Gönderen Konu: arabam gasp edildi...  (Okunma sayısı 22777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
arabam gasp edildi...
« : Şubat 18, 2012, 10:53:32 »

Herkese merhaba..Dün geceyarısı polislerin kapımı çalması ve aşağı çagırmasıyla karşılaştığım sahne bu oldu işte..Akşam 23:00 sularında işlek bir caddede ışıklandırmanın olduğu bir yerde nasıl olur bu diye soracak olursanız vereceğim tek cevap ''Burası Fatih'' olur...Aracın sol camı kırılıp fotodaki 2 parça tornavidayla yerinden sökülüp ekran alınmaya çalışılmış ama başarılamamış, gelin görün ki ekranın çerçevesini de çıkartmaya çalışırken tornavidayla kırmışlar..Gecenin bir yarısı pijamalarımla apar topar aşağı inip, üzerimi bile değişmeden o halde önce karakola sonra olay yeri incelemeye sonra yine karakola gitmeme mi yanayım, parmak izi çıkmamasına mı yanayım, sol cam kırık olduğu için oradan oraya koştururken inanılmaz bir soğuk yediğime mi yanayım, yoksa bütün caddede insanın aklının alamayacağı lüks arabaların bulunmasına rağmen gelip benim aracıma musallat olunmasına mı yanayım...Aracı gece açık bir otoparka bıraktıktan sonra sabah ilk işim servise götürmek oldu.tabii yolda yine dondum..klimaya fln dokunmak istemedim belki birşey olmuştur diye...Ekspertiz pazartesi geleceği için sadece teslimi yapabildim..Ve ilk işim de araca alarm taktırma talimatı vermek oldu..Gerçekten alarm taktırmadığım için çok pişmanım, en aızndan caydırıcı unsur olurdu bu kadar hasar oluşmasına engel olunabilirdi..Sabah yetkili servis kuvvetle muhtemel ön konsol komple değişecek dedi ama nihai sonuç pazartesi belli olacak...Herşeye rağmen cana geleceğine mala gelsin, allah beterinden saklasın ve düşmanıma bile yaşatmasın diyorum...Fatih gibi 2 ayaklı hayvanların uyuşturucuların cinayetin ve tabiki hırsızlığın çok olduğu bir yerde hala sağ sağlim yaşayabildiğime bile şükrediyorum...Polyannacılıktan başka birşey yapamıyorum...
tevazu erdemdir...

Toyota Club Türkiye

arabam gasp edildi...
« : Şubat 18, 2012, 10:53:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: arabam gaspedildi...
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2012, 10:56:18 »
ablacığım cok geçmiş olsun ya dicek hiç birşey bulamıyorum ya gercekten :(
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2012, 10:57:13 »
geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 18, 2012, 10:58:32 »
çok geçmiş olsun betül :(

dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin..

insan orda duran TCK den korkar kardeşim dicemde hiçbir caydırıcılığı yokki..!
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 18, 2012, 11:00:13 »
çok geçmiş olsun betül :(

dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin..

insan orda duran TCK den korkar kardeşim dicemde hiçbir caydırıcılığı yokki..!

allah korkusu olmayan insanın ceza korkusu hiç olmaz..canımız saolsun kuzum nediyelim..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 18, 2012, 11:01:11 »
insanlarda Allah korkusu kalmamış TCK 'dan mı korkcak...
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 18, 2012, 11:01:41 »
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın o an orada olsaydınız yada olayı görseydiniz daha kötüsü olabilirdi büyük geçmiş olsun kaskonuz vardır sanırım eskisi gibi de olur serviste

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 18, 2012, 11:04:51 »
geçmiş olsun, fatihde bizimde başımıza gelmişti. evimizin arka sokağında.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 18, 2012, 11:11:46 »
Geçmiş olsun Betül Hn., çok üzücü bir durum :( Allah, beterinden saklasın.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 18, 2012, 11:24:57 »
Geçmiş olsun... :(

Geçen hafta Samsun Derindere servise gitmiştim servis müdürü ilginç bi tespit yapmış....Aynen iletiyorum....

''En son çıkan yarisler cok bahtsız çıktı Emek Bey, haftada 2-3 tane kaza 1 yada 2 tanede hırsızlıktan dolayı oynanmış araç geliyor...İçerde kaportada şu an bekleyen 4 tane yeni yarisim var .... Bizde anlamadık neden böyle '' Dedi o esnada kurtarıcı üzerinde yine bir yaris getirdiler...

Genele ve özellikle Yeni Yaris sahibi arkadaşlarımıza araçlarıyla kazasız ve belasız günler diliyorum. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 18, 2012, 11:30:31 »
insanlarda Allah korkusu kalmamış TCK 'dan mı korkcak...

Evet Serdar kardeşim, önce TCK dan korkacak, öyle bir yaptırım uygulayacaksınki adam iki kere düşünecek bir iş yaparken.
Malesef ülkemizde polisimizin işgüzarlığı ve kanunların yaptırım yetersizliğinden dolayı başına iş gelen
bireylerimiz daha çok mağdur olmakta ve çoğu kez haklıyken haksız duruma düşmektedir.
Geç gelen adalet, adalet değildir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 18, 2012, 11:32:10 »
arabaya nazarlık olsun bu.. Allah daha büyüklerinden korusun..
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 18, 2012, 11:32:34 »
Geçmiş olsun Betül Hanım
Yaşadıklarınız, çektiğiniz eziyet gerçekten üzücü, ama arabanız için üzülmeyin
nasıl olsa serviste yeni parçaları takacaklar , kaskonuz vardır zaten, sadece bir kaç gün arabasız kalmanız sıkıntıı olabilir
ama aklınızda olsun kaskonuzun "rent car" hızmetinden yararlanın, sanırım 7 güne kadar düzgün bir araç veriyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 18, 2012, 11:38:03 »
Evet Serdar kardeşim, önce TCK dan korkacak, öyle bir yaptırım uygulayacaksınki adam iki kere düşünecek bir iş yaparken.
Malesef ülkemizde polisimizin işgüzarlığı ve kanunların yaptırım yetersizliğinden dolayı başına iş gelen
bireylerimiz daha çok mağdur olmakta ve çoğu kez haklıyken haksız duruma düşmektedir.
Geç gelen adalet, adalet değildir.

zaten bu insanlar sicili kabarık defalarca cezaevine düşmüş, suçu itiyat haline getirmiş insanlar. Yaşı küçük olanlar ise malum bilinçsizce tamamen teşvik tehdit ve gördüğü alışkanlıklardan dolayı bu eylemi gerçekleştirmekte..Defalarca bu şekilde karakol ifadelerine katılmış biri olarak bu gözlemlere ulaştım, gerçekten yapılan eylemin ne anlama geldiğini bilmiyorlar, bilseler bile korkmuyolar, çünkü zaten gerçekten cezalar caydırıcı değil, verilecek en ciddi ceza olan mahkumiyet onlar için ev hapsi gibi bir anlam taşıyor..Ben bunu defalarca konuştum tartışdım cezai müeyyideler attırıldıkça suç azalmaz, bu dünya tarihinde görülmemiş birşey, topluma kazandırma bu suçu işlemesine gerek bıraktırmayacak imkanlar sağlamaya çalışmaya başlamakla en azından bir nebze çözüm sağlanabilir..Ama tabii ki bunun bir ütopya olduğu da aşikar....
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 18, 2012, 11:45:07 »
Geçmiş olsun Betül Hanım
Yaşadıklarınız, çektiğiniz eziyet gerçekten üzücü, ama arabanız için üzülmeyin
nasıl olsa serviste yeni parçaları takacaklar , kaskonuz vardır zaten, sadece bir kaç gün arabasız kalmanız sıkıntıı olabilir
ama aklınızda olsun kaskonuzun "rent car" hızmetinden yararlanın, sanırım 7 güne kadar düzgün bir araç veriyorlar

Kaskom garantim sigortam herşeyim var, maddi bir kaybım olmayacak tabi ama bundan sonra huzurlu uyuyabilirmiyim bilmiyorum, her sabah ''acaba bugün bişeyle karşılaşacammı'' stresi yaşayacam bir süre sanırım..
Kemal bey gerçekten burdaki araçları görseniz, istanbulun en lüks semtinde bile yoktur, dün akşam aracımı bıraktığım bize 400 metre uzaklıktaki açık otoparkında ferrarisinden q7 lere lamborginie den mercedes lere resmen oto galerisi gibiydi...kapımın 10 metre ilerisinde son model audi a5 duruyordu, hala anlamış değilim niye ben diye..Ama olmuşla ölmüşe çare bulunmaz..Dediğim gibi alarmı taktıracam, bir de bi otoparkla fln anlaşacam, lüks araçlar kapımın önüne parkederken ben gidip otoparka bırakacam..İronik..Trajikomik..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 18, 2012, 11:49:37 »
hanımefendi büyük geçmiş olsun, bu hırsızlık olayının artık gerçekten cılkı çıkmış, eski araçlarda teybi kanırtır alırlardı ama, böyle ön konsolu parçalamaya uğraşanı ilk defa görüyorum, herşey bir yana, bi de gece vakti rezillik çekmişsinzi bi sürü, tekrar büyük geçmiş olsun diyorum, inş böyle bir olayı bir daha yaşamazsınız
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2012, 11:51:53 »
çokk geçmiş olsun...inanın üzülmeye değmez..size bir şey olmamış olması çok daha önemli..verilmiş sadakanız varmış diyelim..Allah beterinden korusun. tekrar geçmiş olsun ben büyük ihtimalle nazara geldiğinizi düşünüyorum
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 18, 2012, 11:53:10 »
bu arada eşim bu formun üyesi değil ama o da geçmiş olsun dileklerinde bulundu..
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 18, 2012, 11:56:01 »
olacağı varmış demekki, bunla geçmiş olsun
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 18, 2012, 11:56:47 »
Çok geçmiş olsun . :(  Allah beterinden saklasın .