0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her ikiside yoksa napıcaz
Otobüsle geliceksen problem yok ama arabayla gelicem diyorsan Abant sapağında bırakırız
Bide ben konuşayım Ercü malum bende esnaf ağızı var. çok iyi yalan atma insan kandırma özelliğine sahibim
Oluuuuuuuurrrrrr valla olurrrrrrrr Eğer izin verirse eve bıraktığında 15-20dk aşağıda beklersen sevinirim şimdi gelme falan derse çanakkaleye geliyim kardeşin olabilirim hayır demem
Valla alırım kardeş olarak senı dukkanda çalıştırmaya adam lazım Ercü arabayla gelme konusu tam kesın değil yalnız benım cok kararsızım cuma gunu kesınleştırcem
İşçi çalışan vs demedim kardeeeş demiştim Valla burda 2-2.5 saat kar yağdı en işlek olan caddeler bile kar haklısın bu konuda ama inşallah kesilirde burda seni corolla veya auris ile görebülürüm
Ben mi anlatamiyorum anlamadm ya da bu ilk organizasyonumuz mu Liste var zaten ve cogu seyde belli sadece terslik olursa diye plan degisme ihtimali var Bu arada Afyon kütahya Eskisehir yönünde ilerlıyorum karda gitmek gibi bı adrenalin yok :Dj
Kardeşim ve 3 arkadaşımla Cumartesi sabahtan bölgeye geçeceğim, Cumartesi gecesi göl etrafında kamp yaparak Pazar sabahı gelişinizi bekleyeceğim
Yol kötüde söförde manyak kar küreme aracini solladik