0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazııııkkkkkk!!!!!!Oğuzhan gören, duyan da dağdan inmiş, yol bilmez iz bilmez garip sanacak. Valla önünde mendilin olsa bir kaç lira sadaka atasım geldi kardeş........
Bizim için sıkıntı değil Gülsümcüm ACD mle sürekli irtibattayız biz.
Ey ahali..!beni İstanbul Avrupa yakasından Bolu'ya götürecek hayırsever bir vatandaşa ihtiyacım var, LPG'ye- Mazota ortak olurum hertürlü...
elbet sesinizi duyan biri çıkacaktır...
olmadı otobüsle gelicem abla, tabu bu son seçenek, bu seçeneği seçmem durumunda ise beni bolu otogardan alabilecek bir hayırsevere ihtiyaç duyacağım...
Gelebilseydim, seni böyle tekrar tekrar söylettirmezdim Oğuzhan. Kayın tarafı gelecek sanırım. Gelemiyorum.
Muhtemelen bu akşam belli olacak Sercan. Duruma göre haraket edeceğiz
malesef tek katilicam.yeterli sayiya ulasirsak arabayla gidebiliriz yoksa otobusle devam edicem.
Konu hos ilerliyor cevap yazamiyorum kusuruma bakmayin dostlar Sıkıntı yok hersey halledilir yeter ki sûrüsü etkileyecek derecede kar olmasin A.C.D. bu nereden cikacagi belli olmaz, bem suan Uşak'tayım ;
Cumartesi günü kar yağıcak deniliyor çanakkalede inşallah çok yağmaz =/ çunku zincirsiz ve ve 4 mevsım lastıklı aurisle gelmeyı planlıyorum ama çok kar yağarsa otobüsle gelicem A.C.D irtibatı koparmayalım
Abant'a mı gidiyoruz şimdi ben anlamadım ACD sen önce bi Düzce'ye gel hele Ne zaman arasam şehir dışındasın arkadaş ya