0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnşallah Can Bey sizinde bu yağ eksiltme gibi sonderece cansıkıcı surekli kontrol gerektiren, bagajda surekli 4 yada 1 lt. yağ bidonu bulundurmak gibi (sanki 80 model doğana biniyoz) psikolojiyi bozan bir durumdan kurtulursunuz. Sizi en iyi biz anlıyoruz
geçen sene satın aldığım 2001 vvti corolla aracımın her şeyinden son derece memnundum taki şu meşhur efsane 2000-2002 arası vvti lerde var olduğu iddia edilen ve de maalesef doğru olanve benimde uykularımı kaçıran yağ eksiltme sorununu çözdüm çok şükür, BOR POWER denedim olmadı, castrolun en iyi serilerini kulandım (magnatec EDge) bir senede 4 defa yağ değiştirdim, mesela örnek vereyim, 4 kişi full bagajklima 12 saat boyunca açık olarak temmuz 2012 de giresundan afyona tatile gittik, 900 km. sonra afyona geldik birde baktım, yağ cubugu max. seviyeden min. seviyenin altına inmöiş 1,5 lt. civarı yağı içmiş tabii dönştede aynısı oldu ama artık içemiyor, çözüm MOBİL 10W/60, bu yağı yeni ekledim (2 hafta önce)1000 km. civarı oldu çizgide en ufak bir azalma yok.EFsane tarih oldu, deneyin görün... bu kadar basitmiş harika bir yağ....
tekrar merhabalar Yunus Bey hatırlarsanız demiştim bende 10/60 mobil 1 yağ deneyeyim sonucu açıklarım diye. yaklaşık 2 ay önce 10/60 Mobil 1 tam sentetik motor yağı ile değişikliği yaptım ve 2 aydır yağ yakmadı artık yağ yakma sorunum düzeldi. Bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.
normalde 1000 km civarı 2 lt yağ ekleyen biri olarak 9000 km de komple yağı değiştirmek beni üzmeyecektir...
Ben farklı marka yağları denedim farklı marka yağ eksiltme sorununu kesmez. Kalın yağ kullanırsanız daha geç eksiltir onu söyleyebilirim. Castrol,mobil vs kullandım kesilmiyor.