Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369382 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #2780 : Ekim 30, 2013, 23:51:14 »
   Arkadaşlar cvt active corollama hız sabitleyici taktırtmak için servisi aradım maalesef dediler. Öyle bir çalışma yok şu an takılmıyor dediler başka illerde durum nedir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2781 : Ekim 31, 2013, 05:53:40 »
   Arkadaşlar cvt active corollama hız sabitleyici taktırtmak için servisi aradım maalesef dediler. Öyle bir çalışma yok şu an takılmıyor dediler başka illerde durum nedir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Hocam
Denedik sorunsuz takılıyor.
Sadece kol yeterli.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130500
  • Model Yılı: '06
  • 3 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2782 : Kasım 08, 2013, 23:22:25 »
Merhaba arkadaşlar.  Bugün aracımın ekranında ayarlara göz atarken ayarlar kısmından araba ayarları bölümüne girdim. Orada pasif durumda 3 seçenek vardı. Kilit ayarları, Klima ve ışık ayarları. Arabam Advance paket. Bu özellikler modül ile mi aktif oluyor? Ya da bu özellikleri kullanan var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2783 : Kasım 09, 2013, 08:50:58 »
Merhaba arkadaşlar.  Bugün aracımın ekranında ayarlara göz atarken ayarlar kısmından araba ayarları bölümüne girdim. Orada pasif durumda 3 seçenek vardı. Kilit ayarları, Klima ve ışık ayarları. Arabam Advance paket. Bu özellikler modül ile mi aktif oluyor? Ya da bu özellikleri kullanan var mı?
Kitapçıkta bu konuda bir açıklama yok mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2784 : Kasım 09, 2013, 10:21:47 »
Kullanma klavuzuna bakın diyor. Sanki kitapçık başka birşey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2785 : Kasım 09, 2013, 19:18:18 »
Kullanma klavuzuna bakın diyor. Sanki kitapçık başka birşey.
Kitapçık kullanma klavuzu dışında pratik ve en çok ihtiyaç duyulan bilgileri içeren özet kitaptır ve her ayrıntıyı içermez.

Bunun yanında hitap şekli önemlidir.

Sağlıklı sürüşler
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2786 : Kasım 09, 2013, 19:31:39 »
advancede mı en ust donanımda klima ve torpidonun üst tarafında ısıklandırma var onu aktyif ediyordur.kilit de hıza baglı kapıları kılıtleyen alet herhalde.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2787 : Kasım 09, 2013, 20:07:50 »
Arabayla beraber kullanıcı el kitabı ve touch dokunmatik ekran el kitabı verdiler.  Touch ekinde kullanıcı kitabını inceleyin diyor orada da gerekli açıklamaları bulamadım. Araç çalışmadan o ayarlar pasif durumdaymis. Kapılarla ilgili ayarlarda kilit ile ilgili birsey yoktu. Aydınlatma seçenekleri var sadece. İlgilenen arkadaslara teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2788 : Kasım 11, 2013, 23:22:04 »
touch ekranda internete girebilen varmı arkadaşlar.
2013 COROLLA
1.6 Advance Navigation
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2789 : Kasım 12, 2013, 23:05:52 »
Yaris bugün geldi.Bakımsız,hava filtresi simsiyah halde,tam yüklü (5 kişi+koltuk başlığına kadar dolu bagajı ile),sürekli yağmurlu hava da ve Hendek'ten sonra belirsiz dur kalklı trafikte dahil olmak üzere 1,33 cc CVT şanzımanlı ortalama yakıt tüketimi  7,8.Şu an ki durum bu.
Sizce değer nasıl arkadaşlar?

NOT:Bilgi ekranında ki değerleri yazdım buraya!!!
Dusurursun sen onu. :) Bana biraz fazla geldi.

inebildigim en alt deger 6,5 LT oldu.Bu degerin altina inemedim bir türlü...
Tekin bey sizce istanbul icin nasil bir deger(2012 1,33 cvt Yaris)?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 62500
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2790 : Kasım 13, 2013, 01:28:34 »
Arabayla beraber kullanıcı el kitabı ve touch dokunmatik ekran el kitabı verdiler.  Touch ekinde kullanıcı kitabını inceleyin diyor orada da gerekli açıklamaları bulamadım. Araç çalışmadan o ayarlar pasif durumdaymis. Kapılarla ilgili ayarlarda kilit ile ilgili birsey yoktu. Aydınlatma seçenekleri var sadece. İlgilenen arkadaslara teşekkür ederim.

1.000 bakımı için servise gittiğimde sürat'e bağlı otomatik kilitleme olmadığını duyduğumu söyledim, servis yetklisili bu duyumumu doğruladı.
sadece sürücü tarafındaki kapıda yer alan düğme ile kilitleyebilirsiniz dedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2791 : Kasım 21, 2013, 23:49:11 »
Arkadaşlar bp den yakıt alan varmı varsa memnunmusunuz forever kartınıza faydası oluyomu avantajı varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2792 : Kasım 21, 2013, 23:53:40 »

Arkadaşlar bp den yakıt alan varmı varsa memnunmusunuz forever kartınıza faydası oluyomu avantajı varmı?

Ben OPET kullanıyorum mümkün olduğunca yoksa neyazıkki SHELL. BP ye çoooook uzun zamandır kılım kendileri ile kötü anılarım var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 30000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2793 : Kasım 22, 2013, 21:41:20 »
Merhaba toyota club üyeleri bugün hiç hesapta olmayan bir şekilde aracımı değiştirdim:)adapazarı sandıkçılar toyota bayisine gittim 2010 makyajlı kasa aracımı dizel mmt  aracımı vererek 1.6 benzinli advance multidrive  araç konusunda anlaştık iyi mi yaptım kötümü yaptım bilemedim ama test sürüşüne çıkınca cvt şanjımanın rahatlığı beni cezbetti satış elemanı arkadaş yakıtta oldukça az olduğu söylendi ama kullanmadan bilemiyorum....
   Aracımın üstüne 15 bin vererek 60880 tl lik aracımı siyah kumaş döşemeli istediğim için ancak 25 kasım günü verebileceklerini söylediler içimde aracımı verecek olmamın burukluğuda var ama nasip böyleymiş ne yapalım.şimdi bu aracı kullanan abilere soruyorum kaç lt ortalama yakıyor araçlarınız tüp takmaya gerek olurmu sandıkçı PLAZA  garantiden çıkmadan lpg montajı yaptıklarını söyledi ama ben şimdilik benzinli kullanmak istiyorum değerli  forum üyelerimizin  bu konuda fikirlerini almak istiyorum herkese kazasız belasız bir  hayat diliyorum......
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2794 : Kasım 22, 2013, 22:02:00 »
Nuri bey bizde 1.6 advance manuel var.Yakıt konusunda bana iyi gibi geldi çok aşırı km yapmadığımız için lpg ye gerek görmüyoruz.5 kişi bagaj full dolu klima kısık seviyede açık uzun yolda 6.0 lt/100 km yani benzinin litresi 5 tl dersek düz hesap km başı 30 kuruş yakıyor.Tabi biz memleketten ailecek dönüyorduk ve çok fazla eşya vardı.İki kişi 25 kuruşu gördüğümü hatırlıyorum.Ilımlı kullandığınızda yakıtı bence iyi.Advance paketi tercih etmeniz bence çok doğru olmuş.Active ile arasındaki fiyat farkına o kadar özellği alamazsınız.Premium paketede o kadar çok para vermek gereksiz bence tabi bütçesi olana lafım yok tercih meselesi.Arabanızı güle güle kullanın kazasız belasız.Siyah döşeme de iyi olmuş bakımı kolay olur ki bizde bu yüzden siyah döşeme tercih ettik.Sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2795 : Kasım 22, 2013, 22:18:41 »
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın çok doğru seçim yapmışşınız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 30000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2796 : Kasım 22, 2013, 22:43:21 »
tekin kardeş dediğiniz gibiyse bende lpg taktırmam 5.5 ila 5 lt arası yakıyordum dizelde 230 kuruş  civarı yakıyordum içimi rahatlattınız keyifle bineceğimi düşünerek aracımı almaya sabırsızlanıyorum advance  paketi plazadaki arkadaş tavsiye etti ben  premium almayı düşünüyordum sizin dediğiniz gibi gerek yok dedi renk olarakta  inci beyazı olsun dedi arkadaş bende olsun valla dedim:)..hasan bey sizin yakıt tüketiminiz nedir olumlu olumsuz düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim...
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2797 : Kasım 22, 2013, 22:46:21 »
tekin kardeş dediğiniz gibiyse bende lpg taktırmam 5.5 ila 5 lt arası yakıyordum dizelde 230 kuruş  civarı yakıyordum içimi rahatlattınız keyifle bineceğimi düşünerek aracımı almaya sabırsızlanıyorum advance  paketi plazadaki arkadaş tavsiye etti ben  premium almayı düşünüyordum sizin dediğiniz gibi gerek yok dedi renk olarakta  inci beyazı olsun dedi arkadaş bende olsun valla dedim:)..hasan bey sizin yakıt tüketiminiz nedir olumlu olumsuz düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim...
Hayırlı olsun. :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2798 : Kasım 22, 2013, 22:47:37 »
Merhaba toyota club üyeleri bugün hiç hesapta olmayan bir şekilde aracımı değiştirdim:)adapazarı sandıkçılar toyota bayisine gittim 2010 makyajlı kasa aracımı dizel mmt  aracımı vererek 1.6 benzinli advance multidrive  araç konusunda anlaştık iyi mi yaptım kötümü yaptım bilemedim ama test sürüşüne çıkınca cvt şanjımanın rahatlığı beni cezbetti satış elemanı arkadaş yakıtta oldukça az olduğu söylendi ama kullanmadan bilemiyorum....
   Aracımın üstüne 15 bin vererek 60880 tl lik aracımı siyah kumaş döşemeli istediğim için ancak 25 kasım günü verebileceklerini söylediler içimde aracımı verecek olmamın burukluğuda var ama nasip böyleymiş ne yapalım.şimdi bu aracı kullanan abilere soruyorum kaç lt ortalama yakıyor araçlarınız tüp takmaya gerek olurmu sandıkçı PLAZA  garantiden çıkmadan lpg montajı yaptıklarını söyledi ama ben şimdilik benzinli kullanmak istiyorum değerli  forum üyelerimizin  bu konuda fikirlerini almak istiyorum herkese kazasız belasız bir  hayat diliyorum......

Nuri bey aracınız hayırlı olsun.

Bi arkadaşım 1,6 Premium CVTsine daha plakalar takılmadan LPG taktırdı.
Bencede siz önce böyle kullanın ilerde merak ederseniz kendisi ile birlikte buluşuruz.

Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2799 : Kasım 22, 2013, 22:52:53 »
tekin kardeş dediğiniz gibiyse bende lpg taktırmam 5.5 ila 5 lt arası yakıyordum dizelde 230 kuruş  civarı yakıyordum içimi rahatlattınız keyifle bineceğimi düşünerek aracımı almaya sabırsızlanıyorum advance  paketi plazadaki arkadaş tavsiye etti ben  premium almayı düşünüyordum sizin dediğiniz gibi gerek yok dedi renk olarakta  inci beyazı olsun dedi arkadaş bende olsun valla dedim:)..hasan bey sizin yakıt tüketiminiz nedir olumlu olumsuz düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim... Benim yakıt tüketimim sehir içi normal ve agresif kullanımım 8 lt uzun yol 5.6  6 lt aracım şuan 2000 km de