0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlke 1 hafta mecburiyetten kullanmasam abartmış derdim ama kullandığım ve bildiğimden bence az bile söylemiş . Arkadaş 1 hafta telefonla resmen cebelleştim . Dokunuyorum telde tık yok bir daha dokunuyorum 2 işlemi birden yapıyor . Geri tuşuna basıyorum tık yok bir daha basıyorum 2 kere geriye gidiyor az daha kullanmak zorunda kalsaydım sinir hastası olacaktım .
Aynı telefondan eşime almıştık telefon açık olduğu halde kimse ulaşamıyordu aç kapa yapınca düzeliyordu servise verdik anakart değişti telefon yine aynı allahtan servis müdürü tanıdığımız oluyor tel orada bıraktık üç defa daha işleme soktular tam para iadesi aldık.üzerine biraz daha ekleyip S3 aldık.
Sen yine 1 hafta kullanmissin abi Ben nerdeyse 1,5 sene kullandim bunu
Servis müdürü iş değiştirdi başka bir firmaya geçti ilke bu söylediğim olay geçen sene oldu , tanıdık oldumu çözülmeyecek iş yok
LG G2 mi alsam acaba onun sd kart yuvası yok kullanan var mı ?
İlke direk o telefonu kullanan biri belki o kadar cebelleşmez ama ben note 2 den ona geçince sudan çıkmış balığa döndüm . Ama yine iyi dayanmışsın ben en fazla 1.5 ayda fırlatırdım duvara .
Aynı sorun bende de var Acaba ne olacak?
Ben daha öncede 4.3 kullaniyordum fakat Türkiye romu değildi. Türkiye rom yükledim evde herzaman wifiye bağlandığım noktada şuanda wifi kopuyor :S
bende de ayni sorun var. wifi kararsiz diyo ve kopuyor. bidaha da baglanmiyor. acip kapamak gerekiyor daha once hic sorun yoktu. antenin yanina koyuyorum yinede full cekmiyor. :-D samsung iste. bir kere cikardilar beceremeyip geri cektiler ikinciyi cikardilar galiba buda sorunlu. nexus aramaya baslasam iyi olacak galiba. gm discovery 16lik da iyiden iyiye sempatik gelmeye basladi telefoncu fazla fark istemezse alsammiki diye dusunmuyo degilim. bu guncelleme rezaleti cok soguttu beni. ayrica kamerada sesli resim diye birsey gelmis hdr gitmis. hdr cok hosuma gidiyodu.
Wifi sorununun çözümü çok kolay . Biz dün s3 e yükledik ve çok memnunuz . Wifi sorunu benim note 2 de de oldu bu 4.3 ile gelen bir özellik adsl bağlantısı yavaş ise wifi açık olsa bile 3g ye geçiyor . Bu özelliği kapatmak için . Ayarlar/wifi/menü/gelişmiş adımından otomatik şebeke geçişini kapatıyoruz ve böyle bir sorunumuz kalmıyor . Sadece yine ara ara bildirim çubuğunda wifi bağlantınız dengesiz diye uyarı verir ama bağlantı kesinlikle kopmaz .
Ben bir soru sormak istedim ama ayrı bir konu açmaya gerek duymadım Acaba çok temiz 2.el bir ı phone 4 mü? yoksa sıfır general mobile discovery mi almak mantıklı ?ı-phone 4(16gb) daha üstünde jelatinleri duruyor 350 tl ?
Ben olsam i-phone alırdım. I-phone I phone dur.
Selçuk dediğim şekilde yap olacaktır sadece ara sıra wifi bağlantınız dengesiz diye bildirim çubuğunda uyarı çıkıyor kendi bağlantım için söylüyorum yalanda değil gerçekten dengesiz sonuçta ttnet .
Aynen katılıyorum ttnet konusuna Söylediğin ayarları yaptım eve gidince test edeceğim şu an işteyim modem dibimde zaten test edemiyorum Bilgiler için teşekkürler.
Emre iphone ben alabilirim. Hem iPhone çok kotu telefon yav onu ben alim sen discovery al
Fiyat çok iyi, muhtemelen bir tanıdıktır, yoksa bu fiyata bulunmaz bence.