0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu durumda işi zor diyebilirim ne yazıkki.Örneğin dediğiniz gibi olursa dizel en full donanım manuelde 63000 civarına gelir(kampanyalı olarak) skoda octavia 1.6 dizel en full donanım(donanım olarak çok daha üstün ve 1.6 dizel) 62000 lira civarında şuanda.Yani işi biraz zor olur bence.
Bunda da muhakkak donanım ilaveleri olacağını düşünüyorum. Kalite olarak Octavia ile karşılaştırmamak gerekir. Corolla daha kaliteli olduğu için fiyat farkları olması doğaldır, diye düşünüyorum.
Açıkçası ikinci el dışında pek bir fark olacağını sanmıyorum.Vw aldıktan sonra kalitede baya bir yükseliş oldu skodada.
2. elde Toyotayı daha değerli tutan şey daha kaliteli olması.
Bence kaliteli olması değilde,eski kaliteli imajı olması diyelim.Yani bir şey bizim gözümüzde eskiden nasılsa hala öyledir anlayışı olduğundan bu durum o şekilde.
Bu arada Afrika üretimlerini de Türk yada Japon üretimleriyle karıştırmayalım.
Aslında bakarsanız benimkiyle aynı motor ve şanzıman teknolojisini barındıran bir arabaya sırf tipi değişti ve bir kaç elektronik oyuncak konuldu diye bir ton para vermek çokda mantıklı gelmiyor.Bu arada multimod şanzımanın yeni auriste çok geliştirildiği söyleniyor. (ben denemedim) Ve bunun yazılımla yapıldığı söyleniyor.E peki ben bu yazılıma bir türlü ulaşıp benimkine yükletemez miyim?
Beynini de değiştireyim.Ne olacak ki çok mu pahalıdır?
Bu arada Afrika üretimlerini de Türk yada Japon üretimleriyle karıştırmayalım.Yeni Corolla Adapazarından çıktığında yine ne demek istediğim anlaşılacaktır.Lütfen sabırla ilk yakından inceleme ve test sürüşlerini bekleyip sonra kalite konusunda yorumlara başlayalım.
YENİSİNİN ADAPAZARINDA ÜRETİLECEĞİNDEN EMİNMİSİNİZbu arada şunun arkadan çekilmiş fotosu yokmu...arka stoplar yine pörtlekmi merak ediyorum
Bu arada multimod şanzımanın yeni auriste çok geliştirildiği söyleniyor. (ben denemedim) Ve bunun yazılımla yapıldığı söyleniyor.E peki ben bu yazılıma bir türlü ulaşıp benimkine yükletemez miyim?