0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiş olsun...
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..pazartesi günü ben de gidecem ekspert araca baktığında..ne yapacaklar ne yapmayacaklar bilgi sahibi olayım diye..alarm be cam filmi hakkında da tekrar adam gibi konuşacam..
Kemal abi sadaka vermeye inanmiyormusun?
bu benim incim değildi, daha önce garajı olmayan bi evde oturuyordum, sık sık arabamı yokladıkları için alarm taktırdım, arabanın her yerine muskalar yazdırıp yerleştirdimher gün sadaka verip hayır işi yaptım, ama malesef ne yaptıysam olmadı, 1 ayda 3 kere soydular arabamısonunda çareyi evi ve semti değiştirmekte buldum
ben bunu garaja dadanan bir kedi için denemiştim, namıssız hayvan ne zaman arabayı yıkasam gelip üstüne çıkıyor, heryerini çamur içinde bırakıyordu, basit bir düzenekle araca düşük voltaj bağladımama dozunu ayarlayamamışım kedi oldü
kadifekale demi oturdun abi bu ne ?
Kemal bey; hayvan hakları savunucuları bu yaptığınızdan haberleri olmasın, bu tür paylaşımlarda dikkatli olmanızı öneririm.
kadifekaleden eskiden kaçak amerikan sigarası alırdım, hepside kurtlu imiş meğerbi kerede şeçimlerde görevli girmiştim; sanırım Mardinlilerin bölgesiydi, ama şimdi heyelan var diyerek temizliyorlarkalenin tarihi dokusunu ortaya çıkarıp (agora gibi) turizme açacaklar , güzel bir girişimarabam hatayda otururken defalarca tecavüze uğradı , 3 kere corona, 2 kere corolla ve 1 kerede hyundayi min camını kırıp, kilitlerini bozup içindeki ses sistemlerini çalmışlardı, ev ilahiyat fakültesinin hemen yanındaki bir sokaktaydı, sonra birz tüylendim, o evi satıp güzelyalıdan başka bir daire aldım, apt.nın altı kapalı garaj ... yani yırttık
Sağol Barış, ama kedi benim kedim değildi sokak kedisiydigenede başımız sağolsun
Yanlış anlaşıldı galiba Kemal abi.Ben Betül Hanıma iletmiştim geçmiş olsun dileklerimi.
teşekkürler Barış bey, ben de farketmiştim ama Kemal beyi bozmayayım dedim
Geçmiş olsun..