0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayfonu satıp galaxy s3 aldım hayatımın hatasını yaptım hiç beğenmedim bir garip geldi
Gecmis olsun.
Seçkin bir sorsana kardeşim. Şaka bir yana güle güle kullan. İşletim sistemleri farklı olduğu için yabancılamış olabilirsin. Alışırsın. Ama bir motto var biliyorsun. Cep telefonu, iPhone ve diğerleri diye ikiye ayrılır.
Android telefon kullanıpta, çağrı geldiğinde ekranı gelmeyen kimse var mı forumda, ve ya bu problemi bilen ve çözümünü bilen var mı?Çağrı geliyor, telefonun zil sesi çalıyor, ancak ekran gelmiyor. Dolayısıyla çağrıya yanıt verilemiyor.10-15 sn gecikmeli ekran geliyor ve ancak yanıt verebiliyorsunuz.Bu sorun 10-15 çağrıda 2-2 defa yaşanıyor. Belirli numaralara ve ya duruma bağlı değil.
nasıl yaptım böyle bir hata hala anlamış değilim. birkaçgüne iphoneye tekrar geçeceğim.
Seçkin hata hatayla düzeltilmez . İnan alışınca iphone dan çok daha memnun kalacaksın .
3 gündür kullanıyorum gram alışamadım ve hoşuma gitmedi müşteri çıktı yarın satıyorum bekle beni iphone
Seçkin neyine alışamadın . Ben 2 yıldan fazla oldu android kullanıyorum özellikle 4.1 jeal bean harika .Ama sen iphone ile mutlu olacaksan telefonun şimdiden hayırlı olsun .
bir laf vardır alışmış beterdir diye benimki de o hesap
arkadaşlar T20 var bende telefonumdan memnunum fakat kronemetreye ihtiyacım var bu telefonda yok ne yapabilirim bilen varsa yardım beklerim teşekkürler...
Bende yaklaşık 2 hafta önce samsung ace 2 GT-İ8160 alarak katılmış bulunmaktayım. Tek sorunum şarjı uzatabilmek için ne yapabiliriz telefon sürekli ekonomi modda otomatik döndürme gps bluetooth sürekli kapalı sadece eve gelince WiFi açıyorum o kadar tek sinirimi bozan noktası budur yardımcı olabilecek var mı rootlamadan tabikide
Task killer uygulamalarindan yukle arka planda calisan uygulamalari oldurur. Tum veri baglantilarini kapat ( Bleutooth, GPS, 2G, 3G, WiFi ) yada power bank al
Power bank derken abicim