsun, bu ve bundan sonraki araçlara ben bu tür bir uygulama yapacağım, renkli film uygulamasına ben karşıyım, ama doğal cam renginde kalıp bu tür bir şey mutlaka uygulanmalı.
Güvenlikli filmler biraz daha kalın oluyor.
Yani garanti meselesini ondan açmıştım. Fitillerde zorlama yapar, motoru zorlar filan diye ama düşük olasılık.
ben çok vesveseli biriyim sanırım..
işte kapı döşemeleri sökülmüş audi a5 sline buyrun bakın
nereye bakalım selim bey
şimdi burdan çıkarmam gereken mesaj şu mu olmalı ''adamlar A5 lerine gözü kapalı neler yapıyor, sen bacak kadar yaris'ine toz kondurmuyosun''
estafurullah o ne demek herkesin malı kandine göre paha biçilemez olur sadece korkulacak bişey değil mesajı