0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geçmiş olsun (biraz geç oldu ama), öncelikle kendinizi hiç üzmeyin, gözyaşlarına değecek kadar kötü bir durum değil, sadece biraz savaş verip zaman harcayacaksınız, olay aslında hiçte azımsanacak bir şey olmamasına karşın olmuş bir kere deyip canınızı fazla sıkmayın. Görünen o ki hemen hallolacak bir duruma benzemiyor ama eninde sonunda bitecek ve aracınıza kavuşacaksınız.Sağlık ve mutluluklar dilerim.
evet çemkirmeden olmuyormuş..yarın sabah ilk işim arayacam, ya cumaya kadar aracımı çıkartın ya da sigortamı kaskomu değiştiriyorum ben diyecem..bakalım neler olacak..bu mevzu daha uzar gibi..sadece hırsız yüzünden mağdur olduğumu düşünmüştüm oysaki...
Ya bu hırsızlar çok şanslı.Sanki kanunlar onların rahatlığı,selameti için çıkarılmış.Azıcık ceza alırlar,rahat bir şekilde hırsızlık yaparlar eziyeti mağdur yaşar,evinde seni yaralar hırsızlığa ve adam yaralamaya azıcık ceza alarak yırtarlar.Yatak odası dışında mülk sahibi tarafından yaralanırsa aşırı derecede mağdur olur ve utanmasa yaralandı diye maddi tazminat bile ister
kasko ve sigortanın bana yaşattıklarından sonra hırsıza olan öfkemi unuttum ben..aracımı o halde gördüm ağlamadım..şu sigortanın bana yaptıkları yüzünden bugun ağladım..varın gerisini siz düşünün artık...