0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi kaskodan aradılar ve yarın adresime araç (otomatik vites) göndereceklerini söylediler, henüz aracın onarımının kaç gün süreceğine dair rapor çıkartılmamış. Ancak maksimum 7 gün için veriyorlar aracı..Daha az sürerse onarım o kadar güne karşılık araç bende duracak...Sanırım kötünün iyisi bu olsa gerek...
Gayette medeni bir şekilde ilerliyordu abi ne kanı yahu
Bu sıkıcı günde güzel bir şey yazayım dedim ama saçmalamaktansa espiriye çevireyim olayı (inanmayacaksınız ama burada Turkcem yetmiyor.Cümle düşüklüğünü bilen biri hallederse memnun olurum).artık İ30 test sonuçlarını bizimle paylaşırsın değil mi ?
Betül Hn., film işi için Anadolu yakasında tavsiye edebileceğim bir yer var http://llumarahmet.com/iletisim.asp reklama da girse buraya yazıyorum Benim aracın filmlerini de arkadaşa yaptırmıştım, işçiliği hem çok titiz hem çok kaliteli Yalnız benim arabayı götürdüğümde sırada bekleyen 2 adet corvette ve 1 adet audi tt'yi görünce arabamdan utanmadım değil
sorma Mali abi, şimdi de emanet araç stresi sardı beni emanet hiçbir şeyden hazetmiyorum...
Süte su katan Ermeniler,tezgahın arkasından çürük,ezik domatesleri poşete koyan Rumlar,fabrikada çalışırken mesai saatleri içinde ibadet etme bahanesi ile işten kaytaran Yahudi işçiler olmasa ülkemiz çok güzel olacak.Geçmiş olsun Betül Hanım.Sizin adınıza üzüldüğümü ifade etmek isterim.