Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115773 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #1020 : Ocak 20, 2014, 17:58:01 »
Arkadaslar buyrun simdi aldim.goruntuyu.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1020 : Ocak 20, 2014, 17:58:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1021 : Ocak 20, 2014, 18:23:22 »
Arkadaslar buyrun simdi aldim.goruntuyu.

S3 kullanıcılarının gözü aydın .Biraz geç oldu ama oldu . Umarım 4.4 ü geciktirmezler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1022 : Ocak 20, 2014, 18:50:39 »
şimdi telefon indirdi ve kuruyor hayırlı olsun s3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1023 : Ocak 20, 2014, 18:51:57 »
S3 culere hayirli olsun. :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1024 : Ocak 20, 2014, 19:18:44 »
Ne knox var nede ışık efekti :S s4'deki klavyeden eser yok.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1025 : Ocak 20, 2014, 20:41:02 »
Arkadaşlar bir şey soracağım.

Ben S3'e 4.3 güncellemesi yükledikten sonra sanki benim şarjım hızlı bitiyor. Pil bölümüne baktığımda Ekran bölümü %70'lik bir yüzdeye sahip bu normal mi?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1026 : Ocak 20, 2014, 20:42:41 »
Laaa benim telefonu  çinden bi akrabam getirmişti. Acaba ben rom için çin i mi beklicem ?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1027 : Ocak 20, 2014, 20:50:29 »
Laaa benim telefonu  çinden bi akrabam getirmişti. Acaba ben rom için çin i mi beklicem ?
Maalesef evet.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1028 : Ocak 20, 2014, 20:51:06 »
Arkadaşlar bir şey soracağım.

Ben S3'e 4.3 güncellemesi yükledikten sonra sanki benim şarjım hızlı bitiyor. Pil bölümüne baktığımda Ekran bölümü %70'lik bir yüzdeye sahip bu normal mi?
Pek normal değil abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1029 : Ocak 20, 2014, 20:52:33 »
Pek normal değil abi.

İlke bununla ilgili ne yapmam gerek? Acaba benim güncelleme Açık Avrupa güncellemesi yani önceki bir ara durdurulan güncelleme mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1030 : Ocak 20, 2014, 21:05:20 »
İlke bununla ilgili ne yapmam gerek? Acaba benim güncelleme Açık Avrupa güncellemesi yani önceki bir ara durdurulan güncelleme mi?
Bilemiyorum abi. Ama o güncelleme durdurulup serverdan çekilmiş olmali.
Bir sarji fulleyip kullanip tekrar degerlere baksan abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1031 : Ocak 21, 2014, 20:06:53 »
S3'e günceleme alan arkadaşlar nasıl izlenimleriniz? Pil çabuk bitiyor mu? Benimki güncellemeden sonra hızlıca bitiyor... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1032 : Ocak 21, 2014, 20:18:46 »
Pil daha hizli bitiyor ve ram 690 dan asagiya dusmuyor. Gereksiz kasintilar yapiyor. Rehber eski versiyondan daha gec aciliyor. Gorsellik daha iyi olmus.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #1033 : Ocak 21, 2014, 20:20:20 »
S3'e günceleme alan arkadaşlar nasıl izlenimleriniz? Pil çabuk bitiyor mu? Benimki güncellemeden sonra hızlıca bitiyor... :(

Abi telefon daha 4.3 ü görmedi . Ama benim note 2 de 4.3 sonrası şarj sanki daha uzun gidiyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1034 : Ocak 21, 2014, 20:27:46 »
Pil daha hizli bitiyor ve ram 690 dan asagiya dusmuyor. Gereksiz kasintilar yapiyor. Rehber eski versiyondan daha gec aciliyor. Gorsellik daha iyi olmus.

Aynı sorun bende de var :( Acaba ne olacak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1035 : Ocak 21, 2014, 22:36:56 »
Ben daha öncede 4.3 kullaniyordum fakat Türkiye romu değildi. Türkiye rom yükledim evde herzaman wifiye bağlandığım noktada şuanda wifi kopuyor :S
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #1036 : Ocak 21, 2014, 22:41:02 »
Rezalet ...

Sen insanları bir güncelleme için aylarca beklet sonra böyle sorunlar yaşat . Ben note 2 de sorun yaşamıyorum ama böyle sorunları okudukça samsung dan soğuyorum . Umarım en kısa zamanda düzeltirler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1037 : Ocak 22, 2014, 09:03:42 »
Benim telefonun aynisini kullanan bir arkadasin drami :D :D

Allahın belası Samsung'un yüz karası s5830i biz 2.3.6'nın berbat görünümüne mecburmuyuz ? Biz Asphalt 8 oynamak yerine Traffic Racer'in apksına mecburmuyuz lan ?300 MB Ram nedir hayatımda bu kadar saçma birşey görmedim ben Sana çıkan 100 romun 50'si launcher böyle saçma birşey olmaz rezillik resmen Google Play'deki iyi oyunları göremiyoruz bile zamanında 670 lira verdik sana biz ona gider GMD alırdık ne kadar saçma kazık bi telefonsun sen.Burnumdan daha küçük ekranın var berbat telefon sen hele bekle GMD2 ' nin çıkmasını çıktıktan sonra başka markaların stock romlarından rom beğen kendine sen.Hele bi hard brick ol o zaman o ekranını çiziklerle doldurup gorilla glassını bak ne hale getiriyorum o Android sürümünün bir gün güncelleme ile arttığını göstermedin bize 290 MB ramın var hiçbirşeye yetmiyor iki uygulama açınca hemen kasıyorsun sen ne biçim bi telefonsun senin fiyatına harika şaheserler var gider GMD alırım 670 liraya para üstü bile kalır lan.O da olmadı gider Galaxy S3 Mini alırım o da olmadı Galaxy S Duos alırım sen ne kadar ezik bi telefonsun GINGERBREAD ne kadar berbat görünümlü bir sürümdür.Jelly bean,ICS olsan ne olurdu sanki sen kazığın ötesindesin.Az kaldı GMD 2 çıksın ekranına kezzap dökücem ip bağlayıp AVM tuvaletine atıp geri alıcam ondan sonra iple piknik alanına gidicem ağaçlara vurucam seni o güzel gorilla glasscığın mahvolucak boot.img dosyasını silip rom atıcam sana system app klasörünü komple silicem öyle romu atıcam framework klasörünü kökünden silicem sd cardını saklayacağım lazım olur ileride :D oda birşey olsa 2 GB sd card ne kadar saçma sapan 2 müzik atıyorsun hemen doluyor boş alan olduğu zaman yeterli depolama alanı yok diyor statusbarın ne kadar saçma birşey aşağıya indirince wifi bluetooth gps otomatik döndürme var lan nerede mobil veri kullanımı millet factory reset atınca mecbur mu hemene mobil veriyi ayarlardan kapatıp 5 tl vermeye lanet olsun sana boş yer yok diye mesaj bile almıyorsun sen ne kadar saçma bir telefonsun seni ipe bağlayıp apartmanın aşağısına salıp duvarlara vurdururum resmini çeker evin başköşesine asarım senin ekranını bıçakla çıkartır içine ketçap döker tekrar kapatır açarım eğer bi çalışma seni televizyonun içini açar oraya koyarım seni video kaydını başlatıp denize atarım eğer bi çalışma senin üstüne pirinç kavanozu fırlatırım seni koltuğuna arasına koyar üstüne kola dökerim seni havayifişeklere bağlar havaya atarım düştüğün an paramparça pert olursun seni folyoyla sarar mikrodalgada ısıtırım.Seni kırmızı renge boyar boğanın önüne çıkarırım senin bataryanı çıkarır iple sararım ipin bir ucunu açıkta bırakıp çakmakla yakarım sonra telefonu takar açarım senin yanışını izlerim kampa gitsem seni yakarım odun yerine odun en azından işe yarıyor zombi salgını olsa s5830i telefonum var diye kimseyi aramam direk atarım kendimi camdan aşağı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #1038 : Ocak 22, 2014, 09:10:33 »
Benim telefonun aynisini kullanan bir arkadasin drami :D :D

Allahın belası Samsung'un yüz karası s5830i biz 2.3.6'nın berbat görünümüne mecburmuyuz ? Biz Asphalt 8 oynamak yerine Traffic Racer'in apksına mecburmuyuz lan ?300 MB Ram nedir hayatımda bu kadar saçma birşey görmedim ben Sana çıkan 100 romun 50'si launcher böyle saçma birşey olmaz rezillik resmen Google Play'deki iyi oyunları göremiyoruz bile zamanında 670 lira verdik sana biz ona gider GMD alırdık ne kadar saçma kazık bi telefonsun sen.Burnumdan daha küçük ekranın var berbat telefon sen hele bekle GMD2 ' nin çıkmasını çıktıktan sonra başka markaların stock romlarından rom beğen kendine sen.Hele bi hard brick ol o zaman o ekranını çiziklerle doldurup gorilla glassını bak ne hale getiriyorum o Android sürümünün bir gün güncelleme ile arttığını göstermedin bize 290 MB ramın var hiçbirşeye yetmiyor iki uygulama açınca hemen kasıyorsun sen ne biçim bi telefonsun senin fiyatına harika şaheserler var gider GMD alırım 670 liraya para üstü bile kalır lan.O da olmadı gider Galaxy S3 Mini alırım o da olmadı Galaxy S Duos alırım sen ne kadar ezik bi telefonsun GINGERBREAD ne kadar berbat görünümlü bir sürümdür.Jelly bean,ICS olsan ne olurdu sanki sen kazığın ötesindesin.Az kaldı GMD 2 çıksın ekranına kezzap dökücem ip bağlayıp AVM tuvaletine atıp geri alıcam ondan sonra iple piknik alanına gidicem ağaçlara vurucam seni o güzel gorilla glasscığın mahvolucak boot.img dosyasını silip rom atıcam sana system app klasörünü komple silicem öyle romu atıcam framework klasörünü kökünden silicem sd cardını saklayacağım lazım olur ileride :D oda birşey olsa 2 GB sd card ne kadar saçma sapan 2 müzik atıyorsun hemen doluyor boş alan olduğu zaman yeterli depolama alanı yok diyor statusbarın ne kadar saçma birşey aşağıya indirince wifi bluetooth gps otomatik döndürme var lan nerede mobil veri kullanımı millet factory reset atınca mecbur mu hemene mobil veriyi ayarlardan kapatıp 5 tl vermeye lanet olsun sana boş yer yok diye mesaj bile almıyorsun sen ne kadar saçma bir telefonsun seni ipe bağlayıp apartmanın aşağısına salıp duvarlara vurdururum resmini çeker evin başköşesine asarım senin ekranını bıçakla çıkartır içine ketçap döker tekrar kapatır açarım eğer bi çalışma seni televizyonun içini açar oraya koyarım seni video kaydını başlatıp denize atarım eğer bi çalışma senin üstüne pirinç kavanozu fırlatırım seni koltuğuna arasına koyar üstüne kola dökerim seni havayifişeklere bağlar havaya atarım düştüğün an paramparça pert olursun seni folyoyla sarar mikrodalgada ısıtırım.Seni kırmızı renge boyar boğanın önüne çıkarırım senin bataryanı çıkarır iple sararım ipin bir ucunu açıkta bırakıp çakmakla yakarım sonra telefonu takar açarım senin yanışını izlerim kampa gitsem seni yakarım odun yerine odun en azından işe yarıyor zombi salgını olsa s5830i telefonum var diye kimseyi aramam direk atarım kendimi camdan aşağı

İlke 1 hafta mecburiyetten kullanmasam abartmış derdim ama kullandığım ve bildiğimden bence az bile söylemiş . :) Arkadaş 1 hafta telefonla resmen cebelleştim . Dokunuyorum telde tık yok bir daha dokunuyorum 2 işlemi birden yapıyor . Geri tuşuna basıyorum tık yok bir daha basıyorum 2 kere geriye gidiyor az daha kullanmak zorunda kalsaydım sinir hastası olacaktım . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1039 : Ocak 22, 2014, 10:22:55 »
Rezalet ...

Sen insanları bir güncelleme için aylarca beklet sonra böyle sorunlar yaşat . Ben note 2 de sorun yaşamıyorum ama böyle sorunları okudukça samsung dan soğuyorum . Umarım en kısa zamanda düzeltirler .
Katılıyorum samsung yüzüne gözüne bulaştırdı bu işi bugün şu haberi okudum. Mart sonunda 4.4 kitkat gelecek deniyor hiç inanasım gelmedi umarım beni bizleri şaşırtırlar.

http://www.maxicep.com/portal/samsung-galaxy-note-2-ve-galaxy-s3-icin-android-4-4-kitkat-guncellemesi-mart-ayinda-geliyor.html
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY