0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi telefon bende olsaydi yapardim senin gibi İmei silinse dahi yuklerdik arkadasla Telefonun artik super oldu Bu arada hayirli olsun abi Almanya romunun linkini yollarmisin abi ozelden vs. Arkadasinin note2 sine kuracagiz
Ooo hayırlı olsun Mahmutum Hani yau daha uyanıp kurmadın mı kitleler seni bekliyor
Ver gazı ver patlattırcan telefonu bana
Kısacası sabreden derviş muradına ermiş mi diyosun kardeşim Ticarette risk almazsan ilerleyemezsin bunu bildik biz Benim sıkıntım teknik tecrübe sıfır nasıl yapılır ne yapılır tecrübe sizde, hiç bilmeden şuan nasıl yapabilirim mesela ben ?
İlke sağol kardeşim . Ne oldu hani androidçiydin benden link isteyecek kadar düştün demek . Kardeşim şaka bir yana sen benden daha iyi bilirsin ama klon imei lerde imei silinyormuş . Ben linki mesajın sonuna eklicem ama belirtim yükleyen herkes her türlü olası olumsuzluklarda kendiler sorumludur . Bunu da niye söylüyorum nette On kişiden beşi imei değişti diyor beşi değişmedi diyor . Zaten ondan kararsızdım yükleyip yüklememe konusunda yoksa 4.3 Almanya'ya ilk dağıtıldığı gün yüklerdim . Link . : http://rapidgator.net/file/b4b603264b527a055ba3b5df5befb92eBu arada aşağıda n7100 ün tüm romlarının bulunduğu link . Her rom 2 dosya paylaşım sitesine yüklenmiş birinde yoksa diğerinde var .http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100
Usengeclik abi Aramamak icin Kisayoldan hemen alim dedim linki tesekkurler Abi imei sorun degil. Arkadasimin note2 sinde 3310 imei si yuklu silinirse box cihazi var tekrar yukler.Tekrardan tesekkurler abi Galaxy gear a uyumlu oldu artik Alirsin bir saat. Rom hakkinda yorumlarini bekliyorum. Ozellikle su avea problemini merak ediyorum.
İlke avea problemi aynı denedim . Gear konusunda hergün şarj isteyen saati ne edeyim . Rom hakkında yorumumda eskisine göre daha iyi oldu tel . Yeni telefon almış gibi oldum . Özellikle yeni ikonlar hoşuma gitti ve uygulamaların ilk açılış hızı özellikle bazı uygulamalarda hissedilir derece arttı . En hoşuma giden tarafı ise tarayıcı hızı ekran 5.5 değilde 10 inç olsa pc yi kaldırırdım .
Arkadaşlar bunlarda ekran görüntüleri.
Eskisehirde samsung neo plus avmye magaza actilar sadece telefon ve tablet var biraz konustum onlarla. Ace2 icin 4.4 geliyor mu diye daha henuz resmi aciklama yok ki zaten telefon uretimden kalkacak dedi samsungun 18 ay yazilim destegini sordum yok oyle birsey dedi orda hem telefonumdan sogudum hem samsungtan sogudum yani. Son donemde 2.3.6ya dkndum performans ve sarj mukemmele dondu ama gorsel olarak rezillik alisamadim hala. Ayrica iphone 5mi s4 mu ayrimini bitirdim.kesin s4 kararina vardim fakat s5 cikma soylentisi var ve s4 cikali 6 ay kesin oldu 4.4 aldiktan sonra destek kesilecek. Samsungun son donemdeki telefonlari gayet guzel fakat yazilim konusunda sikintililar hala ve sinir bozucu bir durum.
Abi o saatle varya aklimda cok hain planlarim var Supermis abi :)Ercument yazilim istiyorsan iphone alacaksin. Malesef samsung boyle. Discovery e bile daha cok guncelleme verildi.
İlke senden korkulur.
İlke herşeyi boşverde bu devirde nete ıkına ıkına giren benden başka biri var mı. Az kaldı modemi duvara fırlatacam.
Olmaz olurmu abi
ohoo o birşey mi mahmutum Ben bu konuyu ancak sayfa sayfa takip ediyorum mesaj mesaj değil
Şu mesajı alıntı yapmak için bekliyorsam ttnet kepenkleri kapatsın . Bu nedir ya aradım arıza talebi oluşturak dediler . 3 aydır talep oluşturuyorlar . Hayır 3 ay önce güzeldi 3 ay önce ne oldu da böyle oldu anlamış değilim .Ahmet abi az sabredeydin senin yüzünden aşağıdaki uyarıyı aldım şimdi bu mesajı gönderene kadar 1 çay daha içerim herhalde . Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.
Aynısı bizim arkadaşada oluyordu müşteri hizmetlerini aradı arkadaşım sen orada çalışan bir personelsin senin hiç bir suçun yok ama bu çağrıyı dinleyen pe... diye bir girdi lafa nereden cıktı küfürler sayamadık yeminle ertesi gün geldiler tesbit yapmaya eve