0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gidiyorum electro worlde inşallah boş dönmem abi Öylede abi ne bilim işte Hep üst model olsun deriz ya işte öyle...
İlke ne kazası?C6603 cihazımdan mobil gönderi
Hayirdir ilke noldu ? Kaza mi yaptin GT-I8160 cihazımdan mobil gönderi
Abi ekran koruyucusu zaten hediye o telefonlarla. Gm kendisi veriyor S3 ile kafa kafaya zaten ozellikleri ondan sevdim bu telefonu.Abi arabanin kaza masrafini odedim. Telefon icin hazirladigim para bozuldi. Ancak taksitli alabilirim suan.
Kardeşim sağlık olsun . Allah beterinden saklasın .
İlke geçmiş olsun önce. Eşime gm 16gb beyaz aldım 659 Tl sanalpazardan. kendim s3 kullanıyorum. ikisini kıyasladığımda çok bariz hız farkı yok. kafa kafaya demiyorum ama hemen hemen aynı. tavsiye ederim.
G2 ye 10C güncellemesi gelmiş onu yükledim rootlu olduğu için (rom ile) telefon dahada stabil olmuş ve şarj daha iyi gidiyor.
ilke bende guncellemeyi yukledim ,10c , ama yuklerken root yuzunden hata verdi bende lg pc suite ile yukledim : root gitti radyo gitti ama tekrar rootladim radyoyu actim ve sesi yukseltim yine cihaz sanki biraz daha hizlandi , remdede bi rahatlama var 50 100mb civariLG-D802 cihazımdan mobil gönderi
Cok iyiymis Mesut abi Sende root lu kullaniyon Kaldimi telefonu root suz olan aceb GT-S5830i cihazımdan gönderildi
Ben varim GT-I8160 cihazımdan mobil gönderi
Root suz telefon, telefon değildir
Rootlu telefon garantili telefon degildir 2. Seneden sonra yaparimda simdi gerenk yok GT-I8160 cihazımdan mobil gönderi
+1Bende varım .
Artık root yok İlke orjinal takılıyoruz Unroot yaptım ama o yetmiyormuş.Rom yükleyince gidiyor.Rom yükledik mecbur He bu arada telefonuma bir bardak su döküldü bir şey yok şimdilik umarım da olmaz