0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EE niye cevap gelmiyor ya uğur abi nerelerdesin ya
Determinizm;Sebep:opel forumundan kovuldumSonuç:Toyotaclub'ta yerimi buldum.
Yanmaya hazırsanız hoş geldiniz Uğur Bey
6 aydır üyeyim zaten yanma derken araba hakkında mı ?valla sene 1993 te sıfır hilux almıştık 2006 yılına kadar bizi hiç yakmadı allah hiluxtan razı olsun.sene 2007 de babama corolla aldık o da hiç yakmadı bizi sonra ben vectraya yöneldim yanmak neymiş gördüm. sattım başka vectra aldım yine yandım. sattım passat aldım, ocağıma incir ağacı dikecekti. sattım astra aldım. o da aynıen son kendime avensis aldım 6 aydır şükür allahım diyorum.
opel forumunun mantığına göre fatihi bu forumdan atın şaka bir yanaastra h 1.3 cdti, daha doğrusu 1.25 cc lik motordur. 90 hp ve yanılmıyorsam 190 yada 195 tork olması lazım, üzerindeki motor tanıdık bir motor fiatın 1.3 mültijet motoru, sorunlu bir motor değil. bilinen birkaç kronik arızası var, cim modülü bunlardan birisi ve turbo selenoid valfi arızası ve volant dişlisi ve egr valf arızası sık karşılaşılan arızalarıdır. easytronic vitesi çok narindir heran patlak verebilir, onun haricinde 1250 kglik astra için küçük bir motordur. Performans beklemiyorsanız fena değildir. iç malzeme kalitesi güzeldir ama o motora göre bana sorarsanız alınıp binilecek araba değildir.yeni kasalarıda görüntü olarak çok güzel ama yine aynı motorun oynanmış versiyonunu kullanmışlar, tek fark 95 hp olması opel forumunda çok görmüştüm. ilk alanlar çok şikayetçiydi hatta servisten çıkamadım lanet olsun astra j ye diyenler bile vardı bildiğim ilk çıkan kasaların arka stop farlarında problem vardı
uğur bey yardımınıza teşekkür ediyorum 1.4 d-4d mi yeni kasa astramı derlerse artık corolla diyeceğim çünkü anlattığınız arızalar bizim arkadaşlarda da vardı şimdi emin oldum 50 küsür lira veripte bu araba bizi rezil edermi? eder.