0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2000 model ilk kasa vvt-i aracım var yağ eksiltme sorununu ben arabayı aldıktan sonra duydum fakat böle bi sorunlada karşılaşmadık arkadaşların dediği gibi bir miktar eksiltme normaldir ayrıca devirli kullanımda da zamanından önce yağ eksiltir araç korkulacak bişey yok.Ayrıca ilk çıkan vvt-i kasanın bu kadar kötülenmesinide anlamıyorum benim aracım 1.4 ve tatminkar bi motoru,gidişi var tipi desem beğenerek aldım bence efsane kasa dediğimiz kasadan daha şık bir araç yeni corolla bakıyoduk ama vazgeçtim yapılıbilinicek mod. u yapıp zevk almaya bakıcam ben memnunum tavsiye ederim
Vvti motorlarda böyle bir sorun olduğunu hiç duymamıştım, öğrenmiş oldum
efsane olunmaz doğulur arkadaşım toyotanın birtane efsanesi var oda ae 101
toyotanın bence kendisi efsane kendi aracımı övmek içinde sölemedim ben kendi aracımın kasasını daha çok beğeniyorum zaten tercih etmemin sebebide buydu nitekim alırken efsane kasa da alabilirim türkiye piyasasın bazı klişeler vardır değişmez efsane kasada bunlardan biri bence tutulması bakımından kötü demedim kimse alınmasın vvt-i kasada bu sorunu genele yaymak belkide yalnıştır
ben daha önce 99 terra kullandım 1 yıl sizin kasa araçlara çok yakındır motor hariç ,2003 sol kullandım bunların hepsi ae 101 den çok çok rahat teknolojik vs bunlar bir gerçekama ae 101 in anlatılmaz bir tadı vadır beni anlayan arkadaslar mevcuttur sende bizi mazur gör artık