Gönderen Konu: arabam gasp edildi...  (Okunma sayısı 22380 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: arabam gasp edildi...
« Yanıtla #160 : Şubat 21, 2012, 17:11:06 »
betül hanım ne deseniz hakkınızdır valla...
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Şubat 21, 2012, 17:11:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Şubat 21, 2012, 17:49:32 »
axa beni arayıp wolksvogen jetta teklif ediyor..şaka gibi..aracı çarparım. kabul ediyorsanız verin dedim..vazgeçti.allah allah neden acaba.. hb araç arıyolar bana şimdi...ve dün taahhüt edilen İ30 da yolda geliyor..geldiği gibi geri göndermeyi düşünüyorum..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Şubat 21, 2012, 17:49:47 »
Hakan'a katılıyorum, sizin hakkınınzı arayacak kişi acentanızdır. İlk iş acentanızı değitirin. Sonra da Servisisinizi ve acentanızı bizlerle paylaşırsanız onlardan uzak durmaya çalışırız. Tekrar geçmiş olsun. Bunu yapmak zor ama kendinizi de fazla hırpalamayın, üzmeyin. 
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Şubat 21, 2012, 17:57:10 »
bu belalardan kurtulayım.İlk işim anadolu sigortaya geçmek olacak..arkadaşımın dandik tata'sı bile kaza yaptığında kapısına kadar ertesi gün araç getirdiler..şu yaşadığım stresin onda birini yaşamadı..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #164 : Şubat 21, 2012, 18:07:22 »
evet İ30 u kapıma kadar getirtip geri yolladım. Şimdi başka araç kiralama şirketi bana chevrolet yollayacak sedanımsı hb miş araç anlamadım ya neyse
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #165 : Şubat 21, 2012, 18:36:07 »
Axa sigorta iyidir ben 4 yıldır Axa sigorta ile çalışıyorum hiç problem yaşamadım ve verdiği teminatlar iyidir yalnız poliçe 7 sayfadır ve dikkatli okumak gerek lastiğiniz patlasa dahi lastikçi gönderiyor aracın başına ve lastiğinizi değiştiriyor eğer yedek lastiğiniz yok ise aracınızı çektiriyor vs vs vs arkadaşlarında belirttiği gibi burada acenta çok önemlidir ben 25 yıldır aynı acenta ile çalışırım kaskosuz aracın sürücü koltuğuna dahi oturmam 1998 yılında aracımı değiştirmiş ve eski aracımın kaskosunun bitmesine 5 ay vardı ve acentama aracımı değiştirdiğimi bildirmemiştim  5 ay yeni aracımı ekonomik zorunluluktan kasko yaptırmadan kullanmak zorunda kaldım sonunda acentam aradı ve kaskomun birkaç gün içinde biteceğini belirtti bende aracı değişitirdiğimi söyledim  tabi acenta sahibi arkadaşımdı kızdı eski aracın kaskosu devredilirdi yeni araca dedi ve yeni aracımı kasko yaptırmam için çağırdı hiç unutmam cumartesi günü aracım kasko yapıldı ve ben akabinde pazartesi günü büyük bir kaza yaptım ve tamamen ben kusurluydum benim aracımda ve vurduğum araçta toplam 6000 liralık hasar vardı benim aracım o zaman 4500 liraydı sonuçta benim aracımı ve karşı aracı kasko tamamen karşıladı ama benim araç fazladan serviste 15 gün kaldı yapıldıktan sonra nedeni ise kasko yapılalı 2 gün geçmişti kasko şirketi araştıma yaptı ve aracı teslim etmeleri için servise onay vermedi benim acentam da kasko şirketinden tazminat talep etti ve aracımın serviste fazladan kaldığı her gün için kullanım kaybından doğan tazminat aldık şimdi bunu şunun için yazdım kasko zorunluluktur diyorum başıma gelen bu olaydan sonra kaskosuz trafiğe çıkmam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Şubat 21, 2012, 18:43:25 »
gecmiş olsun.. insan böyle bir durumla karşılasınca ne yapacağını nereye sığınacağını bilimiyor... inş. kaskonuz vardır  yada işe lazım olacakken bir sürü engel cıkartan kasko firmalarına denk gelmezsiniz inş. orası tamam da insann psikolojisi ne olacak gözünüz gibi baktığınız arabanıza birileri girip zarar veriyor.. yinede çook geçmiş olsun verilecek sadakanız varmış .
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #167 : Şubat 21, 2012, 20:20:35 »
Keşke İ30 u geri göndermeseydiniz,
şimdi bir de bu yeni gönderecekleri gecikirse sinirler iyice allak bullak olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #168 : Şubat 21, 2012, 20:23:44 »
yok yok ders olsun onlara..hem axa da onları fişledi..öyle yalan dolan iş yapmasınlar birdaha burunları sürtsün..yalnız sedan araç verdiler bana eve gelene kadar nasıl geldim bilmiyorum..strese girdim resmen..ama sedan araç da kullanabiliyormuşum anladım..yine de insanın kendi aracı gibisi yokmuş ya..içim sızladı resmen.
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #169 : Şubat 21, 2012, 20:33:41 »
Aslında her tür araç kullanmaya alışmalısınız
Türkiye  de en çok sedanlar tutunuyor, bakarsınız bir gün bir arkadaşınızın arabasını kullanmanız gerekir
Bakarsınız ilerde şöyle kelli felli bir araba almak istersiniz (Honda falan)

Kaldı ki şu anda kullandığınız rent car sigortalı , hemde çok özel bir sigortaya sahip
inşallah öyle bir şey olmaz ama kaza yaparsanız sizin sorumluluğunuz olmaz
yani tepe tepe, , rahat rahat kullanın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Şubat 21, 2012, 21:05:58 »
  Betül Hanim telefondan yazıyorum su an.Kısa ve öz Ak,Axa ve Allianz dısında ki sigorta şirketlerini fazla tercih etmeyin.Nedenlerini Pc basına geçince yazarım...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #171 : Şubat 21, 2012, 21:24:10 »
Betül hanım
Bir kaç gündür PC açmadığım için görmemiştim. Çok geçmiş olsun. Sanırım arkadaşların da dediği gibi sizin araç sipariş üzerine parçalanmış. Neyse ki siz bir çok konuya hakimsiniz de halletmişsiniz. Allah bundan sonra kaza bela vermesin. Bu haberiniz üzerine arabama alarm ve film yaptırmaya karar verdim. Tekrar geçmiş olsun.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #172 : Şubat 21, 2012, 21:51:37 »
Kasko testlerine doğru gidiyor bu konu, sistemin çemkirmeyle çalışması can sıkıcı hakikaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #173 : Şubat 21, 2012, 21:54:55 »
evet çemkirmeden olmuyormuş..yarın sabah ilk işim arayacam, ya cumaya kadar aracımı çıkartın ya da sigortamı kaskomu değiştiriyorum ben diyecem..bakalım neler olacak..bu mevzu daha uzar gibi..sadece hırsız yüzünden mağdur olduğumu düşünmüştüm oysaki...
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #174 : Şubat 21, 2012, 22:44:12 »
Çok geçmiş olsun (biraz geç oldu ama), öncelikle kendinizi hiç üzmeyin, gözyaşlarına değecek kadar kötü bir durum değil, sadece biraz savaş verip zaman harcayacaksınız, olay aslında hiçte azımsanacak bir şey olmamasına karşın olmuş bir kere deyip canınızı fazla sıkmayın. Görünen o ki hemen hallolacak bir duruma benzemiyor ama eninde sonunda bitecek ve aracınıza kavuşacaksınız.

Sağlık ve mutluluklar dilerim.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #175 : Şubat 21, 2012, 23:10:19 »
Çok geçmiş olsun (biraz geç oldu ama), öncelikle kendinizi hiç üzmeyin, gözyaşlarına değecek kadar kötü bir durum değil, sadece biraz savaş verip zaman harcayacaksınız, olay aslında hiçte azımsanacak bir şey olmamasına karşın olmuş bir kere deyip canınızı fazla sıkmayın. Görünen o ki hemen hallolacak bir duruma benzemiyor ama eninde sonunda bitecek ve aracınıza kavuşacaksınız.

Sağlık ve mutluluklar dilerim.

teşekkürler Tekin bey,artık durumu kabullenmekten başka çarem yok derken şimdi de sigortanın saçmalıklarıyla uğraşmak ağır geldi..Mağduriyetimie mağduriyet kattılar..Süreç uzun evet malesef yurt dışından 20 güne ancak geliyormuş touch&go :(
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #176 : Şubat 21, 2012, 23:29:01 »
evet çemkirmeden olmuyormuş..yarın sabah ilk işim arayacam, ya cumaya kadar aracımı çıkartın ya da sigortamı kaskomu değiştiriyorum ben diyecem..bakalım neler olacak..bu mevzu daha uzar gibi..sadece hırsız yüzünden mağdur olduğumu düşünmüştüm oysaki...
   Ya bu hırsızlar çok şanslı.Sanki kanunlar onların rahatlığı,selameti için çıkarılmış.Azıcık ceza alırlar,rahat bir şekilde hırsızlık yaparlar eziyeti mağdur yaşar,evinde seni yaralar hırsızlığa ve adam yaralamaya azıcık ceza alarak yırtarlar.Yatak odası dışında mülk sahibi tarafından yaralanırsa aşırı derecede mağdur olur ve utanmasa yaralandı diye maddi tazminat bile ister  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #177 : Şubat 21, 2012, 23:41:13 »
   Ya bu hırsızlar çok şanslı.Sanki kanunlar onların rahatlığı,selameti için çıkarılmış.Azıcık ceza alırlar,rahat bir şekilde hırsızlık yaparlar eziyeti mağdur yaşar,evinde seni yaralar hırsızlığa ve adam yaralamaya azıcık ceza alarak yırtarlar.Yatak odası dışında mülk sahibi tarafından yaralanırsa aşırı derecede mağdur olur ve utanmasa yaralandı diye maddi tazminat bile ister  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(

kasko ve sigortanın bana yaşattıklarından sonra hırsıza olan öfkemi unuttum ben..aracımı o halde gördüm ağlamadım..şu sigortanın bana yaptıkları yüzünden bugun ağladım..varın gerisini siz düşünün artık..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #178 : Şubat 21, 2012, 23:47:28 »
kasko ve sigortanın bana yaşattıklarından sonra hırsıza olan öfkemi unuttum ben..aracımı o halde gördüm ağlamadım..şu sigortanın bana yaptıkları yüzünden bugun ağladım..varın gerisini siz düşünün artık...
   Gözyaşlarınız onlardan fitil fitil çıksın inşallah (hırsız da dahil)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #179 : Şubat 22, 2012, 09:15:14 »
Bu axa ne biçim şirkettirya. Az kaldı bende mahkemelik olucam.

Bu olanlari sikayetvar'a yazsana abla.
SIU Corolla T-Sport