Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #1080 : Şubat 02, 2014, 23:05:54 »
Mahmut telefonun mail alıp gönderirken kullandığı sistem hata veriyor..

wipe dediğin ne dir? açarmısın ..

Abi wipe işlemi bir neyi formattır .

Abi tel kapalı iken ses açma ve home tuşuna basın sonra bu tuşlara basılı tutarak teli açın ve bu iki tuştan recovery ekranı gelene kadar elinizi çekmeyin . Recovery menüde wipe ile başlayan iki satır var ses açma tuşlarını kullanarak önce üsteki wipe ile başlayan satırın üstüne gelip power tuşuna basarak onaylayın daha sonra onun altındaki wipe ile başlayan satıra gelip onaylayın her ikisini yaparken power butonuna bastıktan sonra işlemi onaylıcak satıra gelip yeniden power tuşuna basarak onaylayın ve en son en üstteki reboot ile başlayan satırı onaylayın . Tel yeniden başlıcaktır ve bu karşılaştığınız hata %99 giderilecektir . Fakat unutmayın telefondaki veriler silinecek yapmadan önce önemli dosya ve belgelerin yedeğini alın .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1080 : Şubat 02, 2014, 23:05:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1081 : Şubat 03, 2014, 00:03:21 »
Abi wipe işlemi bir neyi formattır .

Abi tel kapalı iken ses açma ve home tuşuna basın sonra bu tuşlara basılı tutarak teli açın ve bu iki tuştan recovery ekranı gelene kadar elinizi çekmeyin . Recovery menüde wipe ile başlayan iki satır var ses açma tuşlarını kullanarak önce üsteki wipe ile başlayan satırın üstüne gelip power tuşuna basarak onaylayın daha sonra onun altındaki wipe ile başlayan satıra gelip onaylayın her ikisini yaparken power butonuna bastıktan sonra işlemi onaylıcak satıra gelip yeniden power tuşuna basarak onaylayın ve en son en üstteki reboot ile başlayan satırı onaylayın . Tel yeniden başlıcaktır ve bu karşılaştığınız hata %99 giderilecektir . Fakat unutmayın telefondaki veriler silinecek yapmadan önce önemli dosya ve belgelerin yedeğini alın .

Evet Mahmut saat 00:01 ve be silinen rehberi fotoları geri yüklemekle uğraşıyorum.. Allahtan programları otomatik kendi atıyo..

teşekkürler Mahmut..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #1082 : Şubat 03, 2014, 00:14:54 »

Evet Mahmut saat 00:01 ve be silinen rehberi fotoları geri yüklemekle uğraşıyorum.. Allahtan programları otomatik kendi atıyo..

teşekkürler Mahmut..

Rica ederim abi 4.3 hayırlı olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1083 : Şubat 04, 2014, 11:27:54 »
Bir sorum olacak;

Galaxy SIII mini telefonum var. Ana ekrandaki internet uygulamasının ana sayfasını bir türlü www.google.com yapamadım.  Uygulama açık iken sol altteki menü/ayarlar/genel sekmesinden geçerli sayfa-varsayılan sayfa  ne kadar ayarlasamda çıkıp tekrar girince boş sayfa yani about blank geliyor.  Tamam ayrıca google uygulaması var ama ben bu uygulamanın da ana sayfasını google yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı ?
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1084 : Şubat 04, 2014, 11:43:56 »
Osman abi Geçerli sayfa adresini varsayılan sayfa değilde google adresini elle gir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1085 : Şubat 04, 2014, 11:58:20 »
Arkadaşlar Galaxy S3 telefonum 6 metreden betona çakıldı ve sizlere ömür. Yeni telefon almaya karar verdim samsung listeye dahi koymuyorum S3 beni güncellemeler de çok üzdü. LG G2 32 gb mı yoksa Nexus 5'mi ? özellikle G2 kullananlar kasa kalitesinden bahsedebilirlerse çok sevinirim donanımına diyecek söz yok zaten, yada bu iki seçeneğin haricinde tavsiye edebileceğiniz telefon varmıdır ?
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1086 : Şubat 04, 2014, 12:00:36 »
Osman abi Geçerli sayfa adresini varsayılan sayfa değilde google adresini elle gir

Elle girilmiyor ki,  geçerli sayfa  deyince www.google.com.tr....  bisürü zamazingodan oluşan bir adres otomatik olarak geliyor  o ayar yerinde.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1087 : Şubat 04, 2014, 13:08:08 »
Arkadaşlar Galaxy S3 telefonum 6 metreden betona çakıldı ve sizlere ömür. Yeni telefon almaya karar verdim samsung listeye dahi koymuyorum S3 beni güncellemeler de çok üzdü. LG G2 32 gb mı yoksa Nexus 5'mi ? özellikle G2 kullananlar kasa kalitesinden bahsedebilirlerse çok sevinirim donanımına diyecek söz yok zaten, yada bu iki seçeneğin haricinde tavsiye edebileceğiniz telefon varmıdır ?

Selçuk ben G2 kullanıyorum kasa kalitesi emin ol samsungtan çok daha iyi , birtek sorun var arka kapağın altında ufak bir boşluk var sanırım elle sert bastırınca hafif bi gıcırdama var ama onun dışında bugüne kadar donma takılma kasma yaşamadım bende beyaz 16gb var inanılmaz memnunum ve çevremdeki arkadaşlarımdan 3 ü telefonlarını G2 ile değiştirdi , bunlardan biri iphone kullanıcısı idi.

Elle girilmiyor ki,  geçerli sayfa  deyince www.google.com.tr....  bisürü zamazingodan oluşan bir adres otomatik olarak geliyor  o ayar yerinde.

Osman abi android sürümü nedir ? güncelleme falan yaptınmı yakınlarda ?  normal S3 te son güncellemden sonra ekran tuşlarının ışıkları yanmıyormuş :D dün bir arkadaşım saydırıyordu bu konuda samsunga :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #1088 : Şubat 04, 2014, 13:21:03 »

Osman abi android sürümü nedir ? güncelleme falan yaptınmı yakınlarda ?  normal S3 te son güncellemden sonra ekran tuşlarının ışıkları yanmıyormuş :D dün bir arkadaşım saydırıyordu bu konuda samsunga :D 

Abi samsungdaki ekran tuşlarının ışıkları ayarlardan yapılıyor . Ayarlar / ekran /tuş kilidi ışığı süresini 1.5 sn olarak ayarlasın yanması lazım . Bende 4.3 ü yükleyince tuşlar yanmadı aynı şekilde samsunga saydırdım ama çözümü buymuş . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1089 : Şubat 04, 2014, 13:25:50 »
Abi samsungdaki ekran tuşlarının ışıkları ayarlardan yapılıyor . Ayarlar / ekran /tuş kilidi ışığı süresini 1.5 sn olarak ayarlasın yanması lazım . Bende 4.3 ü yükleyince tuşlar yanmadı aynı şekilde samsunga saydırdım ama çözümü buymuş . :)

Mahmut bana lazım değil kardeşim :D ben LG kullanıcısıyım :D arkadaşa söylerim :D  ama sende dertlenmişsin bak o konudan :D  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1090 : Şubat 04, 2014, 13:30:04 »
Selçuk ben G2 kullanıyorum kasa kalitesi emin ol samsungtan çok daha iyi , birtek sorun var arka kapağın altında ufak bir boşluk var sanırım elle sert bastırınca hafif bi gıcırdama var ama onun dışında bugüne kadar donma takılma kasma yaşamadım bende beyaz 16gb var inanılmaz memnunum ve çevremdeki arkadaşlarımdan 3 ü telefonlarını G2 ile değiştirdi , bunlardan biri iphone kullanıcısı idi.
Abi bilgiler için teşekkür ederim bende büyük ihtimal tercihimi G2'den yana kullanacağım. 1449 tl'ye 32 gb versiyonunu buldum. :) S3'ün tamir olma ihtimali çıktı 3-4 güne kadar karar vereceğim alma konusunda.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #1091 : Şubat 04, 2014, 13:34:36 »

Mahmut bana lazım değil kardeşim :D ben LG kullanıcısıyım :D arkadaşa söylerim :D  ama sende dertlenmişsin bak o konudan :D  :rofl:

Biliyorum abi. Ben arkadaşınız için yazdım zaten. Aynen dediğiniz gibi bende dertlendim banada başkası söylemişti. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1092 : Şubat 04, 2014, 13:55:52 »
Selçuk abi bende g2 derim. Note3ün Türkiye versiyonuyla özellik bakimindan kafa kafaya telefon. Eğer ucuz birşey almak istiyorsan 16 GB lik discovery tavsiye ederim. S3 ile ayni özellikte olduğu için seni üzmez.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1093 : Şubat 04, 2014, 14:31:04 »
Selçuk abi bende g2 derim. Note3ün Türkiye versiyonuyla özellik bakimindan kafa kafaya telefon. Eğer ucuz birşey almak istiyorsan 16 GB lik discovery tavsiye ederim. S3 ile ayni özellikte olduğu için seni üzmez.
İlke discovery'de aklımda hem ekonomik olur benim için ama G2 incelemesini izledim fikirlerim değişti parasını hakediyor. S3'ün tamir olma ihtimali çıktı ama benim aklım hala G2'de özellikle kamerası çok iyi. Tek çekincem kasa kalitesi biraz aklımı kurcalıyor.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1094 : Şubat 04, 2014, 14:56:46 »
İlke discovery'de aklımda hem ekonomik olur benim için ama G2 incelemesini izledim fikirlerim değişti parasını hakediyor. S3'ün tamir olma ihtimali çıktı ama benim aklım hala G2'de özellikle kamerası çok iyi. Tek çekincem kasa kalitesi biraz aklımı kurcalıyor.
Heh şunu söyleyim discovery gece çekimlerinde kamerası biraz kötü abi. Odaklayamıyor adam akıllı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1095 : Şubat 04, 2014, 15:26:59 »

bende bu aralar dşünüyorum akıllı bir telefona geçmeyide herkes birşey sölüyor samsung sever birisi olarak aklıma s4 yattıydı ama g2 diyenler oldu htc diyenler oldu sony diyenler oldu...kimisi dedi kamerası çok iyi kimisi dedi 32gb kimisi dedi s4 daha canlı ekran kafam allak bullak oldu :) sence neden s4 değilde g2 aralarında göze batan ne gibi bir fark var kardeş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1096 : Şubat 04, 2014, 15:38:54 »
G2 kullaniyorum sarj kapasitesi ve donanim yonunden ustun olmasi almak icin sebep.Malzeme kalitesi yonundende samsunglardan asagi kalir yani yok emin olun.Bir elinize s4 diger elinize g2 alip karsilastirin hangisini begenirseniz onu alin.Ekran olarakta g2deki IPS ekrani arastirin derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1097 : Şubat 04, 2014, 15:54:47 »
Mehmet bey LG G2 ile S4 ü yanyana koyun bi bakın,  S4 ü direk elersiniz ,  arkadaşıma işyerinden S4 vermişler yan yana getirdiğimizde kendiside G2 verselerdi diye iç çekiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1098 : Şubat 04, 2014, 15:58:39 »
bende bu aralar dşünüyorum akıllı bir telefona geçmeyide herkes birşey sölüyor samsung sever birisi olarak aklıma s4 yattıydı ama g2 diyenler oldu htc diyenler oldu sony diyenler oldu...kimisi dedi kamerası çok iyi kimisi dedi 32gb kimisi dedi s4 daha canlı ekran kafam allak bullak oldu :) sence neden s4 değilde g2 aralarında göze batan ne gibi bir fark var kardeş...
Abi ben sana şöyle söyliyim neden S4 değil, değilde neden samsung değil dersen S3 kullandığım için gücelleme konusunda çok gecikmeler yaşadım stabilede sorunlar oldu vs vs. S4 kit kat alacak ama zaman ilerdikçe yeni android sürümleri çıktıkça S4'de S3 gibi sorunlar yaşatacak bana kalırsa. S4, G2 arasındaki farka gelince G2'de bulunan Snapdragon 800 işlemci ülkemizde satışda olan S4'ün Exynos 5 Octa 1,6 GHz Dört + 1,2 GHz işlemcisinden daha performanslı, S4'de de snapdragon 800 var ancak LTE versiyonlarında ülkemizin LTE (4G) standardı olmadığı için gelmiyor. G2'nin bir üstün yanı da pili 3000 mHa olduğu için daha uzun pil ömrü var, ses ve kulaklık performansı G2'nin daha üstün eklemekte fayda var G2'nin LTE desteği de mevcut işe yaramayacak ama ayrım yapmamışlar samsung gibi, en önemlisi de kamera farkı G2'de Optik İmaj Sabitleyici (OIS) var, ikisinin neredeyse kasa boyutları aynı ancak G2'de 5.2inç ekran var buda yan bölgelerde ekran kenarlarının G2'de neredeyse sıfıra inmesini sağlaması demek. G2'nin S4'e göre eksik yanları bana kalırsa Sd kart desteğinin olmaması ve pilinin değiştirilememesi yani arka kapağı değiştirilemiyor.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1099 : Şubat 04, 2014, 16:26:14 »
Abi ben sana şöyle söyliyim neden S4 değil, değilde neden samsung değil dersen S3 kullandığım için gücelleme konusunda çok gecikmeler yaşadım stabilede sorunlar oldu vs vs. S4 kit kat alacak ama zaman ilerdikçe yeni android sürümleri çıktıkça S4'de S3 gibi sorunlar yaşatacak bana kalırsa. S4, G2 arasındaki farka gelince G2'de bulunan Snapdragon 800 işlemci ülkemizde satışda olan S4'ün Exynos 5 Octa 1,6 GHz Dört + 1,2 GHz işlemcisinden daha performanslı, S4'de de snapdragon 800 var ancak LTE versiyonlarında ülkemizin LTE (4G) standardı olmadığı için gelmiyor. G2'nin bir üstün yanı da pili 3000 mHa olduğu için daha uzun pil ömrü var, ses ve kulaklık performansı G2'nin daha üstün eklemekte fayda var G2'nin LTE desteği de mevcut işe yaramayacak ama ayrım yapmamışlar samsung gibi, en önemlisi de kamera farkı G2'de Optik İmaj Sabitleyici (OIS) var, ikisinin neredeyse kasa boyutları aynı ancak G2'de 5.2inç ekran var buda yan bölgelerde ekran kenarlarının G2'de neredeyse sıfıra inmesini sağlaması demek. G2'nin S4'e göre eksik yanları bana kalırsa Sd kart desteğinin olmaması ve pilinin değiştirilememesi yani arka kapağı değiştirilemiyor.
Aklimda olan şeylerin hepsini yazmissin abi.
G2 de hafiza karti girişi yok fakat otg kablosuyla halledebilirsiniz abi. Otg kablosuna bir flash bellek takarak kullanmadiginiz verileri flash belleğe atabilirsiniz.