0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alinti nasil yapcam yav bu tapadan 4.4.2mi yuklu tapatalk
Artik rootsuzlar arasindayim Gm discovery 16gb beyaz aldim. Suan sanki sarji biraz fazla gidiyor gibi. Ama kendi sarji. Bir sarj edim ondan sonra sarj yorumumu yapacagim. Telefon cok guzel ve dehset birsey yav. Samsung bir daha demem artik. Note2 ile kiyaslama yaptim kamerasi nerdeyse ayni. Note2 biraz sicak cekiyor discovery ise orjinal cekiyor. Yorumlarimi cuma aksamina kadar yapacagim. Kurtuldunuz artik telefon muhabbetimden
4.4.2 alıntı yazının üstüne basılı tut üstte zaten çıkıyorC6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bu arada telefonuma laf atma.
hadi hayırlı olsun ilke
Ilke hayirli olsun. Kardesimde beyazi var. Benim s3 ile hemen hemen aynı. ...
Kapistirakmi
Birisi S3 e güncelleme geldiğinde beni dürtsün lütfen
İlke telefonundan soğumanı istemem yenide almışsın biraz keyfini sür .
Discovery e ne zaman gelecek güncelleme
Valla senden çok ben sevindim İlke. İşin sonu iş değildi yoksa. Hatırlarsan sana en başında bir şey demiştim hani
Ilke 38 mb lik bir sistem güncellemesi var oju indir bir de radyo programini indir. Trt ye radyo parasi vermemek icin eklemiyorlar. Ama donanim olarak radyo var...
Abilerim ekran isigini daha fazla nasil kisarim. Telefondan minimuma indirdim ama yinede fazla geliyor. Ya birde sarji somuruyor bu telefon.
Otomatiğe alıp, ayarınıda en sola getirirsen düşük olur iyice. Şarj olayına gelince tamamen dolduktan sonra %5 kalana kadar bir kullanıp batarya kullanım yüzdelerini ekle bakalım, belki ayar yapman gereken noktalar vardır.