Gönderen Konu: opel forumundan kovuldum :) :)  (Okunma sayısı 14818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: opel forumundan kovuldum :) :)
« Yanıtla #20 : Aralık 31, 2011, 15:42:47 »
yağlamalı değil fatih iyi öğren.

enjektörlerin ısınmasına göre benzine geçip soğutuyor tekrar tüpe geçiyor ısınınca tekrar benzin bu  ne yahuuu :) %20 tasarruf alabilmişler zaten çok yakıyor :) 1.6 motor araba 13-14 lt benzin mi yakarmış

Uğur abii kesinlikle yanlış biliyorsun!!!! öyle birşey yok bizzat kendi aracıma taktırdım bu özel tüp sisteminden....
aynı motor olan astra gtc 1.6 turbom var...normal tüplerden farklı olarak valve care sistemi var bu yeni nesil tüplerde... bildiğin yağlama sistemi yani hatta motor kaputunun içerisinde özel birde deposu var :))
siboplara ve turboya yağ gönderip turbonun ve sibopların yağlanmasını sağlıyor buda kuru gazın verdiği aşınmayı yok edip oldukça güzel bir verim alıyorsun

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 31, 2011, 15:42:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 31, 2011, 15:46:13 »
Uğur abii kesinlikle yanlış biliyorsun!!!! öyle birşey yok bizzat kendi aracıma taktırdım bu özel tüp sisteminden....
aynı motor olan astra gtc 1.6 turbom var...normal tüplerden farklı olarak valve care sistemi var bu yeni nesil tüplerde... bildiğin yağlama sistemi yani hatta motor kaputunun içerisinde özel birde deposu var :))
siboplara ve turboya yağ gönderip turbonun ve sibopların yağlanmasını sağlıyor buda kuru gazın verdiği aşınmayı yok edip oldukça güzel bir verim alıyorsun

konya ademler otogaz landirenzo bayisi çok yakın tanıdığım sürekli oradayım kendimde landirenzo kullanıyorum opelin tavsiye ettiği markda bu
onlara sordum yağlamalı sistemin iyi olmadığını kurum olayından dolayı benim anlattığım sisteme geçilmiş şimdi yağla soğutma değilde benzinle soğutma oluyormuş buda tasarrufu çok etkiliyormuş

neyse benim açtığım konu çok dağıldı mesenin özü birinci mesajda yazdığım gibidir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 31, 2011, 15:57:20 »
konya ademler otogaz landirenzo bayisi çok yakın tanıdığım sürekli oradayım kendimde landirenzo kullanıyorum opelin tavsiye ettiği markda bu
onlara sordum yağlamalı sistemin iyi olmadığını kurum olayından dolayı benim anlattığım sisteme geçilmiş şimdi yağla soğutma değilde benzinle soğutma oluyormuş buda tasarrufu çok etkiliyormuş

evet doğrudur bu kurum olayı landirenzoda oluyordu hatta bir ara opel servisleri takıyordu sonrasında motoru ellerine almaya filan başlamışlardı fakat prins bunun üzerine programlanabilir özel bir valve care sistemi geliştirdi siz turboyu devreye sokup gaza bastığınız zaman valve care devreye giriyor ve en ufak bir problemle henüz karşılaşan olmadı kendimden biliyorum ve prinsin iç anadolu bölge müdürüyle olan sohbetimizden biliyorum :D
yaklaşık 120.000 km de olan ve bu prinsin özel sistemiyle yola devam eden insignialar var...tabi bu sistem bu denli yararlı verim sağlayınca fiyatıda oldukça uçuk...ben taktırırken landirenzo 2.000 liraydı ki daha pazarlık bile etmeden ama ben prinsin özel sistemini birde yarış araçları için özel bujileriyle birlikte (ekstra 300euro fark vererek) nerdeyse iki katı fiyata taktırmıştım...şuan aracım tüpte 265hp yi destekliyor!!! 265 hp üstelik tüpte!!! ve en ufak bir sorun yaşamadım....ki tüpte giderken 3.20 dizellerle bile yakalamacılık oynuyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 31, 2011, 15:59:20 »
evet doğrudur bu kurum olayı landirenzoda oluyordu hatta bir ara opel servisleri takıyordu sonrasında motoru ellerine almaya filan başlamışlardı fakat prins bunun üzerine programlanabilir özel bir valve care sistemi geliştirdi siz turboyu devreye sokup gaza bastığınız zaman valve care devreye giriyor ve en ufak bir problemle henüz karşılaşan olmadı kendimden biliyorum ve prinsin iç anadolu bölge müdürüyle olan sohbetimizden biliyorum :D
yaklaşık 120.000 km de olan ve bu prinsin özel sistemiyle yola devam eden insignialar var...tabi bu sistem bu denli yararlı verim sağlayınca fiyatıda oldukça uçuk...ben taktırırken landirenzo 2.000 liraydı ki daha pazarlık bile etmeden ama ben prinsin özel sistemini birde yarış araçları için özel bujileriyle birlikte (ekstra 300euro fark vererek) nerdeyse iki katı fiyata taktırmıştım...şuan aracım tüpte 265hp yi destekliyor!!! 265 hp üstelik tüpte!!! ve en ufak bir sorun yaşamadım....ki tüpte giderken 3.20 dizellerle bile yakalamacılık oynuyorum :D
heh o valvemi ne haltım o işte :D
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 31, 2011, 16:17:56 »
Fatih, opelimde açtığın konuyu gördüm. Açıkçası bizim sitede düzgün bir dille Toyota'yı yerin dibine de geçirseniz yaptırım uygulanmaz. Ancak yönetim kararları hakkında açılan konular silinir. Burda aynı konuyu açsaydın, "özel mesaj ile başvurun" der ve konuyu silerdim ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 31, 2011, 16:20:38 »
Bu arada ugur abi yukarida bir aceleyle kesinlikle yanlis biliyorsun derken sitem anlaminda degil ,saygisizlik etmek istemem kimseye.sadece konu hakkinda biraz deneyimim ve bilgim oldugu icin o sekilde yazdim yanlis anlasilmasin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 31, 2011, 16:21:23 »
dedim ya alper abi zamanında hyundai falan öyle övdülerki her konu ya hyundai yada kiaya dönüyordu o yüzden oldu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 31, 2011, 16:51:07 »
Fatih, opelimde açtığın konuyu gördüm. Açıkçası bizim sitede düzgün bir dille Toyota'yı yerin dibine de geçirseniz yaptırım uygulanmaz. Ancak yönetim kararları hakkında açılan konular silinir. Burda aynı konuyu açsaydın, "özel mesaj ile başvurun" der ve konuyu silerdim ;)

düşününki ben opeli kötülemedim bile sadece avensisin resimlerini ekledim böyle bir mantık olabilirmi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 31, 2011, 17:03:23 »
Alıntı
17- Bölüm sorumlusu olan Moderatör’ lerimizin uyarılarını lütfen dikkate alınız. Uyarıları küçümsemek veya alaycı tavır ile cevap vermek, forumdan uzaklaştırılma sebebidir. Moderatör’ lerimizin uyarılarında hata var ise lütfen forum başkanlarına özel mesaj yolu ile bildirin.

Türkçe ve toyosunu geçtik, lakin yukarıdaki uyarılara alaycı şekilde cevap vermiştir. Bu yeterli olmasına rağmen, üyeliğinin iptalini de talep etmiştir. Yasaklanmasa iptal edilecekti. Fark eden bir şey yok. 12 saatte foruma 5 farklı isimle kaydoldu, anlaşılan irtibatınız var. Biz yasaklamaktan bıktık. Madem üyeliğimi iptal edin diyorsun, madem bir forumdan atılıyorsun, neden hala sürekli geri dönmeye çalışıyor. Lütfen sıkıldık gerçekten, sürekli yeni üyeliklerini yasaklamaktan.
abi çağrıya birşey demişsin sanırım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 31, 2011, 17:07:17 »
abi çağrıya birşey demişsin sanırım :D

5 farkı üye mi olmuşum hahaha tekrar ismimle üye oldum hakkımda yazılanı okumak için okudum sonra silin dedim tekrar birbirlerinden haberleri yok

beni ilk önce toyota resimleri için uyardı bende bunda ne var dedim
sonra fanatiklik yapıyorsun daha fazla zorlama dedi tekrar uyardı
bende tehditmi ediyorsun dedim ve kırmızı yazı ile karşılık verdim
 kırmızı yazı yasak dedi
bende o zaman yasaksa o seçeneği neden koydun dedim
işi imla olayına getirdi fatihim adamların toyotaya tahammülü yok
fatih allah aşkına söyle imla yüzünden opel forumundan kaç kişi atıldı 1 tane örnek göster

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 31, 2011, 18:38:39 »
bilmiyorum valla konuyuda kilitlediler zaten :D açmıyorlar artıkın sen 1 2 hafta sonra tekrar üye ol abi ipden anlıyorlar sanırım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 31, 2011, 19:58:24 »
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 31, 2011, 21:10:19 »
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış :D

olayın iç yüzü anlaşıldı doğru söylemekle değilmiş.
uğur abi sen yönetime p.m atıp üyelik  iptali istemişsin üyeliğin iptal olmuş tekrar üye olunca banlanmışsın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Aralık 31, 2011, 21:18:13 »
konuda opelin donanımı toyotanın sağlamlığı için yazılmış yazılar varda bende bir çin atasözü ile noktalamak istedim..

birşeyin yüzde ellisi hiçbirşeyin yüzde yüzünden iyidir

yaniiiiii özellik olup başımı ağrıtacağına olmasın ama çokda boş olmasın yeter.. kısacası

Today
Tomorrow
TOYOTA

benden fena reklamcı olurmuş meğer yaa ! :)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Aralık 31, 2011, 21:25:09 »
Tabi insan yesterday'ini unutmamalı :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 31, 2011, 21:28:18 »
Tabi insan yesterday'ini unutmamalı :islik:

ben onu düşünecek olursam toyotadan hiç vazgeçmemem gerekir :)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 31, 2011, 21:40:40 »

olayın iç yüzü anlaşıldı doğru söylemekle değilmiş.
uğur abi sen yönetime p.m atıp üyelik  iptali istemişsin üyeliğin iptal olmuş tekrar üye olunca banlanmışsın :D

iyide fatih üyelik iptal olunca nasıl tekrar girince banlanıyor. zaten üyelik iptal olunca giremezsinki

çağrı, daha fazla zorlama yazınca, bende, beni tehditmi ediyorsun yazıp üyeliğimi iptal et o zaman yazdım 

allahım yaaa bu nasıl bir mantıktır sanki ben onlara mecburum sanki bana maaş veriyorlar çok komik yahu

ben üyeliğim iptalini daha öncede istedim ama ısrarla iptal etmediler eski üyesin yapma dediler

bak sen konu açmışsın, üstelik kapatmayın da herkes düşüncesini belirtsin demişsin, hemen kapatmışlar. iyice uçtular kendilerini holdingin yön.k.bşk sanıyorlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 31, 2011, 22:20:07 »
bizim 99 astra cd vardı.. çok sevmiştim hatta piyasanın en iyi markası olarak değerlendirirdim biraz da yaşım itibarıyla ama taa ki corollayla tanışana kadar :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 31, 2011, 23:35:30 »
Boş verin Opel forumunu buralar size yeter:)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ocak 01, 2012, 01:54:52 »
bizim 99 astra cd vardı.. çok sevmiştim hatta piyasanın en iyi markası olarak değerlendirirdim biraz da yaşım itibarıyla ama taa ki corollayla tanışana kadar :)
bende yaşım gereği falan diyince sandımki 30 yaşında falan daha 18 yaşındasın :) bende 20 yaşındayım ama çok arabaya bindim corolla astra golf falan hikaye e46 şahane ;) ama 99 cdnin donanımı neredeyse sol kadar +  süper yol tutuyor daha az lastik sesi alıyor :D  nesine aşık oldun :D sorunsuzluk dersin şimdi gülerim :D benide burda banlıyacaklar :D
bu arada uğur abi genel kanı olarak sen konuyu ne edip edip toyotaya getiriyormussun marka fanatikliğine giriyor diyorlar...