Geçmiş olsun Selçuk . Arada oluyor böyle talihsizlikler .
Teşekkürler Mahmut kardeşim. Düşme olayı tam bi talihsizlikti zaten :S
Hafıza kartı muhabbeti geçmişken, bende internet üzerinden baktığımda, micro SD(64gb) class 10 kartları 55-65 tl ye bulabiliyorum. Hall böyleyken, mağazalarda bu fiyat, 180 liraya çıkıyor. Bu 55 liralık kartlar ne kadar taklittir, taklitese bile elimde kalabilirmi, veya randımansız çalışabilirmi ?, Bu tür kartlar kullanan varmı ? En kötü durumda 32gb düşüneceğim media marketten, 80 lira fiyatı, normalmi? Çok soru sordum vallahi
Ağabey çok teşekkür ederim, biraz önce verdim bende siparişi, gerçekten çok güzel bir indirim denk gelmiş, kaçırmadım bende.
Rica ederim indirimi kaçırmazsam benimde almam lazım araç içi kamera için.
Bende gaza geldim geçen gün kernel değiştirdim telefonu rootladım

Telefon orjinalde 800 mhz dual core ben 1.2ghz dual core yaptım ısınma sorunu göremedim hoş ısındığında soğuyamıyor ama onu dışında çok iyi şimdilik şarj konusuna gelirsek hiç kullanılmadığında çok daha iyi normalde gece şarjdan çekip sabah kadar %95e iniyordu yaklaşık 8 saat içinde şu aralar %98-97 arası oluyor ama kullanmaya başlayınca başlıyor tüketmeyece temizinden günde 2 şarjı var telefonun
Bir sorum olacak;
Galaxy SIII mini telefonum var. Ana ekrandaki internet uygulamasının ana sayfasını bir türlü www.google.com yapamadım. Uygulama açık iken sol altteki menü/ayarlar/genel sekmesinden geçerli sayfa-varsayılan sayfa ne kadar ayarlasamda çıkıp tekrar girince boş sayfa yani about blank geliyor. Tamam ayrıca google uygulaması var ama ben bu uygulamanın da ana sayfasını google yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı ?
Sorunumu çözdüm, belki aynı durumda olanlar vardır;
Ana ekrandaki internet ikonuna tıkladınız, karşınıza about blank sayfası geldi.
-Sağ üst köşede 1 yazan yere dokunulur yani bir sekme daha eklenir.
-Şimdi iki tane about blank sayfası oluştu. Bir tanesinin adres çubuğuna örnek olarak
www.toyotaclubtr.com yazılır ve sayfa açılır.
-Şimdi iki sekmemiz var, birisi about blnak diğeri toyota clubün sayfası. Şimdi o sekme ekleme yerine tekrar tıklanır, about blank sayfası ön tarafa alınır, sağ üst köşesindeki (-) işaretine dokunulur. Şimdi tek sekme ve o da toyota clubun sayfası. Şimdi sağ alttan menü/ayarlar/genel/ana sayfa ayarla/geçerli sayfa tıklanır. İşte bu kadar. Artık o internet uygulamasına her tıkladığımızda ana sayfamız
www.toyotaclubtr.com sayfası gelir.
bizim zet1 için de çıkar inşallah 4.4, bu arada cavit abiye tekrar teşekkür ediyorum, 50 liraya aldım 32 lik kartı, şu an 65 e çıktı.
bizim zet1 için de çıkar inşallah 4.4, bu arada cavit abiye tekrar teşekkür ediyorum, 50 liraya aldım 32 lik kartı, şu an 65 e çıktı.
Sen aldin biz alamadik abi

Abi kart nasil hiz filan. Ben sandisk ten başka marka düşünmüyorum pek ama
Htc one a nasıl rom atabilirim ? İşlemler gözümü korkutuyor
Bende android kervanında devam eden biri olarak, sat-kurtul moduna girdiğim, xperia U mun, sürümünü geri döndürmek için, yardım bekliyorum. Sanırım eski sürümün romunu geri yüklemem gerekiyor.
Niye, Xperia'dan memnun degil misin? Nokia kervanından sonra Xperia deneyeyim deyip Z1 compact aldım birkaç hafta önce. Kamerası Nokia kameralarıyla boy ölçüşemiyor, karanlıkta resim çekmiyor. Kamera dışında bir sorun görmüyorum şimdilik...