0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2- Araçta tavan anteni olmaması çok iyi bir gelişme.
Yeni mmt şanzımanlarda vites oranlarıda yazılımla beraber değişmiş. Benimkine uygulama şansı yok yani. Peki gelelim klasik CC olayına. Yeni corollada olacak mı sizce?
Keşke bütün markalar Japonlar gibi sola geçse.
Japonyada trafik sodan ilerledigi icin benzin deposu solda ve egzosun sag tarafta olmasi daha avntajli
Peki gelelim klasik CC olayına. Yeni corollada olacak mı sizce?
D-4D yaris düz viteslerde opsiyonel olarak başladı cc. Daha sonra da aurise konacakmış. Darısı otomatik auris ve corollanın başına.
Toyota'nın sitesinden yarisin donanımlarını kontrol edince görebilirsiniz.
Aslında neye göre karar veriliyor emin değilim. Trafik akış yönüne göre mi? bir avrupa markasında da yakıt kapağının solda olduğunu biliyorum ama şimdi hatırlayamadım. Diğer taraftan egzost çıkışı hangi taraftaysa yakıt kapağı diğer tarafta olmak zorunda gibi teknik bir durum var. Bence yakıt kapağının solda olması, sürücünün iner inmez kapağa ulaşmasını kolay kılıyor.Başlarda avrupalılar yakıt kapağını kazadan uzak kalsın diye sağ tarafta konumlandırdılar ama yeni otomobiller o kadar hızlı ki, uçabildikleri için her taraftan kaza ve hasar yapabiliyorlar, diğer taraftan otomatik yakıt kesiciler vs güvenlik önlemleri arttı.Bunların yanında, Japonların hepsi soldan kapaklı değil, Nissan belki hepsi, bazı modelleri sağda.Öyle umuyorum, ümit ediyorum ve bekliyorum. Dacia'da bile var! belki paket aksesuar içinde olabilir.
verirseler 80binden başlar herhalde