Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #900 : Ocak 05, 2014, 09:47:41 »
Abi telefon bende olsaydi yapardim senin gibi :) İmei silinse dahi yuklerdik arkadasla :) Telefonun artik super oldu :)
Bu arada hayirli olsun abi :)
Almanya romunun linkini yollarmisin abi ozelden vs. Arkadasinin note2 sine kuracagiz :)

İlke sağol kardeşim .

Ne oldu hani androidçiydin benden link isteyecek kadar düştün demek .  :D

Kardeşim şaka bir yana sen benden daha iyi bilirsin ama klon imei lerde imei silinyormuş . Ben linki mesajın sonuna eklicem ama belirtim yükleyen herkes her türlü olası olumsuzluklarda kendiler sorumludur . Bunu da niye söylüyorum nette On kişiden beşi imei değişti diyor beşi değişmedi diyor . Zaten ondan kararsızdım yükleyip yüklememe konusunda yoksa 4.3 Almanya'ya ilk dağıtıldığı gün yüklerdim .

Link . : http://rapidgator.net/file/b4b603264b527a055ba3b5df5befb92e

Bu arada aşağıda n7100 ün tüm romlarının bulunduğu link . Her rom 2 dosya paylaşım sitesine yüklenmiş birinde yoksa diğerinde var .

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100

Ooo hayırlı olsun Mahmutum :D Hani yau daha uyanıp kurmadın mı kitleler seni bekliyor :P

Sağol abi .

Abi sabah uyandım geceden başlayan download sabah %95 ti düşünün netim ne kadar hızlı . :) Yaklaşık 1 saat oldu biteli ve çok memnunum . Özellikle tarayıcı hızı fevkaladeninde fevkinde . :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #900 : Ocak 05, 2014, 09:47:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #901 : Ocak 05, 2014, 09:53:04 »
Ver gazı ver patlattırcan telefonu bana :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #902 : Ocak 05, 2014, 09:59:55 »
Ver gazı ver patlattırcan telefonu bana :lol:

Abi şaka bir yana tavsiye ederim . Ama direk 4.3 Almanya'ya geçmek riskli çünkü dediğim gibi kimisi imei değişiyor diyor . 4.1.2 de imei değişirse en kötü ihtimal Türkiye romu geri yükleyip servise verdiniz mi yapıyor bu konuda da maalesef tecrübeliyim . :)
4.3 Almanya'ya geçmek neden riskli dersenizde knox yüzünden geri Türkiye roma dönmek sorun olur ve olası imei değişikliğinde servis cihazı garanti dışına alabilir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #903 : Ocak 05, 2014, 10:02:36 »
Kısacası sabreden derviş muradına ermiş mi diyosun kardeşim :P

Ticarette risk almazsan ilerleyemezsin bunu bildik  biz :P  Benim sıkıntım teknik tecrübe sıfır nasıl yapılır ne yapılır tecrübe sizde, hiç bilmeden şuan nasıl yapabilirim mesela ben ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #904 : Ocak 05, 2014, 10:07:45 »
Kısacası sabreden derviş muradına ermiş mi diyosun kardeşim :P

Ticarette risk almazsan ilerleyemezsin bunu bildik  biz :P  Benim sıkıntım teknik tecrübe sıfır nasıl yapılır ne yapılır tecrübe sizde, hiç bilmeden şuan nasıl yapabilirim mesela ben ?

Abi bende nette forumları okuya okuya yaptım . İsterseniz yardımcı olurum ama öncelikle şunları söyleyim teldeki hemen hemen herşey siliniyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #905 : Ocak 05, 2014, 10:51:04 »
İlke sağol kardeşim .

Ne oldu hani androidçiydin benden link isteyecek kadar düştün demek .  :D

Kardeşim şaka bir yana sen benden daha iyi bilirsin ama klon imei lerde imei silinyormuş . Ben linki mesajın sonuna eklicem ama belirtim yükleyen herkes her türlü olası olumsuzluklarda kendiler sorumludur . Bunu da niye söylüyorum nette On kişiden beşi imei değişti diyor beşi değişmedi diyor . Zaten ondan kararsızdım yükleyip yüklememe konusunda yoksa 4.3 Almanya'ya ilk dağıtıldığı gün yüklerdim .

Link . : http://rapidgator.net/file/b4b603264b527a055ba3b5df5befb92e

Bu arada aşağıda n7100 ün tüm romlarının bulunduğu link . Her rom 2 dosya paylaşım sitesine yüklenmiş birinde yoksa diğerinde var .

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100
Usengeclik abi :D Aramamak icin :D Kisayoldan hemen alim dedim linki tesekkurler :)
Abi imei sorun degil. Arkadasimin note2 sinde 3310 imei si yuklu silinirse box cihazi var tekrar yukler.
Tekrardan tesekkurler abi :) Galaxy gear a uyumlu oldu artik :D Alirsin bir saat.

Rom hakkinda yorumlarini bekliyorum. Ozellikle su avea problemini merak ediyorum.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #906 : Ocak 05, 2014, 11:13:00 »
Usengeclik abi :D Aramamak icin :D Kisayoldan hemen alim dedim linki tesekkurler :)
Abi imei sorun degil. Arkadasimin note2 sinde 3310 imei si yuklu silinirse box cihazi var tekrar yukler.
Tekrardan tesekkurler abi :) Galaxy gear a uyumlu oldu artik :D Alirsin bir saat.

Rom hakkinda yorumlarini bekliyorum. Ozellikle su avea problemini merak ediyorum.

İlke avea problemi aynı denedim . Gear konusunda hergün şarj isteyen saati ne edeyim . :)

Rom hakkında yorumumda eskisine göre daha iyi oldu tel . Yeni telefon almış gibi oldum . :) Özellikle yeni ikonlar hoşuma gitti ve uygulamaların ilk açılış hızı özellikle bazı uygulamalarda hissedilir derece arttı . En hoşuma giden tarafı ise tarayıcı hızı ekran 5.5 değilde 10 inç olsa pc yi kaldırırdım . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #907 : Ocak 05, 2014, 11:24:18 »
Arkadaşlar bunlarda ekran görüntüleri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #908 : Ocak 05, 2014, 11:41:15 »
Eskisehirde samsung neo plus avmye magaza actilar sadece telefon ve tablet var biraz konustum onlarla. Ace2 icin 4.4 geliyor mu diye daha henuz resmi aciklama yok ki zaten telefon uretimden kalkacak dedi samsungun 18 ay yazilim destegini sordum yok oyle birsey dedi orda hem telefonumdan sogudum hem samsungtan sogudum yani. Son donemde 2.3.6ya dkndum performans ve sarj mukemmele dondu ama gorsel olarak rezillik alisamadim hala. Ayrica iphone 5mi s4 mu ayrimini bitirdim.kesin s4 kararina vardim fakat s5 cikma soylentisi var ve s4 cikali 6 ay kesin oldu 4.4 aldiktan sonra destek kesilecek. Samsungun son donemdeki telefonlari gayet guzel fakat yazilim konusunda sikintililar hala ve sinir bozucu bir durum.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #909 : Ocak 05, 2014, 11:47:11 »
İlke avea problemi aynı denedim . Gear konusunda hergün şarj isteyen saati ne edeyim . :)

Rom hakkında yorumumda eskisine göre daha iyi oldu tel . Yeni telefon almış gibi oldum . :) Özellikle yeni ikonlar hoşuma gitti ve uygulamaların ilk açılış hızı özellikle bazı uygulamalarda hissedilir derece arttı . En hoşuma giden tarafı ise tarayıcı hızı ekran 5.5 değilde 10 inç olsa pc yi kaldırırdım . :)

Abi o saatle varya aklimda cok hain planlarim var :D :D

Arkadaşlar bunlarda ekran görüntüleri.

Supermis abi :)
Eskisehirde samsung neo plus avmye magaza actilar sadece telefon ve tablet var biraz konustum onlarla. Ace2 icin 4.4 geliyor mu diye daha henuz resmi aciklama yok ki zaten telefon uretimden kalkacak dedi samsungun 18 ay yazilim destegini sordum yok oyle birsey dedi orda hem telefonumdan sogudum hem samsungtan sogudum yani. Son donemde 2.3.6ya dkndum performans ve sarj mukemmele dondu ama gorsel olarak rezillik alisamadim hala. Ayrica iphone 5mi s4 mu ayrimini bitirdim.kesin s4 kararina vardim fakat s5 cikma soylentisi var ve s4 cikali 6 ay kesin oldu 4.4 aldiktan sonra destek kesilecek. Samsungun son donemdeki telefonlari gayet guzel fakat yazilim konusunda sikintililar hala ve sinir bozucu bir durum.
Ercument yazilim istiyorsan iphone alacaksin. Malesef samsung boyle. Discovery e bile daha cok guncelleme verildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #910 : Ocak 05, 2014, 12:01:18 »
Kardesim samsungun af edersin ama kıçı çok havada. Bende seninle aynı düşüncedeyim ve birdaha samsung ilk 3 tercihim arasında olmayacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #911 : Ocak 05, 2014, 12:02:12 »
Abi o saatle varya aklimda cok hain planlarim var :D :D

Supermis abi :)Ercument yazilim istiyorsan iphone alacaksin. Malesef samsung boyle. Discovery e bile daha cok guncelleme verildi.

İlke senden korkulur. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #912 : Ocak 05, 2014, 12:09:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #913 : Ocak 05, 2014, 12:11:52 »
İlke herşeyi  boşverde bu devirde nete ıkına ıkına giren benden başka biri var mı. Az kaldı modemi duvara fırlatacam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #914 : Ocak 05, 2014, 12:13:22 »
İlke herşeyi  boşverde bu devirde nete ıkına ıkına giren benden başka biri var mı. Az kaldı modemi duvara fırlatacam.
Olmaz olurmu abi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #915 : Ocak 05, 2014, 12:16:17 »
ohoo o birşey mi mahmutum :D Ben bu konuyu ancak sayfa sayfa takip ediyorum mesaj mesaj değil :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #916 : Ocak 05, 2014, 12:21:14 »
Olmaz olurmu abi :D

Şu mesajı alıntı yapmak için bekliyorsam ttnet kepenkleri kapatsın . Bu nedir ya aradım arıza talebi oluşturak dediler . 3 aydır talep oluşturuyorlar . Hayır 3 ay önce güzeldi 3 ay önce ne oldu da böyle oldu anlamış değilim .

ohoo o birşey mi mahmutum :D Ben bu konuyu ancak sayfa sayfa takip ediyorum mesaj mesaj değil :rofl:

Ahmet abi az sabredeydin senin yüzünden aşağıdaki uyarıyı aldım şimdi bu mesajı gönderene kadar 1 çay daha içerim herhalde . :D

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #917 : Ocak 05, 2014, 12:22:45 »
Şu mesajı alıntı yapmak için bekliyorsam ttnet kepenkleri kapatsın . Bu nedir ya aradım arıza talebi oluşturak dediler . 3 aydır talep oluşturuyorlar . Hayır 3 ay önce güzeldi 3 ay önce ne oldu da böyle oldu anlamış değilim .

Ahmet abi az sabredeydin senin yüzünden aşağıdaki uyarıyı aldım şimdi bu mesajı gönderene kadar 1 çay daha içerim herhalde . :D

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

Aynısı bizim arkadaşada oluyordu müşteri hizmetlerini aradı arkadaşım sen orada çalışan bir personelsin senin hiç bir suçun yok ama bu çağrıyı dinleyen pe... diye bir girdi lafa nereden cıktı küfürler sayamadık yeminle ertesi gün geldiler tesbit yapmaya eve :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #918 : Ocak 05, 2014, 12:23:56 »

:rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #919 : Ocak 05, 2014, 12:26:04 »
Aynısı bizim arkadaşada oluyordu müşteri hizmetlerini aradı arkadaşım sen orada çalışan bir personelsin senin hiç bir suçun yok ama bu çağrıyı dinleyen pe... diye bir girdi lafa nereden cıktı küfürler sayamadık yeminle ertesi gün geldiler tesbit yapmaya eve :lol:
Abi az kaldı bende aynı yola başvuracam.