0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gulsuuuuummmm!!! Taylan'in otobusle gelme ihtimali senin planinda bir degisiklik yaratacak mi bana bunun cevabini vermelisin
bilemedim.. şimdi.. dönüşte Taylan'la gelicektim.. en olmadı kardeşimi çağırırım o gelir alır beni Düzce'den.. Düzce'ye kadar da bi yardımsever bırakır dimi beni
halledilir bi şekilde oğuzhan
Öncelikle Ergünüm sonra tüm mahalle hep beraberr sıkıntı yok herşeyi hallederiz, başımızın üstünde yeriniz var
Gelelim yiyecek mevzuuna... Nasıl yapsak dilerseniz Düzceden gerekli alışverişi yaparız biz çocuklarla ya da herkes belirlenen sabit miktarda birşeyler getirir
.Düzce 1-) Taylan Ercan 17 ES ruhuyla 2-) A.C.D. & 3-)Yiğitcan Coşar4-) Hasan İnananEkip İstanbul (Gebze Kocaeli Tayfası ile McDonaldsta buluşulabilir)1-) Ergün Gürkan 2-) Oğuzhan Taş3-) Nagihan Uyanık ve Cihan Uyanık 4-) Sercan Karabulut 5-) Gülsüm Gül 6-) Mali -Denise Yıldız Not: çift olursa iki kişi, tek olursa 1 kişilik yerim var.7-) Sefa Özcan & MC Akman yo yoo9-) Mesut Akın10-) Oktay Okyay11-) Süray abi ve Kımıl Emreden ne haber?Ekip Ankara;1-) Coşkun Demiratlı & zevcesi2-) Hande Bayram damı istanbuldan geliyordu ortada buluşacaklardı Hande görmeyi çok çok istiyordu ama bir sorun çıktı yine de cumartesi akşamına kadar umudunu yitirmeyecek..... 3-) Neşet ve bilimum tayfa 4-) Seyit Güvenç
Ankaradan Coşkun katılamıyor malesef kendisi ufak bir operasyon geçirecek 10gün yatak istirahati var Yaaa zargi sen bari yapma delirtmeyin beni arkadaş bu toplantıda neden herkes benide yazarmısın moduna girdi yahu Arkadaşlar bu olay yıllardır şöyle gerçekleşir gelecek olan adını yazar listeyi günceller Haydi Zargi örnek ol bakalım büyüklere küçüklere
.Düzce 1-) Taylan Ercan 17 ES ruhuyla 2-) A.C.D. & 3-)Yiğitcan Coşar4-) Hasan İnanan5-)Ercüment Enes Koluman Ekip İstanbul (Gebze Kocaeli Tayfası ile McDonaldsta buluşulabilir)1-) Ergün Gürkan 2-) Oğuzhan Taş3-) Nagihan Uyanık ve Cihan Uyanık 4-) Sercan Karabulut 5-) Gülsüm Gül 6-) Mali -Denise Yıldız Not: çift olursa iki kişi, tek olursa 1 kişilik yerim var.7-) Sefa Özcan & MC Akman yo yoo9-) Mesut Akın10-) Oktay Okyay11-) Süray abi ve Kımıl Emreden ne haber?Ekip Ankara;1-) Coşkun Demiratlı & zevcesi2-) Hande Bayram damı istanbuldan geliyor ortada buluşacaklar 3-) Neşet ve bilimum tayfa 4-) Seyit Güvenç
Oyy gıyamam ben sanaaa Ders çalış Ercüüü havanın durumu malum bari diğer gereksinimi yerine getirelim Daha olur olur Hasanım Düzce bu durur mu Boş lakırtı Memet var daha
pazar günü bayaa yardımsever ihtiyacımız olucak anlaşılan )