0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bro o değilde şimdi gerçekçi konuşmak gerekirse dün gece hayatımın en zorlu yolculuklarından birini geçirdim Uşak-Afyon-Kütahya-Eskişehir Hattında... Ama trafik kolay kolay durmuyor bir kere durduk o da kaza vardı... Ve ekipler ciddi manada çalışıyor sürekli kar küreyip tuzluyorlar... Benim korkma sebebim şöförümüzdü muhabbete daldık adam bir yıl radardan ehliyet kaptırmış Baya hızlı geldik ama tehlikeli bir durum yoktu yani şahsi korkaklığım benim İşin özü şu ki Ankara ve istanbuldan gelecekler için hiç bir sorun yok zaten ama emanette olsa zinciriniz olmadan yola çıkmayın Taylan biladerim anlattığım güzergah zaten hemen hemen senin güzergahın seninde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama 50tl ver adam gibi bir zincir al derim kardeşim
Gelmek istiyoruz ama kar olayı benim için ciddi sıkıntı arkadaşlar. Malum kar tecrübem yok, karda ne yapılır bilmiyorum çünkü bu zamana kadar hiç ihtiyacım olmadı. Hayırlısı olsun diyelim.
Benımkıde aynı durum güven abi zaten çanakkaleye senede 1 hafta kar yağar onda'da pek kar lastıgı aramıyoruz gecen sene kış lastıgı dıye dört mevsim lastıgı almıstım yedek olarda karda hıc bır işe yaramıyormus Nerden bilicem olm zincir takmayı lastıkcıye 20 lira verıyordum takıyordu zaten hayatımda bi evelki sene zincirli taktırmak zorunda kaldım onda da zıncırın tekı cıkmıstı çamurluğu çizmişti valla ben anlamam baktım ilerlyeemıyorum basar geri dönerim
ya geri de dönemezsen?
takma kafaya taylan, baktın olmadı atlar otobüse gelirsin, bizi otogara bırakıcak bir "hayırsever" buluruz nasılsa
Allahın izniyle hiiiç bir sıkıntı olmayacaakk
Arkadaş atacak şartellerim en son Ford club tr basık arabalarla Kartepeye çıkmış biz bi Abanta çıkamazsak ohoo Yiğitcan nerde o iyi bilir eski fortçu
Sen nerden biliyosun utanmadan birde orayı mı takip ediyorsun Zaten ev iç işleri biraz karışık olduğundan oraya da gidemedim buraya gelmek istiyorum artık. Ama bende kış lastiği yok geçen yardığımız bi lastik var o olur mu Toyota ile gelmek zorunlu mu başka japon alternatifleri denesem ben ?
Yiğidim sana herzaman yerim var düşünme sen bunları
Hasan yapmasana la adam pajeroyla gelcek sen girme araya biz yiğitle pajeroyla gideceğiz Eee rakipleri takip etmek lazım Yiğido Pajeroyla hem kaldırımıların üzerinden geçeriz