Gönderen Konu: arabam gasp edildi...  (Okunma sayısı 22379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: arabam gasp edildi...
« Yanıtla #140 : Şubat 20, 2012, 22:00:50 »
Süte su katan Ermeniler,tezgahın arkasından çürük,ezik domatesleri poşete koyan Rumlar,
Geçmiş olsun Betül Hanım.Sizin adınıza üzüldüğümü ifade etmek isterim.
fabrikada çalışırken mesai saatleri içinde ibadet etme bahanesi ile işten kaytaran Yahudi işçiler olmasa ülkemiz çok güzel olacak.(!!!)

bunlardan bizdede var sonradan müslüman diyorum ben onlara geçmişleri 2-3 seçim öncesine dayanır.. Ama bunlar müslüman işte öyle..

2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Şubat 20, 2012, 22:00:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Şubat 20, 2012, 23:21:19 »
valla işçilik çok önemli benim için, adamlar tt lere fln yapıyorlarsa yeterince titizlerdir..Kaça yaptırdınız peki?
dediğim gibi işçilik 10 üzerinden 10 numara :) fiyatı tam hatırlamıyorum, 2009 gibiydi sanırsam ve 250-300 civarıydı (ön cam dahil) Sonradan ön cam bir iyi aile çocuğu tarafından kırılınca tekrardan yaptırmadım. Karar verdiğinizde mutlaka önceden randevu alın, bir de google'da "llumarcı ahmet üsküdar" diye aratın isterseniz. Ben de çeşitli forumlardaki yorumlara istinaden gitmiştim ve şimdi gözümü kırpmadan tavsiye ediyorum. Camları sökmeden, hatta ben titiz olduğum için kapı döşemelerini bile sökmeden filmle kapladılar. Hala ilk günkü gibi :)

İlahi Emre :) En iyi ve güzel olan sana ait olandir :)

Yok be abi, o iki siyah corvette'le beyaz tt hala gözümde :) dediğim gibi, onları orada görünce benim tosbağa için boşuna titizlendiğimi düşünmüştüm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Şubat 20, 2012, 23:23:32 »
dediğim gibi işçilik 10 üzerinden 10 numara :) fiyatı tam hatırlamıyorum, 2009 gibiydi sanırsam ve 250-300 civarıydı (ön cam dahil) Sonradan ön cam bir iyi aile çocuğu tarafından kırılınca tekrardan yaptırmadım. Karar verdiğinizde mutlaka önceden randevu alın, bir de google'da "llumarcı ahmet üsküdar" diye aratın isterseniz. Ben de çeşitli forumlardaki yorumlara istinaden gitmiştim ve şimdi gözümü kırpmadan tavsiye ediyorum. Camları sökmeden, hatta ben titiz olduğum için kapı döşemelerini bile sökmeden filmle kapladılar. Hala ilk günkü gibi :)

Yok be abi, o iki siyah corvette'le beyaz tt hala gözümde :) dediğim gibi, onları orada görünce benim tosbağa için boşuna titizlendiğimi düşünmüştüm :)

hımm, bundan 3 yıl önce 300 TL diyorlarsa şu an toyota servisle kafa kafaya gidiyorlardır :) yine de teşekkür ederim Emre bey, yarın araştırıp fiyat alacam kendilerinden..Tabii ben ön cam düşünmüyorum..Sadece kapı camları olacak..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Şubat 21, 2012, 00:35:14 »
   Yeni A6'ya bakmaya gittiğimde,vatandaş yanımda telefonla bankadan kredi aldı.662.000 TL hesaba yattı A8L aldı gitti   :wacko: :wacko: 1 yaşını doldurmamış A8'ini sırf rengi hoşuna gitti diye yeni A8L ile değiştirdi.Adamların işi gücü yok anca çenemizi yoruyorlar.Bize de yazık değil mi Emre :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Şubat 21, 2012, 09:00:30 »

Aybars bey mesajlarınızda daha çok birleştirici ve geçmişten ders alarak ülkemize daha yararlı söylemlerde bulunmamız lazım gelir.Bu yazdıklarınız yapanların kim lduğuna bakmaksızın yalnış oldugunu söylemek lazım.Ancak daha büyük yalnış polemikle zaman kayıp edip çalışmamaktır.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Şubat 21, 2012, 11:00:50 »
yemin ederim çıldırmamak elde değil, son gelişmeleri anlatınca siz bile inanamayacaksınız..Dün hazır ettiklerini söyledikleri İ30 u bu sabah temin edemediler, öğleden sonra getireceklerini söylediler. İyi peki amenna dedim...Aracımın iç kapı döşemesi de cam kırıklarından hasar gördüğü için sigorta şirketine tamire gidecekmiş tamir edilemezse değişim yapılacakmış.Bu süre de bir haftayı bulabilirmiş.. Ok yine amenna dedim. Demin beni aradılar ve eksper raporunda tamir süresi 2 gün olarak belirtmiş, normalde 2 gün için biz araç temin etmiyoruz ama sırf benim güzel hatrıma araç verebilirlermiş dediler..Servisi aradım, siz bana bir hafta diyorsunuz eksper 2 gün diyor nasıl olur dedim, üzgünüz eksperin raporu dikkate alınıyor bu durumda dediler bana, tabi ben bir çemkirince süre uzatma talebinde bulunuruz, en kötü ihtimal siz eksperle görüşürsünüz dedi bana..Tabi ben şok..Gülermisin ağlarmısın ya, tabi ben yine sinirden ağlıyorum o ayrı konu, yemin ederim hırsıza kızdıgımdan daha çok kızıyorum sigortaya kaskoya servise, asıl mağduriyeti şimdi yaşıyorum, sonunda yine başlarına dikilip kavga gürültü çıkartacam ama yemin ederim bıktım usandım 4 gündür çektiğim çile yordu artık beni ya..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Şubat 21, 2012, 11:13:08 »
   Betül hanım,bir kez daha geçmiş olsun.Eksperler tam bir cinayet sebebi.Ciddi söylüyorum,şaka yok.Geri zekalı bir eksper yüzünde tam 26 gün hasarlı araba ile dolaştım.Yedek parça siparişimi geçmemişler.Eksperin ofisini arayıp ağzıma geleni söyledim(küfür etmedim,yanlış anlaşılmasın).Koskoca Türkiye'de kapı kalmamış,10 günde Fransa'dan parça gelmesi için bekledik.Zaten rapor için eksperin gelmesi de ayrı bir cinayet sebebiydi.
   Sigorta şirketiniz ile görüşüp gerekli baskıyı yapmanızı tavsiye ediyorum size.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Şubat 21, 2012, 11:20:00 »
benim anlamadığım servisteki bi araç nasıl oluyoda sigorta şirketine tamire gidiyor. kaskondan yaptırmıyormusun sen bu işlemleri  :wacko: en kötüsü değil sen direk eksperle görüş derim ;) ondan da sonuç alamıyorsam sigorta yada kaskonu hangi şirketten yaptırıyorsan bölge müdürlüğüyle görüş bak ozaman nasıl ilgenicekler ;)
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #148 : Şubat 21, 2012, 11:22:18 »
benim anlamadığım servisteki bi araç nasıl oluyoda sigorta şirketine tamire gidiyor. kaskondan yaptırmıyormusun sen bu işlemleri  :wacko: en kötüsü değil sen direk eksperle görüş derim ;) ondan da sonuç alamıyorsam sigorta yada kaskonu hangi şirketten yaptırıyorsan bölge müdürlüğüyle görüş bak ozaman nasıl ilgenicekler ;)

kaskodan yapılıyor..Geri dönüş yapacaklarını söylediler, olası bir olumsuz durum halinde artık yapacaklarımdan ben bile korkmaya başladım..Sinirden elim ayağım titriyor.
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Şubat 21, 2012, 11:45:25 »
   Eksperler sorunu en ucuz yollu gidermeye bakarlar.Ne kadar ucuz yaptırırsalar o kadar çok itibar kazanırlar.Sigorta şirketleri en az masraf çıkaran eksperleri tercih ederler.Eksperler düşük rakamlar çıkardıkça,diğer eksperlere göre dosya alma şansı daha çok yüksek olur.Ne kadar dosya o kadar para demek.Bu nedenle X bir hasarın önce tamirine yönelirler.Tamiratı yapacak atölye "tamiri mümkün değildir" diye rapor verince o parçanın değişimine karar veriyorlar.Durumun kısa özeti bu.
   Burada Betül hanımın yapacağı şey,sigorta şirketini arayıp (muhtemelen Ak Sigorta müşterisidir) gerekli baskıyı yapıp istediğini almasıdır/yaptırmasıdır.Ak sigorta Anadolu ve ya diğer şirketler gibi değil.Mümkün mertebe müşterisinin mağduriyetini gidermeye çalışır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #150 : Şubat 21, 2012, 11:51:33 »
   Eksperler sorunu en ucuz yollu gidermeye bakarlar.Ne kadar ucuz yaptırırsalar o kadar çok itibar kazanırlar.Sigorta şirketleri en az masraf çıkaran eksperleri tercih ederler.Eksperler düşük rakamlar çıkardıkça,diğer eksperlere göre dosya alma şansı daha çok yüksek olur.Ne kadar dosya o kadar para demek.Bu nedenle X bir hasarın önce tamirine yönelirler.Tamiratı yapacak atölye "tamiri mümkün değildir" diye rapor verince o parçanın değişimine karar veriyorlar.Durumun kısa özeti bu.
   Burada Betül hanımın yapacağı şey,sigorta şirketini arayıp (muhtemelen Ak Sigorta müşterisidir) gerekli baskıyı yapıp istediğini almasıdır/yaptırmasıdır.Ak sigorta Anadolu ve ya diğer şirketler gibi değil.Mümkün mertebe müşterisinin mağduriyetini gidermeye çalışır...

evet Özcan bey aynı dediğiniz durumu yaşıyorum işte..Demin aradım sigortayı, ben sizin 2 gün 7 gününüzle uğraşamam bana bölge müdürlüğünüzün numarasını verin deyince biz sizin 2 günlük sürenizi uzatacaz hemen dediler..Bakalım haber bekliyorum..yemin ederim hırsız bile beni bu kadar germemişti..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Şubat 21, 2012, 12:30:46 »
şimdi arayıp eksperle görüştüklerini ve süreyi 7 güne uzattıklarını söylediler..Olmayan aracın süresini uzattık..Doğmamış çocuğa don biçiyoruz resmen..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Şubat 21, 2012, 12:36:17 »
biraz öyle olmuş ama gelir aracında ;)

bişey eklemek istiyorum toyota kasko yaptırıpta bu duruma düşüyorsan eğer servisini değiştirmeni tavsiye ederim ;)

bir sıkıntıdan dolayı servise gittiğimde eksperle hiçbir problem olmaz araba bizden çıktı, kaskosu vs hepsi bizden yapılmış araç eksper biz ne dersek yapmak zorunda gibi bir cümleyle karşılaşmıştım...
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #153 : Şubat 21, 2012, 15:43:46 »
Kaskon mu var, derdin var Betül.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #154 : Şubat 21, 2012, 16:03:40 »
öğlen verecekleri araç saat 16:00 olmuş halen ortalarda yok....
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #155 : Şubat 21, 2012, 16:05:38 »
Ol sakin, hırpalama kendini. Her şey olacağına varır. Gerilmen, sadece sana zarar. Elinden geleni yapmışsın.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #156 : Şubat 21, 2012, 16:10:48 »
Ol sakin, hırpalama kendini. Her şey olacağına varır. Gerilmen, sadece sana zarar. Elinden geleni yapmışsın.

ya sırf insan gibi muamele göreyim diye kaskomu ıvır zıvır herşeyimi onlarda yaptırdım. 2 arabamı da onlardan aldım, bütün bakımları servis hizmetleri onlardan yaptırdım. Bunun karşılığında 2 gündür yaşattıkları ağır gelmeye başladı artık, ya servisi değiştirecem ya arabayı ya da kaskoyu bu gidişle..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Şubat 21, 2012, 16:18:12 »
 Kasko'da acenta çok önemli. Sizin hakkınızı arayacak olan acentadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #158 : Şubat 21, 2012, 16:53:00 »
Kasko'da acenta çok önemli. Sizin hakkınızı arayacak olan acentadır.

+1907
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Şubat 21, 2012, 17:08:26 »
şimdi sigortayı aradım. aracı ancak 2 saat sonra teslim edebilirmiş araç kiralama şirketi..20 dakka telefonla kavga ettikten sonra axa'nın genel merkezini aradım şikayet bölümüyle konuştum tüm başıma gelenleri teker teker anlattım. O kiralama şirketinden araç göndermeyeceklerini, hemen adresime şimdi hb otomatik vites bir araç temin edeceklerini, 5 dakka içinde de geri dönüş yapacaklarını özür dilediklerini vs vs söylediler..Dün akşam alamayacağımı söylediğim için hemen apar topar başkasına kiraladıkları araçlarının da kiralama şirketinin de hepsinin allah belasını versin diyorum..
tevazu erdemdir...