0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 D-4D Hybrid bahsediliyor! Sanırım bu pilotlar için yeterli güce sahip..
Yanında da mangal seti hediye veriyorlarmış
bu yenileride yağ yakıyormu
Evet, kesinlikle yeni çıkacak modellerde kısmen yağ yakacaklardır. Zaten yakmayacak desek teknolojiye ters düşer.
Corolla ile Camry aynı mı oalcak acaba?
Ön farlar, ızgara ve tampon da yeni lanse edilen Vios ile çok benzer olacak, bunlar için aynı diyemeyiz, bütününü görünce farklı duracaktır,Şimdiki modele göre Gövdede azıcık daralma ve aerodinamik zorunluluklar nedeniyle arka yolcular için kısıtlanmış tavan yüksekliği,Arka dingilde çok kollu bağlantı uygulaması,Yeni nesil enjektörler, turbo benzinli motorlar, 8 ileri CVT şanzıman konularıda konuşuluyordur.Şeklinde düşünüyorum..
Boyum 1.78 yepyeni Corollada şöför koltugunu kendime göre ayarladım yan koltugu sonuna kadar geri ittim.Şöför koltugu arkasında çook rahattım yolcu koltugu arkasındada dizlerim deger degmez arası bir şeydi.Yani yeni Corolla, Avensis sınırlarını zorlayacak.
İki ekisiği cc ve esp olan, garantisi 2014 Ağustos'a kadar devam eden, detaylı iç temizlik ve boya koruma yaptırdığım, 4 adet yeni BF Goodrich lastik taktığım, hatasız 73.000 km. de olan, ilk aldığımdan beri Mobil ESP Plus 5W-30 yağ kullandığım, hiç bir sıkınıtısı olmayan corollama en az 1 yıl daha binmeye karar verdim.Aynı motor aynı şanzıman aynı cc'siz corolla için çok para isteyecekler eminim. İçim gitsede almayacağım bu sene. ;(