0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar cvt active corollama hız sabitleyici taktırtmak için servisi aradım maalesef dediler. Öyle bir çalışma yok şu an takılmıyor dediler başka illerde durum nedir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Bugün aracımın ekranında ayarlara göz atarken ayarlar kısmından araba ayarları bölümüne girdim. Orada pasif durumda 3 seçenek vardı. Kilit ayarları, Klima ve ışık ayarları. Arabam Advance paket. Bu özellikler modül ile mi aktif oluyor? Ya da bu özellikleri kullanan var mı?
Kullanma klavuzuna bakın diyor. Sanki kitapçık başka birşey.
Yaris bugün geldi.Bakımsız,hava filtresi simsiyah halde,tam yüklü (5 kişi+koltuk başlığına kadar dolu bagajı ile),sürekli yağmurlu hava da ve Hendek'ten sonra belirsiz dur kalklı trafikte dahil olmak üzere 1,33 cc CVT şanzımanlı ortalama yakıt tüketimi 7,8.Şu an ki durum bu.Sizce değer nasıl arkadaşlar?NOT:Bilgi ekranında ki değerleri yazdım buraya!!!
Dusurursun sen onu. Bana biraz fazla geldi.
Arabayla beraber kullanıcı el kitabı ve touch dokunmatik ekran el kitabı verdiler. Touch ekinde kullanıcı kitabını inceleyin diyor orada da gerekli açıklamaları bulamadım. Araç çalışmadan o ayarlar pasif durumdaymis. Kapılarla ilgili ayarlarda kilit ile ilgili birsey yoktu. Aydınlatma seçenekleri var sadece. İlgilenen arkadaslara teşekkür ederim.
Arkadaşlar bp den yakıt alan varmı varsa memnunmusunuz forever kartınıza faydası oluyomu avantajı varmı?
tekin kardeş dediğiniz gibiyse bende lpg taktırmam 5.5 ila 5 lt arası yakıyordum dizelde 230 kuruş civarı yakıyordum içimi rahatlattınız keyifle bineceğimi düşünerek aracımı almaya sabırsızlanıyorum advance paketi plazadaki arkadaş tavsiye etti ben premium almayı düşünüyordum sizin dediğiniz gibi gerek yok dedi renk olarakta inci beyazı olsun dedi arkadaş bende olsun valla dedim:)..hasan bey sizin yakıt tüketiminiz nedir olumlu olumsuz düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim...
Merhaba toyota club üyeleri bugün hiç hesapta olmayan bir şekilde aracımı değiştirdim:)adapazarı sandıkçılar toyota bayisine gittim 2010 makyajlı kasa aracımı dizel mmt aracımı vererek 1.6 benzinli advance multidrive araç konusunda anlaştık iyi mi yaptım kötümü yaptım bilemedim ama test sürüşüne çıkınca cvt şanjımanın rahatlığı beni cezbetti satış elemanı arkadaş yakıtta oldukça az olduğu söylendi ama kullanmadan bilemiyorum.... Aracımın üstüne 15 bin vererek 60880 tl lik aracımı siyah kumaş döşemeli istediğim için ancak 25 kasım günü verebileceklerini söylediler içimde aracımı verecek olmamın burukluğuda var ama nasip böyleymiş ne yapalım.şimdi bu aracı kullanan abilere soruyorum kaç lt ortalama yakıyor araçlarınız tüp takmaya gerek olurmu sandıkçı PLAZA garantiden çıkmadan lpg montajı yaptıklarını söyledi ama ben şimdilik benzinli kullanmak istiyorum değerli forum üyelerimizin bu konuda fikirlerini almak istiyorum herkese kazasız belasız bir hayat diliyorum......
tekin kardeş dediğiniz gibiyse bende lpg taktırmam 5.5 ila 5 lt arası yakıyordum dizelde 230 kuruş civarı yakıyordum içimi rahatlattınız keyifle bineceğimi düşünerek aracımı almaya sabırsızlanıyorum advance paketi plazadaki arkadaş tavsiye etti ben premium almayı düşünüyordum sizin dediğiniz gibi gerek yok dedi renk olarakta inci beyazı olsun dedi arkadaş bende olsun valla dedim:)..hasan bey sizin yakıt tüketiminiz nedir olumlu olumsuz düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim... Benim yakıt tüketimim sehir içi normal ve agresif kullanımım 8 lt uzun yol 5.6 6 lt aracım şuan 2000 km de