çıksın artık yaa
Evet, yavaş yavaş striptize başlasa iyi olur
casus fotosu falanda yok...
Yariste bile diz mesafesi çok rahat iken Corollada elbette sorun olmaz yalnız Avensis sınırlarını zorlamak ayrı bir şey 
yariste arka koltuklar kızaklı. koltukların oturma derinliği corolladan daha dar gibi geldi bana. dolayısı ile arka koltuğu tam geriye aldığınızda diz mesafesi corolladan çok çok iyi oluyor. ama bagajdan kazanmak için arka koltukları öne çekince diz olayı kötü.
Arabanın gerçek fotografını sitede birileri gerçekten paylaşmış.
Serkan senin gönderdiklerinden sonra da bir miktar değişiklik olduğu söyleniyordu.
Bence bunlar son hali.
Vios iyiymiş. Gelse ya Türkiye'ye kan yapar.
Corolla son resimdeki gibi olmayca değil mi? Rüyadır rüya boşverin...
Evet
Corolla son resimdeki gibi olmayca değil mi? Rüyadır rüya boşverin...
Abi yeni corolla budur, Ahmet bey de doğruladı.

Abi yeni corolla budur, Ahmet bey de doğruladı.

yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum ahmet bey kimdir? yani aracı bilme ihtimali nerden gelmektedir?
birde birileri paylaşmış demiş ahmet bey çok fotoğraf paylaşıldı bu fotolardakinin olacağı kesinmi yani?
yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum ahmet bey kimdir? yani aracı bilme ihtimali nerden gelmektedir?
birde birileri paylaşmış demiş ahmet bey çok fotoğraf paylaşıldı bu fotolardakinin olacağı kesinmi yani?
Ahmet bey toyota fabrikası çalışanı. Biliyoruz ki yeni toyota sakarya toyota fabrikasında üretilecek yada üretilmeye başlanmıştır bile.
Ahmet bey toyota fabrikası çalışanı. Biliyoruz ki yeni toyota sakarya toyota fabrikasında üretilecek yada üretilmeye başlanmıştır bile.
Eğer bu şekilde yayınlanmış olsaydı lanse edilirdi. Ahmet beyin çalıştığı fabrikadan o aracın çıkacağını sanmıyorum.
İçi nasıl acaba yeni aurisle aynı değildir umarım.
İçi nasıl acaba yeni aurisle aynı değildir umarım.
HB olanın ismi Auris diye ayrıldığından bu yana torpidolar aynı değildir, bunda da farklı olacaktır.
Doğrusu budur... Nasıl bilebildiğimi beni bilenler bilir... 

Ergün bey size güveniyoruz ve güzel fiyatlarla pazara sunulmasını umuyoruz.
Doğrusu budur... Nasıl bilebildiğimi beni bilenler bilir...
Seni biliyorum ama söylemeyeceğim kim olduğunu