0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar buyrun simdi aldim.goruntuyu.
Laaa benim telefonu çinden bi akrabam getirmişti. Acaba ben rom için çin i mi beklicem ?
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben S3'e 4.3 güncellemesi yükledikten sonra sanki benim şarjım hızlı bitiyor. Pil bölümüne baktığımda Ekran bölümü %70'lik bir yüzdeye sahip bu normal mi?
Pek normal değil abi.
İlke bununla ilgili ne yapmam gerek? Acaba benim güncelleme Açık Avrupa güncellemesi yani önceki bir ara durdurulan güncelleme mi?
S3'e günceleme alan arkadaşlar nasıl izlenimleriniz? Pil çabuk bitiyor mu? Benimki güncellemeden sonra hızlıca bitiyor...
Pil daha hizli bitiyor ve ram 690 dan asagiya dusmuyor. Gereksiz kasintilar yapiyor. Rehber eski versiyondan daha gec aciliyor. Gorsellik daha iyi olmus.
Benim telefonun aynisini kullanan bir arkadasin drami Allahın belası Samsung'un yüz karası s5830i biz 2.3.6'nın berbat görünümüne mecburmuyuz ? Biz Asphalt 8 oynamak yerine Traffic Racer'in apksına mecburmuyuz lan ?300 MB Ram nedir hayatımda bu kadar saçma birşey görmedim ben Sana çıkan 100 romun 50'si launcher böyle saçma birşey olmaz rezillik resmen Google Play'deki iyi oyunları göremiyoruz bile zamanında 670 lira verdik sana biz ona gider GMD alırdık ne kadar saçma kazık bi telefonsun sen.Burnumdan daha küçük ekranın var berbat telefon sen hele bekle GMD2 ' nin çıkmasını çıktıktan sonra başka markaların stock romlarından rom beğen kendine sen.Hele bi hard brick ol o zaman o ekranını çiziklerle doldurup gorilla glassını bak ne hale getiriyorum o Android sürümünün bir gün güncelleme ile arttığını göstermedin bize 290 MB ramın var hiçbirşeye yetmiyor iki uygulama açınca hemen kasıyorsun sen ne biçim bi telefonsun senin fiyatına harika şaheserler var gider GMD alırım 670 liraya para üstü bile kalır lan.O da olmadı gider Galaxy S3 Mini alırım o da olmadı Galaxy S Duos alırım sen ne kadar ezik bi telefonsun GINGERBREAD ne kadar berbat görünümlü bir sürümdür.Jelly bean,ICS olsan ne olurdu sanki sen kazığın ötesindesin.Az kaldı GMD 2 çıksın ekranına kezzap dökücem ip bağlayıp AVM tuvaletine atıp geri alıcam ondan sonra iple piknik alanına gidicem ağaçlara vurucam seni o güzel gorilla glasscığın mahvolucak boot.img dosyasını silip rom atıcam sana system app klasörünü komple silicem öyle romu atıcam framework klasörünü kökünden silicem sd cardını saklayacağım lazım olur ileride oda birşey olsa 2 GB sd card ne kadar saçma sapan 2 müzik atıyorsun hemen doluyor boş alan olduğu zaman yeterli depolama alanı yok diyor statusbarın ne kadar saçma birşey aşağıya indirince wifi bluetooth gps otomatik döndürme var lan nerede mobil veri kullanımı millet factory reset atınca mecbur mu hemene mobil veriyi ayarlardan kapatıp 5 tl vermeye lanet olsun sana boş yer yok diye mesaj bile almıyorsun sen ne kadar saçma bir telefonsun seni ipe bağlayıp apartmanın aşağısına salıp duvarlara vurdururum resmini çeker evin başköşesine asarım senin ekranını bıçakla çıkartır içine ketçap döker tekrar kapatır açarım eğer bi çalışma seni televizyonun içini açar oraya koyarım seni video kaydını başlatıp denize atarım eğer bi çalışma senin üstüne pirinç kavanozu fırlatırım seni koltuğuna arasına koyar üstüne kola dökerim seni havayifişeklere bağlar havaya atarım düştüğün an paramparça pert olursun seni folyoyla sarar mikrodalgada ısıtırım.Seni kırmızı renge boyar boğanın önüne çıkarırım senin bataryanı çıkarır iple sararım ipin bir ucunu açıkta bırakıp çakmakla yakarım sonra telefonu takar açarım senin yanışını izlerim kampa gitsem seni yakarım odun yerine odun en azından işe yarıyor zombi salgını olsa s5830i telefonum var diye kimseyi aramam direk atarım kendimi camdan aşağı
Rezalet ...Sen insanları bir güncelleme için aylarca beklet sonra böyle sorunlar yaşat . Ben note 2 de sorun yaşamıyorum ama böyle sorunları okudukça samsung dan soğuyorum . Umarım en kısa zamanda düzeltirler .