0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada Oğuzhan sende bizimle beraber dönüceksin değilmi ? çanakkaleyemi geliceksin sende ? yoksa Gülsüm gibi yoldamı atıcam senıde
taylan dönüşte seninle gelmeyi düşünüyorumsenin için de sorun olmayacaksa, beni de bursa'ya sallayıverirsin
Aman hatırlatma, kanser olmuştum arkanda
Ya da amaaaan boşverin gelen gelir kalan sağlar bizimdir. Sabah sabah çay içtim ama hadi hayırlsı.
Aynen abicim ben burdan çıkınca ararım seni sende hazırlanırsın yolda buluşup gideriz ufaktan
Zaten ilk hedef kizak yapmak abicim bu baglamda 28i gecesi son duruma bakilacak kar varsa Abanta yoksa Gölcük ya da Akcakocaya gidilecek arkadaslarin tercihine göre
Ekip İstanbul (Gebze Kocaeli Tayfası ile McDonaldsta buluşulabilir)1-) Ergün Gürkan ve zevcesi 2-) Oğuzhan Taş3-) Nagihan Uyanık ve Cihan Uyanık 4-) Sercan Karabulut 5-) Gülsüm Gül 6-) Mali -Denise Yıldız Not: çift olursa iki kişi, tek olursa 1 kişilik yerim var.7-) Sefa Özcan &
vay arkadaş! beni listeye bile ekleme zahmetine girmemiş yönetici! bu şartlar altında bu buluşmaya dahil olamam
bence 28 inden önce netleştirilmeli yer...
abilerim ablalarım, ben de istanbuldan katılacağım, lakin pek yol iz bilmiyorum (kezban modundayım sizin anlayacağınız )Arabam da yok, büyük ihtimalle cerrahpaşada kalıyor olacağım...Bu garibi de planlara dahil etmeyi unutmayınız