0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süte su katan Ermeniler,tezgahın arkasından çürük,ezik domatesleri poşete koyan Rumlar,Geçmiş olsun Betül Hanım.Sizin adınıza üzüldüğümü ifade etmek isterim.
valla işçilik çok önemli benim için, adamlar tt lere fln yapıyorlarsa yeterince titizlerdir..Kaça yaptırdınız peki?
İlahi Emre En iyi ve güzel olan sana ait olandir
dediğim gibi işçilik 10 üzerinden 10 numara fiyatı tam hatırlamıyorum, 2009 gibiydi sanırsam ve 250-300 civarıydı (ön cam dahil) Sonradan ön cam bir iyi aile çocuğu tarafından kırılınca tekrardan yaptırmadım. Karar verdiğinizde mutlaka önceden randevu alın, bir de google'da "llumarcı ahmet üsküdar" diye aratın isterseniz. Ben de çeşitli forumlardaki yorumlara istinaden gitmiştim ve şimdi gözümü kırpmadan tavsiye ediyorum. Camları sökmeden, hatta ben titiz olduğum için kapı döşemelerini bile sökmeden filmle kapladılar. Hala ilk günkü gibi Yok be abi, o iki siyah corvette'le beyaz tt hala gözümde dediğim gibi, onları orada görünce benim tosbağa için boşuna titizlendiğimi düşünmüştüm
Yok be abi, o iki siyah corvette'le beyaz tt hala gözümde dediğim gibi, onları orada görünce benim tosbağa için boşuna titizlendiğimi düşünmüştüm
benim anlamadığım servisteki bi araç nasıl oluyoda sigorta şirketine tamire gidiyor. kaskondan yaptırmıyormusun sen bu işlemleri en kötüsü değil sen direk eksperle görüş derim ondan da sonuç alamıyorsam sigorta yada kaskonu hangi şirketten yaptırıyorsan bölge müdürlüğüyle görüş bak ozaman nasıl ilgenicekler
Eksperler sorunu en ucuz yollu gidermeye bakarlar.Ne kadar ucuz yaptırırsalar o kadar çok itibar kazanırlar.Sigorta şirketleri en az masraf çıkaran eksperleri tercih ederler.Eksperler düşük rakamlar çıkardıkça,diğer eksperlere göre dosya alma şansı daha çok yüksek olur.Ne kadar dosya o kadar para demek.Bu nedenle X bir hasarın önce tamirine yönelirler.Tamiratı yapacak atölye "tamiri mümkün değildir" diye rapor verince o parçanın değişimine karar veriyorlar.Durumun kısa özeti bu. Burada Betül hanımın yapacağı şey,sigorta şirketini arayıp (muhtemelen Ak Sigorta müşterisidir) gerekli baskıyı yapıp istediğini almasıdır/yaptırmasıdır.Ak sigorta Anadolu ve ya diğer şirketler gibi değil.Mümkün mertebe müşterisinin mağduriyetini gidermeye çalışır...
Ol sakin, hırpalama kendini. Her şey olacağına varır. Gerilmen, sadece sana zarar. Elinden geleni yapmışsın.
Kasko'da acenta çok önemli. Sizin hakkınızı arayacak olan acentadır.