0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan bey iki aracı sürüş zevki konfor bakımındanda mukayese edermisin ayrıca araçlar otomatikmiydi.
Ben 3300 km yaptım ve arac çok konforlu. Beğenmediğim konulardan biri ise aracın içinde ve dışında kullanılan malzemelerin birleşme noktaları bağzı yerlese çok özensiz. VWlar ile bayağı içli dışlıyım ve konfor bakımından çok fark yok hatta Corolla nın arka koltuk ferahlığı be de tabanının düzlüğü VW dan bir adım önde olmasını sağlıyor, bence.
Vw konusunda hem fikirim.Bagajdaki Özende ise Corolla geride kalıyor gibi.
...Araçta üretim hatası çok fakat buna rağmen ben memnunum. VW alsaydımda memnun olurdum. Mükemmel bir araç alacak kadar param yok ve aldığım aracı hataları ile alıyorum bu da beni araç içinde huzurlu şekilde km yapmamı sağlıyor.
Yeni Corolla + Kış lastikleri = Huzur ötesi..
Kış aylarında Gaziantep de lastik basıncı kaç olmasi gerekiyor?
Lastik basınç uyarısı veriyordu bir kaç gündür. Ben havanın sogukluguna bağladım ve Set tuşuyla uyarıyı iptal ettim. Tekrar tekrar yanmaya başlayınca lastikciye gittim. 32 psi yaptık basıncı. Kar da don da pek araba kullanmam zaten bi daha kar da pek yagmaz buralara. Sizce bu değer nasıl?
Lastikler sert hamurlu ise aracın önerdiği düşük basınçları, lastikler yumuşak hamurlu ise önerilen üst basınçları, kullandığınız zeminlerde test ederek sizin karar vermeniz gerekiyor.Ben yumuşak hamurlu lastiklere sahip Corollama önlere 36 arkalara 32 psi basıyordum. Şimdiki aracıma ise önlere 34 arkalara 30psi basıyorum ama lastiklerim yine yumuşak hamurlu, ince yanaklı. Kış lastiğimede aynı değeri basıyorum.Doğru basıncı bulduğunuzda tekrar SET yapınız.
Oncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Yeni corolla da Bridgestone marka lastik var. Bu konularda çok bilgim yoktur. Yani lastiğin yapısı nedir çok anlamam. Ayrıca bu sensör Set yapıldığında hepsinin aynı psi da olması gerekmiyor değil mi? Sizin dediğiniz gibi ön ve arka farklı olduğundan uyarı çıkar mı?
Ahmet Güven beye bi soru sormak istiyorum mahzuru yoksa .Toyota fabrikasından sipariş edilen kaporta parçaları fabrikasyon boyalı gelebiliyorlar mı?yoksa illa servis mi boyayacak?
Orjinal yedek parçalar fabrikada fosfatlama ve ED boyama işlemine girer. Bunlar panelin paslanmazlık garantisini veren proseslerdir.Fakat gövde rengine boyanmazlar zaten bu boyanın paslanmazloga etkisi yok gibidir sadece göze hitap eder. Tabii bu fosfat ve ED boya sayesindedir.Eger yedek parçalar gövde renginede boyansa idi oluşacak stokları saklamak için birkaç tane hangar gerekecektir. Ayrıca renk tutmama sorunarıda olacaktı.Sonuçta serviste boya formeni aracın rengini degerlendirerek yaşlanmasına göre yeni paneller için hazırladıgı boyaya modif girerek renk uyumunu saglıyor.Kısaca dediginiz hem teknik olarak hemde maliyet olarak imlansız.