0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aklimda olan şeylerin hepsini yazmissin abi. G2 de hafiza karti girişi yok fakat otg kablosuyla halledebilirsiniz abi. Otg kablosuna bir flash bellek takarak kullanmadiginiz verileri flash belleğe atabilirsiniz.
Aynen ilke S3'de kullanmak üzere 1$ ebaydan OTG almıştım G2'yi desteklermi bilmem, ama mantalite farklı neden yanımda flash taşıyım takmak varken bu direk eksi bir tarafı G2'nin bu arada güney korede teknik yapısının aynısı olan fakat hafıza kartı girişi ve arka kapağı açılıp pilinin değiştirilebilen modeli olduğunu öğrendim.
Abi 32 gb lık hafıza yeterli diye düşündükleri için hafıza kartı desteği eklememis olabilirler. Abi birde parayı düşünmemek şartıyla note3 Türkiye versiyonuyla(n9000q), g2 arasında kalsam g2 alırım. Çünkü işlemci, 4g ve internet hızı g2 de daha iyi. Ama note3ün avrupa versiyonu(n9005q) olsaydı o zaman note3(n9005q) derdim çünkü g2 deki işlemcinin aynısı onda var ve 4g, internet hızı filan g2 ile aynı.
Ama 16gb versiyonlarıda var ve kullanıcıya 10gb gibi bi alan kalıyormuş ben o yüzden 32gb versiyona yöneldim. 16 ile 32 arasında 200 tl gibi bi fark var bu arada.Note3'de işlemciyi geçtim LTE'lerde kameranın 4K desteği varken bizdekilerde yok nie bu ayrımı yapıyolar anlamadım.
Osman abi android sürümü nedir ? güncelleme falan yaptınmı yakınlarda ? normal S3 te son güncellemden sonra ekran tuşlarının ışıkları yanmıyormuş dün bir arkadaşım saydırıyordu bu konuda samsunga
Kuzenimin s3ude 4.3u olmus ama hicbir sikinti yok telefon tikir tikir calisiyor
http://www.youtube.com/results?search_query=downgrade%20xperia%20u&sm=3Downgrade xperia u
birde Dahili-TV var
Tab 3 e yukleriz kit kati artik
Böyle liste yayınlamakla olmuyor icraat lazım 4.3 sürecini herkez biliyor hayırlısı artık. Bu arada 6 metre yükseklikten betona çıkılan s3 telefonumu ekran ve yan krom çerçeve ile birlikte 380 tl maliyetle telefoncuya yaptırdım ekran orjinal ancak çerçeve orjinal olmasada orjinale yakın kalitede.