0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GT86 ise Toyotanın sahip oldugu Subaru markasından kopyalandıgı için onun teknolojisi ile üretilmiştir.
Toyota subaruyu satın aldıda bizim haberimiz mi yok, yoksa siz sadece bir anlaşmadan mı bahsediyorsunuz ?
Sadece subaru degil ki daihatsu'yuda satin aldi ayrica honda mazda ve bir kac markanin daha buyuk hisseleri Toyotanin elinde
GT86 da bu arada çoğunluğu Toyota teknolojisi ve üretimi olan bir araçtır. Sadece motor bloğu Subarudan alınmıştır (enjeksiyon ve kontrol sistemleri de Toyota tasarımıdır).Ayrıca birçok ülkede de Toyota Subaruya satış sınırı koymuştur, yani satılan her 9 GT86 için 1 BRZ satılması gibi...
Aracın en büyük özelliği boxer motor ile gelen düşük ağırlık merkezi, yani hata değil Subaru ortaklığı (bence)Ama konunun dışına çıkıyoruz, konumuz yeni Corolla
Önümüzdeki haftada 30 adet yepyeni Corolla üretecegiz ve bu son testler için.Eminim yakında basın lansmanıda gelir. Sonuçta Haziranda seri üretim başlıyor.
Ahmet bey dışı konusunda bir çok foto vardı ve forumdada gösterildi... sonunda polonyadan sızan fotoda da karar kılındı gibiydi:)))) benim sormak istediğim madem üretiyorsunuz içi nasıl??? çok bir ayrıntı verin demiyorum am yakışıklı mı sizce ... yoksa auris gibi bişi mi yapıyorsunuz??? dik bir ön gögüs falan mı bekliyor bizi... şahin havalandırmaları gibi bir havalandırma (yeni auristeki gibi) kanalları var mı???
İçerisi yeni Auris'e yakın.
auris gibiyse yandı keten helva:))) aurisin içi çoğunluğa göre beğenilmedi... inşallah birazda olsa ayrı bişi yaparlar dicem ama yeni rav4 e dede baktım sanki arabalar hep bir birine benziyor gibiydi... ah corolla ahhhh yakma bizi:(((
Bundan sonra bence ilk el atılması gereken şey araçların koltukları. Düşünsenize ne kadar çok yer kaplıyor hacim olarak. Koltuk işi de konfordan ödün vermeden modüler bir şekilde çözülmeli bence. Böylece aracın içinde çok fazla yer açılır.