0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En baştan başlayayım.Önce, kimler gelecekse sayfada yazar. Sonra, bölgeye göre, kim, kiminle ve nasıl gelecekse belirlenir.Neyse, dediğim gibi, bu işler böyle olmaz, hoş olmamış.
Yıllardır burada yapılanlar;- bir bulusma konusu açılır - buna istinaden talepler edinilir- talep doğrultusunda tarih ve mekan önerileri yapılır- öneriler doğrultusunda bir tarih/mekan kararı verilir- gelenler isimlerini kopyala/yapistir seklinde listeye ekler- gidebilenlerle o organizasyon yerine getirilir- organizasyon sonrası "Buluşma Fotografları" başlığı altında konu açılır- organizasyona katılan üyelere hemen hemen herkes ARKADAS/GRUP AYRIMI YAPMAKSİZİN artı alkış verirdi Ama gel zaman git zaman sonra bu güzelim forumun cılkı çıktı.Buluşma tarihi sırf kendi istediği tarih olmadı diye küsmeler ve bu nedenle forumdan uzaklaşmalar,organizasyonlara geç katılmalar ve zamanın da gelenleri bekletmeler ve dahası... Ben TCT Forumumun eski haline geri dönmesini istiyorum...
ah o eski günler ah Özcen abicim bende senin kadar o günleri özledim
Ben gelemiyorum; hanim izin vermiyor. Ütü yapacakmisim.Yoksa arabayla 24 saatte ordayim.
Kimler, nereden gelecek? Listede lütfen bunu da belirtiniz. Bu detaylara göre yol ve ulaşım planları belirlenir.
bu arada dönüşte Taylan'la beraber dönücem. umarım forum için bi sakıncası yoktur.
Yanlış anlamayın ama Bursa-Düzce arası 3,5 saat.Direkt Düzce'ye geçmeniz sizin için çok daha rahat olur düşüncesindeyim.
Forum icin sakincasi yoktag ben bile 3 senedir ilk defa cesaret ediyorum o ayyasin arabasina binmeye
Var Gülsüm .Kendine pusula al kardeşim, zira lazım olabilir ))))))))))))
Taylan hangi güzergahtan gelecek Düzce'ye, kuzey, güney? Kanoyu da getiriyor mu?