0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi direkt manuelden en kisik yaptim. Dun aksam kendi sarjiyla kapanana kadar kullandim. Ondan sonra 9saat şarjda biraktim. Şimdi %85 kaldi. Acemi özledim valla
Android os nin kullanımını azaltmak için ayarları yapmadıysan ondan kaynaklı olabilir.
Ne ayari yapim abi. Telefonun her kismina girdim dun. Telefonu ayarladim aslında. Acaba bataryayi birkaç kez şarj ettikten sonra duzelirmi
Düzelme olarak değilde batarya tam olarak performansını gösterir diyelim. Ayar olarakta konum servisleri var oradaki bütün izinleri kaldır.
Yapim bakin nasil olacak. Sağol abi.
Baya etkiliyor pil tüketimini, sürekli olarak konum belirlemek için pil tüketiyor.
Bu telefonda 3310 gibi oldu hee Ekran isigi minimum. Bütün duvar kagitlari düz siyah.Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2014, 10:22:36Acede acikti o sorun yapmiyordu. Simdi kapattim abi.
Aynen düşündüğüm gibi, şuanda tam olmasada ilk şarjdan sonra bu yüzdeler normale döner.
htc one ocak yaziyoda tam tarih var mi acaba ?
Sammobile i takip ediyorum. Sırbistan karadag Bulgaristan bile 4.3 güncellemesi aldi. Bizim ülkemizde bir sorun var herhalde. ..
Abi ben daha fazla bekleyemedim ve Almanya rom yükleyerek hem 4.3 e kavuştum hemde güncelleme konusunda Türkiye'ye bağımlılığım kalmadı . Fakat benim cihaz note 2 bilginiz olsun .
Mahmut cugum. Ben de her an bir guncelleme gelir diye bekliyorum. .. yoksa dayanamayıp yuklerim aslinda... Ya bu samsung güncelleme konusunda apple firmasi kadar olamadi.
Telefonun şarj olayı bugün dahada düzeldi. Bu gece 3. şarjımı yapacağım bakalım yarın nasıl olacak. Eğer güzelmezse daha. Aliexpress ten 3200 lük yada 2400 lük pil getirteceğim bunun için 12$ birşey.
İlke oradaki pil değerleri hiç bir zaman gerdek değerleri yansıtmaz alırken mutlaka yorumları oku veya forumda paylaş