0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan yapmasana la adam pajeroyla gelcek sen girme araya biz yiğitle pajeroyla gideceğiz Eee rakipleri takip etmek lazım Yiğido Pajeroyla hem kaldırımıların üzerinden geçeriz
Hiç davette etmiyorsunuz öyle olsun bizde sizi kardeş bildik neyse benim corolla sizin pajero nuzu aratmaz
Hep bu Hasan yüzünden işte Yine bunla gidersen kaldırıma maruz kalırız alimallah Düzcede olsam bakardıkta He ya doğru diyorsun Hasan senin corollada pajero kadar yüksek Neaplım bro bizim ki basık Uh bu ağır oldu
Ankaradan Coşkun katılamıyor malesef kendisi ufak bir operasyon geçirecek 10gün yatak istirahati var
Doktora sinirlenmem sonucu operasyonu biraz erteledik.Eğer pazar gününe kadar olmazsam ameliyat oradayım
Gecmis olsun
Soru :Mecburen İzmit ten geçeceksiniz;peki ben sizi nerede karşılaycağım?
Ben çocuklar için bir tane kızak bile aldım bugün, diğer kızakları orada kiralarız artık
Ağabeycim ben seni arayacağım yaklaşınca otoyolda buluşuruz ya da istersen ben merkeze girerim nasıl istersen.
İşte geldim buradayım ben bu işte ustayım,Acd yavrum sana -tesadüf- ederim Benim ismimi orjinalde o listeye yazman lazımdı.
Taşko yakalarım seni.