0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ergün bey size güveniyoruz ve güzel fiyatlarla pazara sunulmasını umuyoruz.
Seni biliyorum ama söylemeyeceğim kim olduğunu
Umarız öyle olacaktır Tekin Bey... 2014'e damgasını vuracaktır...
yeni auris.te motor değişikliği olmadı corollada da fazla şeyler olacağını sanmıyorum. benim tahminim sadece valvematic 132 hp motorla cvt şanzıman koyarlar ve bir de arka süspansiyonlar bağımsız olur ( inşallah olur. çünkü 92 model corollamız bile daha rahat )
Bu kasada bağımsız süspansiyon yok gibi görünüyor..!
Yeni olsa ne olur Clio da bile navigasyon görüntü sistemi standart benim 2011 avensiste olmayan özellikler B sınıfı clio da var biz de üste para verip geri görüş kamerası taktırıyoruz..
Dizel Corolla bekliyor olsaydım, kesinlikle acele etmezdim. BMW ortaklığıyla gelecek olan 1.6 dizel motor fiyatını makul tutarlarsa ülkemizde çok fazla talep görecektir.
Ben, gelecekte yeni nesil 1.4 D-4D motorun CVT şanzımanla 6 yada 7 ileri olarak Avensis'e dahi uygulanabileceğine inanıyorum.
2.0 d4d varken 1.4 motor koyup katliam yapmaz bence Toyota.
katılıyorum ben de sordum satış temsilcisine 2015te gelecekmiş büyük ihtimal 1.6 dizel.le ve o zaman artk arka süspansiyonlar da çok noktadan bağlantılı bağımsız hale gelir(performanstan dolayı gelmek zorunda ) fiyatı da abartılmazsa ki sanmıyorum çok çokk tutacaktır araç
1.6Dizel Corolla olmayacak.1.4 e devam.