0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bide milletin gazını almak için bu foruma yönlendiriyolar servisten, orada biraz sesini yükseltince... ordan biri çıkıyor evet kardeş sorunu olanlar şöyle bir site var oraya girip derdini anlatıp çare buluyor diye...
Evet herkes böyle diyor. Ama sekman son çare olarak sorunu kesin çözüyormuş. Aracın değerini etkilemiyormuş diyorlar. Bilemiyorum.
Dün Deniz bey ile bu konuyu uzun uzun konuştuk. İnsanların memnuniyetsizliklerinden bahsettim. O da sorunun çözümünde turbo, vakum pompası ve sekman değişimden sonra sorunun çözülebildiğini söyledi.
Deniz Bey hem mantıklı hem de dürüst bir insanmış demekki...Kaç yıldır servislerin yağ yakmanın normal olduğunu anlattıklarını dinledik. Bas bas bağırdık, bu oranlarda yağ yakma normal değildir, gidin hakkınızı arayın diye, ama maalesef çoğu arkadaşımız servislerin masallarına inandılar ve mağdur oldular... Bence, bu konuda sıkıntı yaşayanlar toplanıp toplu bir dava açmalılar tüketici mahkemesinde, ve maddi zararlarının telafisini istemeliler... Çünkü bu "ayıplı ürün"dür, ve Toyota bunu bildiği halde gereğini yapmamıştır. Sıfır araç alanları bu problemle başbaşa bırakmış, yepyeni araçların turbosunu, vakum pompasını ve sekman değişimini zorunlu kılmıştır... Bunları garanti kapsamında yapmış ve sizden ücret istememiş olması da bahane değildir. Sonuçta sıfır araçta aracın can damarı olan bu kadar parçanın değişimi gerekiyorsa, özellikle ikinci el değeri açısından zarar ediyorsunuz demektir...
Bunu hangi servis yaptı?
Toyan serviste isyan ederken Serkan isimli bir arkadaşla tanıştım (hatta siz miydiniz Önce o yönlendirdi sonra da servis çalışanları...
şu an beklemedeyiz bakalım haftaya telefon edip sıkıştırmayı düşünüyorum doldurmuş olduğum forum ne alemde incelendi mi falan diye gelişme oldukça buraya yazıcam...
Evet başka bir servisle görüşmenizi ve ALJ den Deniz bey ile görüşmenizi ben tavsiye ettim. Ama sanki bunu bir sitem olarak anlatmışsınız sanki. Yanlış mı yaptım yardımcı olmakla emin olamadım.
Haftaya kadar bekleyemedim ve aradım tekrar plaka ve araç ile ilgilenen servis bilgilerini verdim dönüş yapıcaklarını söylediler. Başka bir forumda okuduğum kadarıyla mahkeme sonucu aracı yenisiyle değiştiren olmuş şimdi o kişiyle de irtibata geçip neler yaptığını araştırıcam. Sonuna kadar peşindeyim bu olayın
O arkadaşı bulursanız banada telefonunu iletebilirmisiniz buradan ben de konuşmak isterim
kişiyle telefon yoluyla değil de email yoluyla irtibata geçtim mail adresi mmt@hakkimiziariyoruz.biz yalnız onun ayıplı aracındaki problem aracın yokuş çıkamamasıymış neyse yazıştık arkadaşla yardımcı oldu ihtarname çekelim yardım edicem dedi bakalım düşüncem
Web sitesini inceledim biraz önce...Bu arkadaşı canı gönülden tebrik ediyorum... Hakkını aramak böyle birşey olsa gerek...
evet umarım bizim de hikayemiz mutlu sonla biter
Az önce genel merkezden aradılar bakım zamanına yakın yağ ikazı vermesi doğal diyo ya 2 tane aracımız var öbürü niye yapmıyo peki dedim hazırlamış olduğu hazır cevaplardan birşey bulamayınca teklemeye başladı, 40 bin bakıma kadar tekrar ikaz verirse serviste incelemeye alacaklarını söyledi ben de garanti süresi dolunca bu harcamalar cebimizden çıkacak dedim sizin arabanız takip altında madur durumda bırakmayız gibilerinden birşeyler sölediler araçtan soğuduk bari marka bizi soğutmasa
Bu araçların esas yağı 5w-30 tam sentetik yağdır Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 yağ 120 tl civarı 15000 gidiyor minumum 10w-40 yağ 8000 den sonra bozulur arkadaşlar dikkat edelim ucuz yağları servis dahi koysa itiraz edelim.