0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yağlamalı değil fatih iyi öğren.enjektörlerin ısınmasına göre benzine geçip soğutuyor tekrar tüpe geçiyor ısınınca tekrar benzin bu ne yahuuu %20 tasarruf alabilmişler zaten çok yakıyor 1.6 motor araba 13-14 lt benzin mi yakarmış
Uğur abii kesinlikle yanlış biliyorsun!!!! öyle birşey yok bizzat kendi aracıma taktırdım bu özel tüp sisteminden....aynı motor olan astra gtc 1.6 turbom var...normal tüplerden farklı olarak valve care sistemi var bu yeni nesil tüplerde... bildiğin yağlama sistemi yani hatta motor kaputunun içerisinde özel birde deposu var )siboplara ve turboya yağ gönderip turbonun ve sibopların yağlanmasını sağlıyor buda kuru gazın verdiği aşınmayı yok edip oldukça güzel bir verim alıyorsun
konya ademler otogaz landirenzo bayisi çok yakın tanıdığım sürekli oradayım kendimde landirenzo kullanıyorum opelin tavsiye ettiği markda bu onlara sordum yağlamalı sistemin iyi olmadığını kurum olayından dolayı benim anlattığım sisteme geçilmiş şimdi yağla soğutma değilde benzinle soğutma oluyormuş buda tasarrufu çok etkiliyormuş
evet doğrudur bu kurum olayı landirenzoda oluyordu hatta bir ara opel servisleri takıyordu sonrasında motoru ellerine almaya filan başlamışlardı fakat prins bunun üzerine programlanabilir özel bir valve care sistemi geliştirdi siz turboyu devreye sokup gaza bastığınız zaman valve care devreye giriyor ve en ufak bir problemle henüz karşılaşan olmadı kendimden biliyorum ve prinsin iç anadolu bölge müdürüyle olan sohbetimizden biliyorum yaklaşık 120.000 km de olan ve bu prinsin özel sistemiyle yola devam eden insignialar var...tabi bu sistem bu denli yararlı verim sağlayınca fiyatıda oldukça uçuk...ben taktırırken landirenzo 2.000 liraydı ki daha pazarlık bile etmeden ama ben prinsin özel sistemini birde yarış araçları için özel bujileriyle birlikte (ekstra 300euro fark vererek) nerdeyse iki katı fiyata taktırmıştım...şuan aracım tüpte 265hp yi destekliyor!!! 265 hp üstelik tüpte!!! ve en ufak bir sorun yaşamadım....ki tüpte giderken 3.20 dizellerle bile yakalamacılık oynuyorum
Fatih, opelimde açtığın konuyu gördüm. Açıkçası bizim sitede düzgün bir dille Toyota'yı yerin dibine de geçirseniz yaptırım uygulanmaz. Ancak yönetim kararları hakkında açılan konular silinir. Burda aynı konuyu açsaydın, "özel mesaj ile başvurun" der ve konuyu silerdim
17- Bölüm sorumlusu olan Moderatör’ lerimizin uyarılarını lütfen dikkate alınız. Uyarıları küçümsemek veya alaycı tavır ile cevap vermek, forumdan uzaklaştırılma sebebidir. Moderatör’ lerimizin uyarılarında hata var ise lütfen forum başkanlarına özel mesaj yolu ile bildirin. Türkçe ve toyosunu geçtik, lakin yukarıdaki uyarılara alaycı şekilde cevap vermiştir. Bu yeterli olmasına rağmen, üyeliğinin iptalini de talep etmiştir. Yasaklanmasa iptal edilecekti. Fark eden bir şey yok. 12 saatte foruma 5 farklı isimle kaydoldu, anlaşılan irtibatınız var. Biz yasaklamaktan bıktık. Madem üyeliğimi iptal edin diyorsun, madem bir forumdan atılıyorsun, neden hala sürekli geri dönmeye çalışıyor. Lütfen sıkıldık gerçekten, sürekli yeni üyeliklerini yasaklamaktan.
abi çağrıya birşey demişsin sanırım
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
Tabi insan yesterday'ini unutmamalı
olayın iç yüzü anlaşıldı doğru söylemekle değilmiş.uğur abi sen yönetime p.m atıp üyelik iptali istemişsin üyeliğin iptal olmuş tekrar üye olunca banlanmışsın
bizim 99 astra cd vardı.. çok sevmiştim hatta piyasanın en iyi markası olarak değerlendirirdim biraz da yaşım itibarıyla ama taa ki corollayla tanışana kadar