0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben o yüzden bu forumu seviyorum, burada çoğu kişi objektif, kimse marka fanatikliği yapmıyor...
Forum kurallarına aykırı tutumundan dolayı forumdan süresiz olarak ihrac edilmiştir.09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir.
ya gece gece başka marka araçların forumlarını gezdim bi bakındım yahu ford ve vw de ne kadar tuhaf sorunlar oluşuyormuş adamların bahsettiği sorunların hiç birini bu forumda görmedim bide opeli yerden yere vururlar valla bunları okuduktan sonra en sorunsuz araçlardan birisi opel adamlar yeni focus 2 ve cmax dan ne kadar yakınıyorlar neredeyse hepsi aldığına pişman hatta yeni kasa coralla için efsane bitmiş diyorlar bu konuda sizin görüşleriniz nedir
uğur abi ne alakası var imla kuralları ve sanırım cağrı abilerin uyarılarını dikkate almamışsın... ben bugünde diyorum opel forumundada diyorum toyota forumunundada toyotadahiç bir zaman opel kadar donanım olmadı 2004 corollamız var sende biliyorsun arabada donanım namına en ufak birşey yok git birde 2004 astra elegance bak neler var neler...benim astramda hiç arıza yapmadı saadece egr valfini iptal ettirdim onun haricinde genel bakımları haricinde 1 tl para harcamadık arabaya alırsanız eşşek niyetine binilmiş opelleri arıza yapar tabi.ve yazındaki toyotada donanım yok diyende benim bu arada. bana katılmayan varsa yukarıda verdiğim araçları karşılaştırsınlar. bariz donanım farkını anlarlar...
uğur abi şu mesajlarınıda arada bir hatırlarsan sevinirim... opel kullanırken opel toyota kullanırken yerden yere vurmak olmaz...
Corollada donanım olmadıgını söylüyorsun fatihc..Şimdi iki aracında en üst donanımı hehalde.Elegance astranın en üst donanımı corolla sol specialde corollanın en üst donanımı ..Astra yı sen yakından takip ediyorsun ve donanımlarını iyi biliyorsun.Bende 6 yıl 2004 sol hb kullandım.Sen astranın kileri yaz bende onlar yoktu diyeyim.2004 coroll hb sol special ile 2004 astra elegance arasındaki donanım farklarını yazsana..bunuda ögrenmek için yazıyorum gerçekten yanlış anlaşılma olmasın.ayrıca fransızlarda bol oyuncaklı.ama çabuk bozulan kalitesiz çin oyuncakları gibi..
fatih, meselenin aslı imla kuralları değil kardeşim, bugüne kadar kaç kere kırmızı renkte yazı yazdım hiçbir uyarı almamıştım, o konuda hatırlarsan avensisin resimleri eklemiştim ona çok kızmış mod beyyyyyy dikkat ettiysen o resimler kaldırıldı konudanbirde bana mesaj yazmış marka fanatikliği diye istersen savaş abiye sor. ben üyeliğimin iptalini istedim ama ihraç yazmışlar çok komikler bunu sende biliyorsun adamların toyataya karşı anormal çekememezlikleri var halbuki konuyu ben mi açtım yokk adam avensis nasıl demiş bende anlattım buna bile tahammülleri yok
yahu sanki vw ford dahamı iyi onlar opelden de beter meselenin aslı bu değilki fatih ben opel kullanırkende toyota corollamız vardı fatihçimben opel forumunda hiç opel kötüdür allah beasını versin opelin toyota kral arabadır yazdığımı gördün mü resimleri eklediğim için sıkıntı oluştu herhalde
abi adamların neden çekememezlikleri olsun bak yeliz ablaya opelle alakası bile yok artık kia servisinde çalışıyor cüneyt abi passata biniyor forumda daha önce çok abartıldı hyundai kia konuları gırgır olsun diye çok uzatıldı foruma dışarıdan giren bir adam vay be hyundai kiaya bak opelden daha iyi gibi bir yorumda bulunabilecek kadar konu vardı bunu engellemek için sert kurallar koydular. bunların hepsi bizim yüzümüzden oldu abarttıkta abarttık.şimdi toyota az arıza yakıyor diyorum kabul ediyorum ama opelde sanki sanayiden çıkmıyormuş gibi yorumlar var ben buna kızıyorum sende burda konu açmışsın lanet ettim opele her gün bir arıza falan benim akrabalarımın çoğu opel kullanıyor hiçbiri böyle sorun yaşamadı 2004 'te astra h alan babamın kuzeni daha bakım haricinde sanayiye girmedi adam. benimde dediğim toyota kaliteli araba ama donanım seviyesi olarak çok düşük. detaylar az diyorum. kötü bir araba olsa zaten ben binmem 1.dk satarım geçerim babamın oğlu değil ya markalar...
darkmoon hakanın meseleside benimle aynı oda hyundai yüzünden göze battı sonra bahane arıyorlardı madem senin dediğin gibiyse çağrı oraya kocaman neden marka fanatikli yapma yazdı açılan konunun içinde opelin adı bile geçmiyordu
ben bunun için bi başlık açayım o zaman bakalım ne cevap verecekler...
darkmoon hakanın meseleside benimle aynı oda hyundai yüzünden göze battı sonra bahane arıyorlardı madem senin dediğin gibiyse çağrı oraya kocaman neden marka fanatikli yapma yazdı açılan konunun içinde opelin adı bile geçmiyorduyok fatih son zamanlarda kendi kendilerine bile kzımaya başladılar birisi konu açtı astra j lanet olsun nereden aldım diye onu bile banladılar 2 yıldır insigniayı öve öve öküz ettiler ama bir türlü lpgye çözüm bulamadılar lpg taknların elinde patladı arabalar onu bile kabullenmek istemediler
astra j lanet olsun diyen adam daha önce üye olan birisiymiş bu bi ara üyelik iptali isteyenlerden biriymiş. insigniaya tüp takmaya başlamışlar cagridan aldığım bilgiye göre. 50 bin km yapmış adamın biri hiç sıkıntı yaşamamış yağlamalı sistem taktırmış sanırsam...