Ergün bey size güveniyoruz ve güzel fiyatlarla pazara sunulmasını umuyoruz.
Umarız öyle olacaktır Tekin Bey... 2014'e damgasını vuracaktır...
Seni biliyorum ama söylemeyeceğim kim olduğunu 
EYVALLAH devrem...
Umarız öyle olacaktır Tekin Bey... 2014'e damgasını vuracaktır...
Birde şöyle güzel bir motor ile sunulursa baya ses getirir gibi geliyor bana.Bu defa baya bekleyeni var çünkü.
Bu kasa amerika versiyonu ama avrupa ile aynı olabilir. Gösterge paneli auris gibi mavi beyaz ışıklandırmaya sahip. Direksiyonda auristeki yuvarlak tuşlar yerine biraz daha köşeli bir tuş kullanılmış.
yeni auris.te motor değişikliği olmadı corollada da fazla şeyler olacağını sanmıyorum. benim tahminim sadece valvematic 132 hp motorla cvt şanzıman koyarlar ve bir de arka süspansiyonlar bağımsız olur ( inşallah olur. çünkü 92 model corollamız bile daha rahat )
yeni auris.te motor değişikliği olmadı corollada da fazla şeyler olacağını sanmıyorum. benim tahminim sadece valvematic 132 hp motorla cvt şanzıman koyarlar ve bir de arka süspansiyonlar bağımsız olur ( inşallah olur. çünkü 92 model corollamız bile daha rahat )
Bu kasada bağımsız süspansiyon yok gibi görünüyor..!
Güzel ülkemizin haline bak , modellere bakıyoruz acaba bu TR için mi , yoksa bu mu , hayır şu da olabilir .. Yazık bize
Bu kasada bağımsız süspansiyon yok gibi görünüyor..!
benim fikrim : o zaman çok kötü olur acilen düzeltilmesi gereken önemli bir nokta bence arka süspansiyon. burulma kirişi nedir 100yıllık teknoloji yol tutuşu zayıf ve konfor kötü her darbe bariz hissediliyor
Yeni olsa ne olur Clio da bile navigasyon görüntü sistemi standart benim 2011 avensiste olmayan özellikler B sınıfı clio da var biz de üste para verip geri görüş kamerası taktırıyoruz..
Yeni olsa ne olur Clio da bile navigasyon görüntü sistemi standart benim 2011 avensiste olmayan özellikler B sınıfı clio da var biz de üste para verip geri görüş kamerası taktırıyoruz..

Clioda boya dökülmeside standart olarak sunulmuş kullanıcılarına. O da sizde yok :-)
yeni corolla yine d-4d 1,4 90beygir olarak üretilecekmiş satış temsilsinin yalancısıyım çünkü motoru değiştirmek riskliymiş

daha ne kadar risk alacaklar acaba
Dizel Corolla bekliyor olsaydım, kesinlikle acele etmezdim. BMW ortaklığıyla gelecek olan 1.6 dizel motor fiyatını makul tutarlarsa ülkemizde çok fazla talep görecektir.
Dizel Corolla bekliyor olsaydım, kesinlikle acele etmezdim. BMW ortaklığıyla gelecek olan 1.6 dizel motor fiyatını makul tutarlarsa ülkemizde çok fazla talep görecektir.
katılıyorum ben de sordum satış temsilcisine 2015te gelecekmiş büyük ihtimal 1.6 dizel.le ve o zaman artk arka süspansiyonlar da çok noktadan bağlantılı bağımsız hale gelir(performanstan dolayı gelmek zorunda

) fiyatı da abartılmazsa ki sanmıyorum çok çokk tutacaktır araç
fiyat zaten şimdi bile abartılı
Emisyona göre vergi oranları çıktığında 1.6 hacimli motora bakış açısı değişecek. Eskisi gibi düşen değil, artan oranlarda olacağından. O nedenle 1.6 için biraz sabırlı olunmalı, yerine göre vites değişimleriyle 1.4 ilede çok güzel verim alınabilmektedir. Benim aracım otomatik olduğundan her türlü yol şartında 1.6 diesel versiyonlardan geri kalan hiç bir yanını yaşamadım. Şehir içi kullanımlarında 1.6'ya nazaran daha az yakıt tüketimiyle de tüketicinin yüzünü her zaman güldürmektedir. Eğer 1.4 D-4D tüketiminin yüksek olduğunu düşünen varsa ya kendi kullanım tarzını gözden geçirmeli yada aynı güzergahtaki diğer araçların tüketimlerini araştırmalıdır.
Geçmiş dönemde 2.0 karbüratörlü benzinli araçlar 90hp üretirlerdi ve bu motorun ülkemiz için çok güçlü olduğu herkes tarafından söylenirdi. Şimdi 1.4 D-4D 90hp ve eski araçların 2 katı tork ile bizlere servis vermekte ama nedense bizlere az gelmekte!?
Ben, gelecekte yeni nesil 1.4 D-4D motorun CVT şanzımanla 6 yada 7 ileri olarak Avensis'e dahi uygulanabileceğine inanıyorum.
Ben, gelecekte yeni nesil 1.4 D-4D motorun CVT şanzımanla 6 yada 7 ileri olarak Avensis'e dahi uygulanabileceğine inanıyorum.
2.0 d4d varken 1.4 motor koyup katliam yapmaz bence Toyota.
2.0 d4d varken 1.4 motor koyup katliam yapmaz bence Toyota.
http://www.ford.de/Pkw-Modelle/FordFocusFord, Focus SW'a 1.0 turbo koyunca katliam kabul edilmediğine göre, Avensise'de 1.4 D-4D, CVT konması katliam olmayacaktır. Tam tersine pazarda seçenek artacak ve daha fazla tüketiciye ulaşılacaktır.
Bu motor çekmez diyenler ise zaten hiç bir zaman hiç bir motordan memnun olmayanlardır, onlara F1 tavsiye ediyorum ama onada alıştıktan sonra ne olacak? Apollo 11'mi?
katılıyorum ben de sordum satış temsilcisine 2015te gelecekmiş büyük ihtimal 1.6 dizel.le ve o zaman artk arka süspansiyonlar da çok noktadan bağlantılı bağımsız hale gelir(performanstan dolayı gelmek zorunda
) fiyatı da abartılmazsa ki sanmıyorum çok çokk tutacaktır araç
1.6Dizel Corolla olmayacak.
1.4 e devam.
1.6Dizel Corolla olmayacak.
1.4 e devam.
Ne zamana kadar olmayacağı belli mi?