0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selçuk kardeş belki diğer yazılarımdan biliyorsundur aslında ben verso yu bekliyordum.. am olmadı nedeni ise otomatik olmayışı.. yok 1.8 miş yok isteğe bağlıymış aradılar sonunda 84bin tl premium için ise (1.8 otomatik yine) 94bin tl istediler... 84 bin versoya vermem o paraya 76bin tl ye mercedes B alırım hemde otomatik... inşallah güzel bir araç olur yeni corolla yoksa şimdiye çoktan değişmiştim.. seninde dediğin gibi sırf nasıl die bekliyorum onu görmeden de aracımı değiştirmek istemiyorum..yoksa şimdiye coktan değiştirmiştim... ford kugayı çok beğendim..66000 tl bana çok da uygun geldi.bazen git grand scenic al kurtul diyorum ama reno olduğu aklıma geliyo ve şeytana uymuyorum:))))
10 üstünden 100Türkiyemizde diğer otomobil satışları biter.. diye düşünüyorum.
Birde fiyatları biraz uygun tutarlarsa bir şeyler olur gibi geliyor.
Bugünki fiyatların 2.000TL üstünü düşünün.
Lütfen olur mu hiç Daha önü bilmem hangi arabaya arkası filan modele yanları yandan yemiş x arabaya benziyor diye yorumlar dinleyeceğizÖyle hemen olmuş 10 üzerinden 100 filan yok
Gaza geliyorum yapmayın ne zamandır çanakkalenin ilk yeni corollasını kullanma hayalinden kurtulmuştum depreştirmeyin Nerde şu orasını burasın dandik dandik arabalara benzeten arkadaşlar acilen onlara ihtiyacım var
bu durumda işi zor diyebilirim ne yazıkki.Örneğin dediğiniz gibi olursa dizel en full donanım manuelde 63000 civarına gelir(kampanyalı olarak) skoda octavia 1.6 dizel en full donanım(donanım olarak çok daha üstün ve 1.6 dizel) 62000 lira civarında şuanda.Yani işi biraz zor olur bence.
2012 yılında corolla aldığım için şu anda çok pişman oldum Çok hoşuma gitti ya
Yanlız car and driver ın sitesinde bu fotoyu bulamadım ben