0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anov ben gelicek olursam abi bu baya kötü olur yau Şuanda ipler babamın elinde A.C.D.'nin 3 saatlik konuşmasının sonunda çıkarken sadece nasip dedi baya zor durumdayım baya :/
Hayırlısı olsun kardeşim çok kar yağarsa biz bile gidemeyiz
Ey ahali..!beni İstanbul Avrupa yakasından Bolu'ya götürecek hayırsever bir vatandaşa ihtiyacım var, LPG'ye- Mazota ortak olurum hertürlü...
Kac sayfadir bir cözüm bulabilen cikmadi.Istanbul tayfasindan bos bir koltugu olan kimse yok mu?Neredeyse ben Almanya'dan gelip, Oguzhan'i alip Bolu'ya gececegim.
Selamlar arkadaşlar, eşimle ben bu geziye katılmak isterim yalnız benim aracımda 4 mevsim lastik var ve karda araç tecrübem yok. Gidilecek yer konusuda hava durumu konusuda netlik kazanmış değil. Listeyi belirledikten sonra gidilecek yer konusunu netleştirsek. Malum bulunduğumuz mevsim gereği yağmur yada kar olma ihtimali yüksek. O kadar insanı oraya toplayıp sonra neyapacağımızı düşünmektense bölgeye hakim olan bir arkadaş oluşan listeye göre herkesin cebine uygun bir mekan ayarlasa, sıcak bir çatı altında güzel insanlar eşliğinde güzel güzel zaman geçirsek muhabbetimizi etsek çok katılımcının bulunduğu buluşma için daha uygun olur düşüncesindeyim.
Geçen hafta Abanta gittim süperdi kar yağıyordu ama araç hiç zorlanmadı sürekli yolu açık tutuyorlar zaten )
Beni kırmadığın için bende sana teşekkür ederim Güvencim.
Seyit beyle görüşmelerimiz devam ediyor bizden haber bekle.... yalnız şimdiden yazayım..... kızakla kaymak, kara yatmak, hoplamak zıplamak beni bozar.... neticede statü sahibi prestiji olan karizmatik bir insanım.....
bugün itibariyle istanbul'dayım, Mehmet Ali abi çok sağolasın teklifin için görünüşe göre otobüsle geçeceğim Bolu'ya A.C.D. abi sana pm attım, haberleşelim...
Aracınızda karlastiği olsun bagajda zincirinizde bulunsun
Her ikiside yoksa napıcaz
Hande hanım resimleri gördünüz mü.. bu kareyi görüpte tekrar kızakla kaymak, kara yatmak, hoplamak zıplamak yok diyebilirmisiniz bence demezsiniz ( demezsiniz değil mi )
Oğuzhancım allahtan umut kesilmez. Son sürat devam ediyorum meraklanma